Biodata

Blogger hafizmohd.com

Sebagai seorang blogger, saya lebih dikenali sebagai Hafizmd. Seorang eksekutif di sebuah syarikat swasta. Dilahirkan di Kampung Chendering, Kuala Terengganu dan kini menetap di Sri Gombak. Suami kepada seseorang yang cukup penyayang, juga seorang blogger iaitu Blogger Fiezaradzi. Alhamdulillah, dikurniakan amanah sepasang cahaya mata.

Sejarah blogging begitu indah. Blog ini semuanya bermula secara PERCUMA selepas memenangi satu kontest mudah anjuran Blogger Tuan Rohaizad.com. Hadiahnya penajaan hosting dan domain percuma selama setahun oleh JomHosting. Langkah kecil ini akhirnya membawa saya kepada beberapa siri kejayaan manis dalam diari seorang blogger separuh masa. Antaranya pencapaian manis blog hafizmohd.com ialah;

  1. Tempat pertama Blogger Contest Tanah Arab
  2. Tempat pertama Contest Review Blog Papa Mifz
  3. Pemenang kategori Entri Terbaik Mom Blogger Referrel Contest
  4. Tempat pertama Contest Review Blog SirapLimau.com

Sebagai memenuhinya sebagai hobi dan punca pendapatan sampingan, saya gemar berkongsikan info petua kesihatan terutamanya berkaitan petua menguruskan badan, info sukan terutama sukan bola sepak Malaysia,  info kekeluargaan dan beberapa lagi pengalaman kehidupan.

Jika ada sebarang persoalan dan apa saja pertanyaan, penulis boleh dihubungi melalui;

  • Email: ahmadhafiz83@gmail.com/hipa012@hotmail.com
  • Twitter: www.twitter.com/hafizmd
  • Facebook: www.facebook.com/hafizmd

Salam ukhwah saya hulurkan buat seluruh pengunjung hafizmohd.com.

Terima kasih.

NOTA PENAFIAN:

Artikel ditulis berdasarkan pengalaman peribadi dan juga melalui pembacaan penulis. Sebarang kehilangan, kerosakan dan komen pembaca adalah tanggungjawab anda. Jika ingin berkongsi sebarang artikel, adalah amat dialu-alukan. Penulis sekadar memohon kerjasama anda untuk menyertakan link asal entri tersebut ke blog www.hafizmohd.com. Terima kasih dan selamat membaca.