10 Blogger Terbaik Malaysia – Edisi Januari 2013

Assalamua’laikum.

10 Blogger Terbaik Malaysia – Edisi Januari 2013. Blog dan blogger. Memang tak boleh dipisahkan. Ia ibarat Titan dan cendol. Ia juga boleh diumpamakan seperti Malik Mirza dan isteri Maghribinya. Blog terbaik dan blogger terbaik. Dua menjadi satu. Tak gitu? Sebelum ambe merepek bermetafora segala bagai, ambe bentangkan 10 Blogger Terbaik Malaysia – Edisi Januari 2013. Sudah pasti, top 3 blogger akan ambe tempelkan link blog dan satu entri terkini di ruang sidebar selama lebih kurang sebulan di muka depan blog ni (PR2).

10 Blogger Terbaik Malaysia – Edisi Januari 2013

  • Suri – Korang dah baca entri terkini beliau yang INI? Ada hadiah menanti, hanya dengan beri idea. Mudah jer!
  • Hairulafiz – Ranking Alexa blog ni makin cun. Tak caya? Cuba tengok entri INI.
  • Fiezaradzi – Blogger Super Mama ni ada masuk satu Giveaways INI. Hadiahnya memang marveles! Serius marveles!
  • TehR – Setiap malam adalah malam pertama! Wow! Kena baca sendirilah entri INI…hehehe
  • Titan – Menggunakan ayat yang sama, dia dapat minum percuma lagi di entri INI. Korang dah baca? Katanya kisah benar, wohaaa!
  • Ladfe Amir – Entri menarik tentang A dan B. Nak tahu pasai apa? Kenalah baca sendiri di entri INI.
  • Pipoq – Entri wajib baca. Sila terus ke entri INI.
  • Akubiomed – Sape benci spammer? Kalau benci, kenalah baca entri INI. Mana tau, spammer yang sama akan serang korang!
  • Papa mifz – Kalau korang pencinta fridge magnet, silalah ke entri INI. Cepat sebelum terlambat!
  • UmmiKami – Sila singgah blog INI. Ambe memang suka baca pantun. Jadi, blog ni dah jadi blog wajib ambe singgah.

Link yang ambe sertakan di entri ini akan kekal selamanya di blog ini. Khas untuk 10 Blogger Terbaik Malaysia edisi setiap bulan. Terima kasih pada semua yang sudi singgah dan berkomen. Yang tak tinggal komen pun diucapkan terima kasih.

@hafizmd – 10 Blogger Terbaik Malaysia – Edisi Januari 2013. Ada ubi ada batas, ada hari inshaaAllah ambe balas!

Published by Hafizmd

Artikel ditulis berdasarkan pengalaman peribadi dan juga melalui pembacaan. Sebarang kehilangan, kerosakan dan komen pembaca adalah tanggungjawab anda. Dapatkan bantuan pakar berkaitan jika memerlukan khidmat nasihat yang tepat. Jika entri ini bermanfaat, mohon 'Like, Tweet & G+' kepada rakan anda. Terima kasih dan selamat membaca.