Cara Mudah Lulus Pinjaman Loan Rumah dengan Bank

Cara Mudah Lulus Pinjaman Loan Rumah Tanpa Slip Gaji. Loan pinjaman rumah susah nak lulus? Banyak kali dah apply, masih tak lulus? Nak tahu cara mudah nak lulus loan rumah walaupun tanpa slip gaji? Ada rahsia yang anda boleh buat dengan segera. Moga-moga impian untuk memiliki rumah pertama akan berjaya dicapai tahun ini. Nak lulus […]

Apa Keputusan Malaysia vs Vietnam Separuh Akhir Piala Suzuki AFF?

Assalamua’laikum. Malaysia vs Vietnam separuh akhir Piala Suzuki AFF. Masanya sudah tiba! Puas hati. Serius, memang puas hati! Kalau korang peminat sejati Harimau Malaya, aku yakin sangat yang korang mesti masih terbayang-bayang saat korang menjerit-jerit melompat-melompat masa Safee Sali score hari tu. Malah lebih kuat dan menggila masa Safiq Rahim dengan penuh bergaya sumbat penalti. […]

Keputusan Terkini Malaysia vs Myanmar Piala Suzuki AFF

Assalamua’laikum. Keputusan Terkini Malaysia vs Myanmar Piala Suzuki AFF 2014. Misi “Pablo” Dollah Salleh membawa Malaysia meraih 3 mata pertama vs Myanmar petang ni. Minit 5: Gooooooooooooooool! Amri Yahyah menjaringkan gol, tapi sayang offside! Keputusan terkini Malaysia vs Myanmar Malaysia 0 : Myanmar 0 Masih terlalu awal untuk kita “menghukum” barisan Harimau Malaya. Kalah dalam […]

Contoh Soalan Psikometrik 2014 | Peperiksaan Online PTD M41

Panduan Contoh Soalan Psikometrik | Peperiksaan Online PTD M41 . Pegawai Tadbir Diplomatik Anda calon peperiksaan online Pegawai Tadbir Diplomatik M41? Masih tak tahu nak ‘study’ apa untuk exam online PTD sedangkan masa semakin suntuk? Adakah anda ingin lulus peperiksaan online PTD seperti calon-calon PTD tahun lepas? Mereka antara calon yang telah lulus peperiksaan PTD […]

Panduan Peperiksaan Online PTD M41 2014

Panduan peperiksaan online ptd m41. Anda calon exam online ptd m41 seperti saya? Nak panduan khas untuk calon peperiksaan online ptd nanti? Dah banyak kali gagal peperiksaan ptd? InsyaAllah, kita sama-sama usaha kali ni untuk sama-sama lulus dalam peperiksaan online ni. Nota: Alhamdulillah, saya lulus dalam exam online ptd m41 yang lepas (tapi saya tak […]

Tips Lulus Temuduga Kerja Kerajaan

Tips lulus temuduga kerja kerajaan & temuduga di agensi kerajaan. Sesi temuduga memang mendebarkan. Nak lulus temuduga kerajaan bukan mudah jika kita tak lakukan persediaan untuk temuduga. Korang dipanggil untuk temuduga kerja kerajaan? Dah bersedia untuk lulus? Tips lulus temuduga kerja kerajaan Teringat sesi temuduga aku 4 bulan lepas di sebuah agensi kerajaan. Berdebar tu […]

Peperiksaan PTD M41. Lulus tapisan awal!

Assalamua’laikum. PTD M41/Pegawai Tadbir Diplomatik M41. Peperiksaan online PTD M41 rasanya makin dekat. Kali pertama dalam sejarah, aku lulus dalam tapisan pertama jawatan PTD M41. Sebelum-sebelum ni, tak pernah lulus untuk mana-mana jawatan yang aku mohon melalui laman online SPA. Kali ni, sekali mohon jawatan PTD, terus lulus. Adakah ini petanda aku bakal menjadi Pegawai […]

Jadual Suku Akhir Piala Malaysia Terengganu vs JDT!

Keputusan terkini JDT vs Terengganu suku akhir kedua Piala Malaysia: JDT 0 vs Terennganu 0 Malaysia Cup 2014. Jadual Suku Akhir Piala Malaysia? Terengganu vs JDT. JADUAL TERKINI Suku Akhir Kedua: 16 Oktober 2014. Harap penyokong Terengganu bersabar. Mesti ada hikmah penangguhan Terengganu vs JDT ni. Boleh jadi kita akan menang besar nanti untuk Terengganu […]

Contoh Soalan Peperiksaan Online Penguasa Kastam W41

PANDUAN PEPERIKSAAN ONLINE PENGUASA KASTAM W41  Perlukan panduan exam Penguasa Kastam W41? Dikhabarkan lebih 20,000 calon bakal menduduki peperiksaan online Penguasa Kastam kali ini. Angka yang begitu besar dan pastinya persaingan untuk lulus peperiksaan online Penguasa Kastam bertambah sengit. Adakah anda salah seorang calon Penguasa Kastam yang seterusnya? LAMAN JUALAN TUTUP MALAM NI. KLIK GAMBAR […]

Terengganu ke Suku Akhir Piala Malaysia

  Assalamualaikum. Perak vs Terengganu. Keputusan terkini meletakkan Terengganu dalam radar terbaik untuk layak ke suku akhir Piala Malaysia 2014. KEPUTUSAN TERKINI: Perak vs Terengganu Siaran langsung di Astro Arena Perak vs Terengganu akan mengubat “rindu” kami yang tak ke stadium. Terengganu Bertarung tanpa awang import! Tanpa kelibat penyerang import yang dikecam peminat Penyu, sebaliknya […]