Edisi Ringkas Ambil Kesempatan 10 Blogger Terbaik Malaysia 2012

- 2 January 2013. Updated 17 January 2016Motivasi

Assalamua’laikum.

gambar 10 blog terbaik malaysia

Siapa 10 blogger terbaik Malaysia yang paling rajin meninggalkan komen di sini sepanjang 2012? Apakah blogger Akubiomed juga bermaharajalela di sini? Atau ada blogger bawah tanah yang masuk senarai? Ambe cukup kagum dengan blogger yang komited dan tak putus-putus singgah di sini. Ambe tau, banyak lagi blog lain yang ada, tapi korang tetap singgah kat blog buruk ambe ni. Terima kasih banyak-banyak. Nak bagi hadiah iPhone, memang tak terdaya ambe. Moga anda semua yang singgah di sini, dapatlah secebis dua kebaikan yang boleh dikeber kepada rakan taulan. Ayuh, kita tengok senarai 10 blogger terbaik Malaysia 2012!

10 Blogger Terbaik  Disember 2012

10 Blogger Paling Terbaik 2012

1. Terima kasih tak terhingga pada yang sudi tinggalkan jejak di blog ni. Sebab korang semualah, ranking Alexa blog ambe semakin kurus. Ambe cuba untuk kembali mencapai Alexa bawah 200k. Tak payahpun, tapi taklah senang sangat. Tak percaya? Rasanya ada rakan blogger kita yang mungkin makan hati dengan Alexa. Naik turun tak tentu hala…

2. Ambe juga sempat menjadi top komentator di beberapa blog seperti di ‘Blog Paling Sedap’. Untuk tahun ni, ambe akan cuba memecah dominasi beberapa blogger kental dalam aktiviti komen mengomen ni. InshaaAllah, blog anda semua pasti akan menjadi jamuan minda dan jari-jemari ambe untuk dihadam dan dikongsi bersama. Jadi, jangan lupa untuk selalu singgah di sini yer…hehe

3. Ada beberapa blogger yang semacam berehat sebentar seperti Blogger Benjy dan Blogger Suri yang semakin berjaya dengan perniagaan online beliau. Moga rakan-rakan blogger kita ni sentiasa sihat dan ceria =)

4. Ada beberapa lagi kontest yang sedang berlangsung seperti kontest “10 Blogger Terbaik Malaysia”. Serebrum ambe masih lagi belum menganalisa senarai 10 blogger terbaik Malaysia. Banyak blog Malaysia yang amat terbaik untuk dipilih. Apa yang pasti, mungkin ambe pilih blog anda walaupun blog anda baru berusia setahun dua. Usia blog bukan ukurannya!

5. 3 blog terbaik Disembar akan ambe tempelkan entri terkini di sebelah kanan, manakalan top 5 blogger terbaik tahunan akan ambe berikan sesuatu sebagai tanda kenangan. Nanti ambe maklumkan yer..

@hafizmd – Teruja hantar Kakak ke sekolah…teringat masa kecik dulu, siap tak pergi sekolah sebab cikgu garang…hehe

{ 61 comments… read them below or add one }

Kujie January 2, 2013 at 12:16 pm

Terimakasih kerana sering tinggalkan jejak di blog kak jie walaupun kak jie tak mampu nak membalasnya.

Janganlah serik….

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 1:21 pm

Terima kasih kak jie singgah sini…ambe ttp singgah blog paling sedap tu..
Serik jauh sekali..hhee

Reply

akubiomed January 2, 2013 at 12:21 pm

Terima kasih bro. Masih dapat menyelit. :-)

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 1:20 pm

Terima kasih kembali bro =)

Reply

shraqs January 2, 2013 at 12:58 pm

Fuh! Jauh suri meninggalkan pengomen2 lain. Sy langsung tak masuk list. :)

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 1:18 pm

Suri mmg antara jurukomen terbaik kat Malaysia
Terima kasih bro singgah sini

Reply

pipoq January 2, 2013 at 1:20 pm

nak meronda semua sekali dalam senarai sedia ada memang semput jugak..dapat singgah diam2 pun ok la jugak..tambah pulak sesi persekolahan dah bermula ni..

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 1:17 pm

Mmg tak sempat bro, nak2 kalau masa yg ada tu ‘cemburu’…
Terima kasih bro singgah sini

Reply

hairulafiz January 2, 2013 at 3:11 pm

kena selalu singgah kalau nak tersenarai dalam list ni

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 1:16 pm

hehe..terima kasih HA…ambe pun nak jadi top jurukomen kat blog HA

Reply

papa mifz January 2, 2013 at 3:54 pm

harap hujung tahun nih blog den lak tersenarai…hehe

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 1:16 pm

Terima kasih PM singgah sini..

Reply

titan January 2, 2013 at 5:17 pm

hoho..gua ada dalam dua-dua kategori. Tak sangka gua. haha..

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 1:16 pm

Lu tak sangka, gua lagilah tak percaya…hehe

Terima kasih sbb lu selalu singgah sini

Reply

titan January 6, 2013 at 4:44 pm

haha..haku masih tak percaya. jadi..apa hadiahnya? haha..

Reply

hafizmd January 10, 2013 at 9:46 am

@titan,hadiahnya?ko tunggu pokcik posmen nanti

Reply

cikgu naman January 2, 2013 at 8:25 pm

memang respek bro akubiomed..kat mana² blog dia je ngetop..hehe

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 1:15 pm

Bro AB mmg most wanted blogger sekarang ni..hehe

Reply

lady gamer January 2, 2013 at 10:32 pm

respekla sama semua blogger

:)

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 1:14 pm

Semuanya mmg blogger terbaik!

Reply

Arrazi January 2, 2013 at 10:46 pm

Semoga berjaya dalam contest 10 blogger terbaik. Saya pun belum masuk lagi.

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 1:14 pm

Ambe belum masuk lagi ni…ni entri penghargaan…lepas ni tak tahulah….hehe
Terima kasih singgah sini bro

Reply

padin January 2, 2013 at 11:34 pm

hahahh ambik jgn tak ambik kesempatan tu, :D

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 1:11 pm

Mesti ambik hari2…hehe

Reply

TehR January 2, 2013 at 11:59 pm

aku sedang senyum ni
sebab berjaya masuk senarai
hehe

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 1:11 pm

Terima kasih cikgu selalu singgah sini…terharu ambe

Reply

Ladfe Amir January 3, 2013 at 12:16 am

nampaknya saya tak dapat nak potong titan bulan lepas.

disebabkan bercuti dr dunia blogging juga menjadi punca saya tidak tersenarai dlm pengomen sepanjang tahun. in sha aAllah. tahun ni saya akan cuba.

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 1:10 pm

Tiba2 titan jadi top kat sini…adalah tuh…hehehe
InshaaAllah…pasti kembali mantop! Terima kasih bro singgah sini

Reply

Puan Bardboo January 3, 2013 at 7:56 am

saya tak termasuk dalam senarai..kena cuba lagi nampaknya.. =)

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 1:09 pm

Nampaknya camtulah…hehe
Terima kasih singgah sini bard

Reply

Dulu Lain Sekarang Lain January 3, 2013 at 9:33 am

Ucapan tahniah buat mereka yg menjadi 10 blogger terbaik Malaysia.. isk isk isk.. sedih sebab kawe tak terpilih. Sudah lah tak dapat masuk final Juara Lagu 2012… sedih :cry:

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 1:09 pm

Jnglah bro DLSL sedih, komen byk2, pasti masuk bulan ni..hehe
Terima kasih bro DLSL selalu singgah sini

Reply

Hafizul January 3, 2013 at 12:46 pm

Hehe..harap tahun 2013 alexa bro makin ramping la yer..wahh terima kasih..tak sangka pondok kecil tersenarai juga..hehe

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 1:07 pm

Alexa setakat ni mmg makin bagus..alhamdulillah..
Blog PK antara blog makin maju yg ambe suke lepak2 kat sana

Reply

Hazmin Hamudin January 3, 2013 at 4:43 pm

Terbaiklah diorang semua. Susah nak ada komitmen macam ni.

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 1:03 pm

Mmg ambe akui, ambepun tak mampu nak lawan mereka ni..10 blogger terbaik Malaysia

Reply

hatiputera January 4, 2013 at 11:12 am

memang hebat-hebat belaka diaorang tu.

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 12:49 pm

Termasuklah bro hp jugak

Reply

Denaihati January 4, 2013 at 6:27 pm

alhamdulillah, ada tersenarai juga senarai utk Dec12..

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 12:46 pm

Terima kasih tuan dh singgah sini..satu motivasi terbaik utk blogger

Reply

cik tom January 4, 2013 at 7:45 pm

nama ciktom ada menyelit wlpn dh sipi2 nak terkeluar dr list..

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 12:45 pm

hehe..terima kasih cik tom selalu singgah sini

Reply

Cuti Malaysia January 4, 2013 at 10:55 pm

Tabiklah pada blogger yang tersenarai..memang komited. :)

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 12:44 pm

Semuanya terbaik!

Reply

Nadot January 6, 2013 at 1:48 pm

memang blogger yang best2 dalam dua-dua list di atas. Dah la hebat, rajin blog walking untuk hebatkan lagi blog diorang. Bila lah nak jadi cam tu.. haiishh

Reply

hafizmd January 10, 2013 at 9:46 am

semuanya rajin2 belaka…nak kena tiru depa2 ni jugaklah

Reply

fiezaradzi January 7, 2013 at 11:06 am

yes, ambe dapat gak.. haha.. tahniah..

Reply

hafizmd January 10, 2013 at 9:37 am

Dah terima hadiahkan?hehe

Reply

donnyien January 7, 2013 at 9:50 pm

hai bro..
terima kasih di atas backlink dan senarai 10 blogger terbaik Dec 2012. Terima kasih juga saya ucapkan kepada bro kerana rajin mengomen di blog saya =D

Reply

hafizmd January 10, 2013 at 9:32 am

Terima kasih kembali..

Reply

Fauzi Blues January 8, 2013 at 1:09 pm

Titan dgn akubiomed kira tukang komen tetap nampaknya…kental sggh depa tu

Reply

hafizmd January 10, 2013 at 9:03 am

Mereka ni antara yg rajin walaupun si titan tak mengaku dia rajin…hehe

Reply

sensasi2020 January 9, 2013 at 12:42 am

Sememangnya mereka antara terbaik dalam terbaik. bukan senang mahu jadi blogger yang terbaik.

Reply

hafizmd January 10, 2013 at 8:49 am

Mmg mereka semua antara yg 10 blogger terbaik malaysia

Reply

faizul January 15, 2013 at 11:17 pm

Tahniah la pada yang berjaya. Memang la berbaloi dorang ni tersenarai sebab tahap rajin dorang ala-ala F1.

Bg yang singgah kejap-kejap mcm saya ni sekadar nak menumpang dapatkan backlink aje. Hihihihi..

Anyway, selamat maju jaya bagi tahun 2013 ni bro.

Reply

hafizmd January 22, 2013 at 12:31 pm

Mmg tahap rajin peringkat kelimabelas mereka semua ni..

Terima kasih bro!

Reply

Ritz February 23, 2013 at 12:06 pm

Semua blogger adalah yg terbaik….:)

Reply

hafizmd February 25, 2013 at 9:10 am

Semuanya unik dan tersendiri

Reply

Anuar February 26, 2013 at 12:10 am

Bestya dapat masuk dalam senarai di atas….

Reply

hafizmd March 4, 2013 at 3:07 pm

Jomlah masuk sekali =)

Reply

Anuar February 26, 2013 at 8:38 am

Entri yang menarik… ;)

Reply

Leave a Comment

{ 4 trackbacks }