"gambar blog panas"

Siri 3:Ambil Kesempatan Atas 10 Blogger

Assalamua’laikum.

Blogging. Antara perkara yang syok dan membahagiakan blogger ialah bila setiap entri kita ada responnya. Tak kisah banyak atau sikit, janji ada. Kalau tak, entri kita dah jadi macam karipap takde inti kentang. Kalau cendol takde pulut, takpe. Masih lagi boleh makan cendol kosong. Betul tak? Buat kesekian kalinya, Alexa untuk blog hafizmohd.com akhirnya berjaya mencecah bawah 200,000. Masih lagi jauh kalau nak banding dengan anda semua yang rata-rata bawah 100,000. Inilah nikmatnya, walau sementara. Alhamdulillah. Lagi nikmatnya bila kita saling bergurau senda, macam dah lama kenal. Terkadang, rasa lebih rapat kalau nak banding dengan kawan offline. Terimalah 10 Jurukomen Paling Mesra Bulan Jun 2012.

Senarai blog yang pasti diterjahi setiap hari. InsyaAllah.

Kedudukan tiga teratas masih lagi milik Suri, Jebeng Otai dan Chii. Cuma berubah tempat jer. Ada 6 blogger kacak encem bergaya dan 4 blogger wanita anggun jelita. Jutaan terima kasih atas kerajinan dan keramahan anda singgah dan berkomen sana sini. Nama anda takde, takpe. Selagi ada jejak anda di sini, insyaAllah akan dibalas kunjungannya. Cuma lambat atau cepat jer…hehehe. Terimalah serangkap kata ala gurindam.

Cahaya Cinta miliknya Suri

Izara Aishah Jebeng Otai termimpi

Chii mencari peminat misteri

Ramai juga masih berteka-teki

Mencari itu menggali ini

Lupa lubang yang sudah digali

Apakah ketemu apa yang kita cari?

@ hafizmd – Gurindam spontan tanpa batasan. Kalau ada yang terlajak ke Gombak, boleh kite ngeteh!

129 comments

  1. Kalau cendol takde pulut, takpe. Masih lagi boleh makan cendol kosong ya wati bapaknya wajib air gula malaka 🙂

  2. sy teringin nak berjumpa ni klu dpt keje baru bakal mulai bulan depan lagi susah nak ikut turun kl huu..

    pasti insyallah ada rzki kita jumpa nnti… & terima kasig link entri d buat mmg hot sentiasa bila entri hasil asa jer mjwab di jwb hee mmg meriah sgt2

  3. dunia blog memang akan menjadi ceria dengan kehadiran komen-komen. kalau x, sunyi sepi lah. tahniah kepada semua yang rajin komen tu.

    1. chii setuju..dari komen la kita dpt berkenal2an dgn mereka yg sudi meninggalkn komen..walaupun sekadar ” thanks “

      1. bro jebang..
        mana ada saya ada free blh meriahkannya..sok sy tenggelam baru korang tahu rindu sama aku harrrrr =]

        1. bro tintan
          mkn tak ajak tu psal tak der ong ..ate klu kn byk2 kencing manis ar bro huhu….bhya2..tak osah makan sedut ker heee

  4. chit!! payah tul aku nak list pengkomen mesra nie.. huhu, takde masa nak bloghop tetiap hari.. kalo ader masa pun kekadang aku malas.. tapi ko anggap jelaa aku mesra k? heheheh

    1. mr sam mmg mesara heee klu ada mmg tahu kamu tak bz klu takd er kmu pi kuliah..klu tak ate ponyeng kuliah jeeee

  5. Haha, memang berbakat dalam seni kesusasteraan Melayu tuan hamba mengarang gurindam spontan. 😀

  6. bulan lepas saya terkena penyakit M yang sangat bahaya. syukurlah sekarang sudah pulih sperti biasa. akan memberi cabaran kepada pengomen yg lain. insyaAllah

    1. LA
      blh buang skit tu…baca mantera pergi jauh2 hee… hrp ank2 bro sht yer. etrkadang ibu bapa suka jaga ank2 nak2 klu ank2 skit tu sepi tanpa berita

  7. tahniah la…rank dah semaki baik…aku punya dulu sipi2 je nak bawah 200000. bila semakin slow dlm blog, angka tu naik balik…sampai la skang…tp trafik je la maintain…

    1. Nak kata konsisten, tak sangat bro Razlan…hehe…

      Alhamdulillah, ni semua berkat member2 yg rajin singgah sini…terima kasih gak bro =)

  8. alangkah bestnya kalo blog aku jadi cam blog ni huhu.. ramai pembaca dan pengkomen setia huhu.. blog aku nak dapat pengkomen kena buat aktiviti blogwalking dulu.. kalo tak buat mak aihh rasa sampai raya tahun depan takdak sapa sudi komen hahaha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *