Prestasi blog setakat ni..

Setelah lebih setengah tahun saya dalam arena blogging ni, boleh dikatakan macam-macam yang saya dapat. Semestinya paling best dapat ramai kenalan walaupun hanya di alam maya. Walau tak pernah bersua muka, tapi keramahan anda semua, macam kita satu sekolah dulu

Continue reading »

Sindrom kemurungan berblogging..

Dah hampir bersawang dan dah naik berlumut jadinya. Itulah hakikatnya bila mood berblogging hampir lesu dan hilang dek kerna buat-buat sibuk dengan urusan kerja offline dan sedikit kerja online. Akhirnya berjaya juga saya pecahkan kemurungan berblogging ini selepas hampir sebulan

Continue reading »

Iran dalam kenangan..

Dalam entri oh! Iran, habis diselongkarnya sebelum ini, ada saya ceritakan time yang saya rasa dup dap dup dap dek kerana kena periksa masa check in. Dalam kalut tu juge, pegawai tu mintak tengok gambar tempat-tempat di Iran. Dalam laptop

Continue reading »

Oh! Iran..

Tempoh untuk saya bertolak ke Iran makin hampir. Perasaan ini adakalanya bercampur baur. Bukannya ini baru pertama kali saya berjauhan dengan isteri dan anak. Entah kenapa, kali ini rasa berat sungguh untuk berjauhan. Berfikir dilubuk hati, pasti terasa lain benar

Continue reading »

Portugal vs Brazil..

Nota: Hanya update ringkas. Sape tengok game Portugal vs Korea Utara? Saya sememangnya bernasib baik di sini. Ada juga live untuk semua perlawanan Piala Dunia dan yang pastinya, paling menarik untuk diperkatakan ialah kemampuan Portugal membelasah Korea Utara 7-0. Adakah

Continue reading »