Wordless Wednesday #35 Buat Duit Online Dengan Klikjer!

Assalamua’laikum.

Wordless Wednesday #35 Buat Duit Online Dengan Klikjer! Entri tanpa penjelasan menuntut pembaca bertindak segera!

seminar buat duit dengan blog

bukti bayaran komisen klikjer

@hafizmd – Wordless Wednesday #35 Buat Duit Online Dengan Klikjer.com! Entri motivasi untuk ambe. Jangan silap pilih affiliate, rugi kita nanti.

42 comments

  1. Dulu selalu umpan klikjer dalam blog mengena. tapi sekarang agak sukar. tu yang bertukar ke jomniaga. produk klikjer pun ada keluar sekali kat dalam jomniaga.

    1. Betul tu. Utk kes ambe, sbb ambe dah makin kurang promosi dan buat entri2 utk baru utk produk2 baru..

      Jomniaga belum pernah cuba. Dah daftar…hehehe

      thanks cikgu berkongsi pendapat =)

    1. Klikjer.com ni tmpat penghasilan dan penjualan ebook. Jadi, kita boleh pilih mana2 ebook yg sesuai utk dijual dan kita dpat komisen atas jualan kita tadi

      Moga berjaya..

  2. Tahniah kat deme..haha..saya tak ajin dgr lagi klikjer ni..nanti ada masa nak cuba gak..sekarang mood nak hadap blog rasa tak menentu..rasanya kena cari ketenangan yang betul2 dulu baru boleh start semula cari duit online..emmm..hidup2..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *