Rezeki Duit Blogging Denaihati Network

- 24 November 2013Blogging

Assalamua’laikum.

Alhamdulillah. Buat kali kedua sebenarnya. Betul, ini kali kedua ambe dapat hadiah hasil menyahut cabaran daripada Denaihati Network. Terkini, hasil penulisan entri ini, “5 Tips Rumah Tangga Pasangan Baru Kahwin.” Denaihati Network sekarang dengan 2,846 ahli. Rasanya ramai blogger yang sudah merasa manisnya berada dalam komuniti ini. Betul tak?

Rezeki duit dengan menulis

Nampaknya, rezeki dengan blogging sememangnya luas. Affiliate, advertorial, giveaways, cabaran pantas dan pelbagai lagi cabang. Yang penting, ada kemahuan untuk berubah dan keluar dari ruang selesa sekarang. Ini yang sedang ambe cuba usahakan. Bukan mudah untuk ‘korbankan’ apa yang ada demi mencapai matlamat jangka panjang.

tips blogging denaihati network

Apa yang ambe nampak, usaha Denaihati Network untuk membangkitkan “raksasa ganas dan tak terkalah” dalam diri blogger semakin berjaya. Ambe ingat lagi kata-kata Tuan Ilham masa nak bergambar di SBB2013 awal tahun 2013. Simpan kuat-kuat untuk jadi blogger berjaya. InsyaAllah.

Ternyata, dengan adanya Denaihati Network, ramai yang sudah makin nampak jalan blogging yang cerah. Sama-sama kita kuatkan tekad dan usaha untuk menjadikan blogger sebagai kerjaya.

Ramai yang sudah berjaya! Kenapa bukan kita? Cabaran besar ni….

@hafizmd – Alhamdulillah rezeki November. Terima kasih Denaihati Network! Moga semakin sukses! Kalau belum join, terus ke Denaihati Network.

{ 59 comments… read them below or add one }

Anarm November 24, 2013 at 2:39 pm

Tahniah! Tahniah! Best laa dapat RM100.. :D

Reply

hafizmd November 24, 2013 at 3:22 pm

Alhamdulillah. Terima kasih bro Anarm n the geng denaihati network

Reply

anuar November 24, 2013 at 2:43 pm

Tahniah Bro. . Dapat rezeki terpijak sebanyak RM1OO melalui blog, kira banyak gak tu. .

Reply

hafizmd November 24, 2013 at 3:22 pm

Alhamdulillah. Rezeki Allah..thanks bro

Reply

titan November 24, 2013 at 2:45 pm

wahh..menang eh.

tahniah. tahniahhh..

Reply

hafizmd November 24, 2013 at 3:22 pm

alhamdulillah..lepas cendol sebulan..hehe

Reply

titan November 25, 2013 at 5:57 pm

hoho..

hang la kena belanja gua maa..

Reply

hafizmd November 28, 2013 at 12:43 am

@titan, hang mai sini…gua belanja…hehe

Reply

Irwan Alessa November 24, 2013 at 3:04 pm

Tahniah bro.. Alhamdulillah rezeki anak-anak :D

Reply

hafizmd November 24, 2013 at 3:23 pm

terima kasih bro…alhamdulillah…mmg utk anak2 jugak ni…

Reply

yusri November 24, 2013 at 4:17 pm

Salam…tahniah boh…bukan calang-calang orang boleh terpilih untuk menang tu…

Reply

hafizmd November 28, 2013 at 12:52 am

Alhamdulillah. Rezeki. Terima kasih bro Yusri

Reply

Hafizul November 24, 2013 at 4:51 pm

Haha..tahniah bro..saya tak ada rezeki nak dapat habuan ni..huhu..emm ganas ekkk..hehe

Reply

hafizmd November 28, 2013 at 12:51 am

terima kasih boh PK!

ganas…mmg ganah!

Reply

Nazri November 24, 2013 at 9:46 pm

tahniah bro, dimana ada peluang disitu ada cara

Reply

hafizmd November 28, 2013 at 12:51 am

betul….kena tau caranya =)

Reply

eyriqazz November 24, 2013 at 11:08 pm

tahniah bro…rezeki berblogging…

p.s ;cendol semangkuk..

Reply

hafizmd November 28, 2013 at 12:50 am

Terima kasih bro Eyriqazz.

Boleh ajer..insyaAllah =)

Reply

TehR November 24, 2013 at 11:30 pm

alhamdulillah
hidup untuk memberi

Reply

hafizmd November 28, 2013 at 12:49 am

Alhamdulillah. Terima kasih cikgu.

Mmg kena sungguh tagline DH

Reply

saimi November 24, 2013 at 11:38 pm

Tahniah bro kerana menjadi pemenang contest denaihati.

Reply

hafizmd November 28, 2013 at 12:49 am

Alhamdulillah. Rezeki. terimakasih bro Saimi

Reply

BukhariMalek November 25, 2013 at 5:54 am

tahniah bro!!! terbaik la… hahahahahha best la dia.. wuuu

Reply

hafizmd November 28, 2013 at 12:48 am

terima kasih bro Bukhari.

Alhamdulillah, rezeki =)

Reply

Anak Askar Pencen November 25, 2013 at 8:26 am

Tahniah kerana berjaya memenangi hadiah tersebut :-)

Saya baru hari ni join group Denaihati Network kat Facebook. Tulis blog ni penting ada network. Kalau tulis sendiri-sendiri je, payah jugak nak pergi jauh.

