Komisen Pertama JomNiaga

Assalamua’laikum.

Komisen Pertama Affiliate JomNiaga. Di waktu pagi yang anginnya memang tak sejuk, maklumlah ambe bukan kat Cameron Highland. Ambe kat Gombak. Dah siap keluarkan duit untuk beli kasut sukan, macam biasa kena tengok baki kat resit. Sama juga lepas beli barang kat mana sekalipun. Tengok resit. Rasanya macam ada bertambah pulak bakinya. Taklah banyak, tapi bolehlah tampung beli kasut sukan baru…hehehe

Komisen Affiliate Pertama JomNiaga

Alhamdulillah. Itu ajer ambe mampu ucap. Rezeki Allah memang tak pernah terduga. Dalam tengah fikir nak beli kasut sukan yang baru untuk main badminton, tup-tup dapat email kat bawah ni;

 komisen pertama affilite jomniaga Ambe tahu, ramai lagi yang lebih super power kalau nak banding dengan apa yang ambe dapat, tapi tak kisahlah. Tu rezeki masing-masing. Jangan kita nak jeles tak tentu pasal. Pakat-pakat kita ambil motivasi buat semangat untuk dapatkan sesuatu hasil penulisan kita di blog.

  • Tak rugi ada blog, dan tak rugi kalau kita rajin tulis entri banyak-banyak.
  • Kalau bukan kita yang usaha, takkan nak harap orang lain datang kasi apa-apa kat kita? Tak logik. Betul tak?
  • Terbukti JomNiaga memang sumber affiliate yang boleh dipercayai 100%.
  • Ada sumber affiliate yang liat nak bayar komisen (nak kena spam emel banyak-banyak baru nak bayar), tapi bukan JomNiaga! Hati-hati der…
  • Dah daftar belum? Kalau belum gi daftar cepat-cepat dan buatlah entri yang sepatutnya =)

Haaa…dah baca belum entri Kak Jie yang ni? –> Ciri-Ciri Blog Yang Baik Untuk Pengiklanan. Kalau belum, gi baca cepat. Memang sempoi punya!

 @hafizmd – Komisen Pertama JomNiaga. Moga ada lagi komisen ke-2 dan seterusnya. Boleh tiru teknik Titan update blog! hehehehe 😛

80 comments

  1. rm50 banyak tu… dah lepas untuk bayar bil api dan air… sapa yang nak kasi rite? Tahniah Hafiz, moga dapat lagi lepas ni.

  2. Kira2 apakah blogger dari Indonesia boleh mengikuti program affiliasi dari Jomniaga ya?? melihat earning yang anda dapatkan saya jadi pengen ikutan 🙂
    Kedepannya semoga earning dari Jomniaga makin bertambah banyak, semangat …

  3. tahniah ye,,,

    permulaan yg baik 🙂

    ambik payment jenis apa? sy mula2 dulu ambil jenis bank in, then sbb nak cepat cash out, ambil jenis Paypal.. 😉

    1. terimakasih ummi hanie =)

      saye pilih bank in…mmg rasa lambat pulak, hehe

      tapi kan ummi, nak tanyalah..

      diorang (jomniaga) ada amik komisen ke atas setiap produk yg berjaya kita jual?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *