10 Blogger Terbaik Malaysia – Edisi Januari 2013

Assalamua’laikum.

10 Blogger Terbaik Malaysia – Edisi Januari 2013. Blog dan blogger. Memang tak boleh dipisahkan. Ia ibarat Titan dan cendol. Ia juga boleh diumpamakan seperti Malik Mirza dan isteri Maghribinya. Blog terbaik dan blogger terbaik. Dua menjadi satu. Tak gitu? Sebelum ambe merepek bermetafora segala bagai, ambe bentangkan 10 Blogger Terbaik Malaysia – Edisi Januari 2013. Sudah pasti, top 3 blogger akan ambe tempelkan link blog dan satu entri terkini di ruang sidebar selama lebih kurang sebulan di muka depan blog ni (PR2). Continue reading “10 Blogger Terbaik Malaysia – Edisi Januari 2013”

Ceritera 10 Blogger Terbaik Malaysia #SBB2013

¬†Assalamua’laikum.

Ceritera 10 Blogger Terbaik Malaysia #SBB2013. Demam #SBB2013 belum lagi kebah. Sana-sini masih lagi bercerita tentang kemeriahan majlis ni. Mana taknya, dahlah makan percuma, ada yang dapat basikal, emas bar, mini iPad dan macam-macam lagi. Paling best dan tak ternilai bila dapat bertentang mata, jeling-menjeling dan saling mengeratkan silaturrahim dengan blogger-blogger hebat Malaysia, Indonesia, Brunei dan Kemboja. Lebih hebat lagi, antara mereka adalah “10 Blogger Terbaik Malaysia” Continue reading “Ceritera 10 Blogger Terbaik Malaysia #SBB2013”

Siri 3:Ambil Kesempatan Atas 10 Blogger

Assalamua’laikum.

Blogging. Antara perkara yang syok dan membahagiakan blogger ialah bila setiap entri kita ada responnya. Tak kisah banyak atau sikit, janji ada. Kalau tak, entri kita dah jadi macam karipap takde inti kentang. Kalau cendol takde pulut, takpe. Masih lagi boleh makan cendol kosong. Betul tak? Buat kesekian kalinya, Alexa untuk blog hafizmohd.com akhirnya berjaya mencecah bawah 200,000. Masih lagi jauh kalau nak banding dengan anda semua yang rata-rata bawah 100,000. Inilah nikmatnya, walau sementara. Alhamdulillah. Lagi nikmatnya bila kita saling bergurau senda, macam dah lama kenal. Terkadang, rasa lebih rapat kalau nak banding dengan kawan offline. Terimalah 10 Jurukomen Paling Mesra Bulan Jun 2012.

Continue reading “Siri 3:Ambil Kesempatan Atas 10 Blogger”