Reply

hafizmd November 28, 2013 at 12:48 am

Terima kasih Bro AAP. Itulah, DN ni bagus utk kita kuatkan ukhwah dan besarkan networking =)

Reply

Mohd Azrin Abu Bakar November 25, 2013 at 10:10 am

Tahniah bro..Macammana hendak join Denai Hati Network ? Ramai blogger yang berjaya dan berkaliber ni.

Reply

hafizmd November 25, 2013 at 11:28 am

klik link denaihati network yg last sekali dlm entri kat atas…atau search di fb…denaihati network…

memang byk tips dan meriah…jumpe di sana bro!

Reply

suri November 25, 2013 at 12:04 pm

alhamdulillah memang terbaik! tahniah lepas bayar hosting ni

Reply

hafizmd November 28, 2013 at 12:47 am

Alhamdulillah. Lepas jugak belanja anak isteri =)

Reply

hafiz November 25, 2013 at 3:16 pm

banyak tu rm100, komisyen affiliate pun tak banyak macam tu

Reply

hafizmd November 28, 2013 at 12:45 am

Alhamdulillah. Mmg rezeki utk keluarga hujung2 bulan camni =)

Reply

Denaihati November 25, 2013 at 3:24 pm

tahniah dan terima kasih sekali lagi bro atas sokongnnya.

Reply

hafizmd November 28, 2013 at 12:44 am

Terima kasih tuan DH dan DN!

Alhamdulillah. Moga Allah terus melimpahi rezeki utk tuan DH dan DN =) ameen

Reply

sweetkurma November 25, 2013 at 4:06 pm

alhamdulillah
rezeki tu, tahniah ya

Reply

hafizmd November 28, 2013 at 12:44 am

Alhamdulillah. Terima kasih kak Siti =)

Reply

munir ardi November 25, 2013 at 4:40 pm

Tahniah bro telah menjadi pemenang GA itu , mengenai Denaihati NEtwork sayapun ada kesempatan ke Malaysia karena beliaulah

Reply

hafizmd November 28, 2013 at 12:44 am

Terima kasih bang munir. Benar tu, Denaihati Network mmg benar2 membantu kita blogger.

Reply

akubiomed November 25, 2013 at 5:43 pm

Tanniah bro. :-)

Reply

hafizmd November 28, 2013 at 12:43 am

terima kasih bro AB

Reply

Asyrof Asri November 25, 2013 at 7:03 pm

Tahniah saudara Hafiz. :)

Didoakan moga terus sukses. ;)

Reply

hafizmd November 28, 2013 at 12:43 am

Alhamdulillah. Terima kasih bro Asyrof!

Reply

Khairul Zamri November 25, 2013 at 9:44 pm

tahniah gua dapat gak baru nk update huhu

Reply

hafizmd November 28, 2013 at 12:41 am

ngamlah bro! tahniah

Reply

sabree hussin November 26, 2013 at 1:37 am

Tahniah bro menang hadiah wang tunai

Lepas ni ada lagi contest jangan lupa join lagi

Reply

hafizmd November 28, 2013 at 12:41 am

terima kasih bro Sabree.

InsyaAllah, akan beri sokongan =)

Reply

ajumohit November 26, 2013 at 6:11 am

tahniah!! boleh belanja jiran sebelah hihi

Reply

hafizmd November 28, 2013 at 12:41 am

terima kasih aju
boleh jugak tuh..kang boleh kita atur sesi ngeteh… =)

Reply

cikgu naman November 26, 2013 at 9:14 am

Tahniah!!

Ambo takdok rezeki kali ni..lupa nak hantar permalink kat FB…padahal buat entri awal dah..hehe

Reply

hafizmd November 28, 2013 at 12:41 am

Allah. Takpe, pasti ada yg lebih besor menanti utk cikgu…

terimakasih cikgu naman

Reply

saljuhumairah November 26, 2013 at 10:56 am

Alhamdulillah, maknanya tips yang dikongsikan tu betul-betul bermakna.. Tahniah.

Reply

hafizmd November 28, 2013 at 12:40 am

Alhamdulillah. Terima kasih saljuhumairah =)

Reply

hazman aka species1980 November 26, 2013 at 4:23 pm

Rezeki la kan… boleh la nak belanja nasi berlauk nie… hehehehe

Reply

hafizmd November 28, 2013 at 12:39 am

hehehe…boleh ajer…insyaAllah bila ngeteh =)

Reply

papa mifz November 27, 2013 at 6:50 am

alhamdulillah…rezeki anak2 tuh , tahniah bro…!!!

Reply

hafizmd November 28, 2013 at 12:36 am

Alhamdulillah. Mmg rezeki keluarga..alhamdulillah

Reply

cheq eem November 27, 2013 at 11:23 am

macam-macam rezeki yang boleh kita dapat dengan blogging kan… tahniah…!!

Reply

hafizmd November 28, 2013 at 12:33 am

itulah…tinggal nak usaha…dan doa…alhamdulillah

terima kasih cheq eem

Reply

Ismail N November 28, 2013 at 8:52 am

Tahniah… nampak murah rezeki bulan ni… :D

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }