Seminar Buat Duit Dengan Blog – Tiada Jalan Pintas!

Assalamua’laikum.

Seminar Buat Duit Dengan Blog – Tiada Jalan Pintas! Buat duit dengan blog. Boleh percaya ke ni? Betul ke boleh buat duit bila kita ada blog? Cakap macam senang jer nak buat duit dengan blog, tapi berapa ramai antara kita yang dah bertahun ada blog tapi nak dapat sepuluh ringgitpun belum tentu dapat. Baca ebook buat duit jangan cakaplah, mungkin dah 3-4 buah dah beli. Khatam patpuloh kali. Tak jugaknya berjaya buat duit dengan blog. Kenapa?

Seminar Buat Duit Dengan Blog

  • Seminar buat duit ni julung-julung kali dianjurkan oleh Denaihati Network. Rujuk entri asal “Seminar Buat Duit Dengan Blog“.
  • Tarikh: 4 Mei 2013 (Sabtu) di Hotel Singgahsana Petaling Jaya. 8.30 pagi hingga 1.30 tengahari.
  • Bayaran: RM50 seorang (pendaftaran sebelum 15 April. RM100 selepas 15 April)
  • Cara pendaftaran: Klik pautan di bawah;

Daftar Masuk Seminar Buat Duit Dengan Blog

Kenapa Perlu Hadir Seminar Ini?

  • Sebab anda nak buat duit. Betul tak?
  • Sebab anda betul-betul serius untuk buat duit. Tanda kita serius? Kita laburkan RM50 untuk sebuah seminar yang boleh mengubah cara anda berblogging.
  • Seminar ini dianjurkan oleh Denaihati Network. Lihat saja trackrecord mereka dalam bidang blogging. Boleh baca entri ini –> Blogger Jutawan Bukan Hanya Khayalan
  • Berpeluang berjumpa sendiri rakan blogger yang sudah menjana duit dengan blog. Serius, bila dah jumpa mereka yang berjaya, momentum dan semangatnya pasti lebih ummmph! Tak percaya? Kenalah pergi seminar ni.
  • Peluang lain akan menemui anda. Mana tahu, jalan yang kita tempuh nanti, akan berguna 3-4 bulan kemudian. Percaya tak?
  • Ada jugak cabutan bertuah gajet terkini dan pakej kembara ke Kemboja. Ada hadiah istimewa untuk peserta ke-100, 200, 300 dan seterusnya.

Nak bukti boleh buat duit dengan blog?

  • Iyalah. Ini zaman semua nak bukti. Bukti di bawah sekadar pendorong untuk ambe dan rakan-rakan semua untuk terus komited dan serius dalam berblogging.

seminar buat duit dengan blog bukti affiliate

  • Kalau nak tengok lebih banyak, boleh ke blog ini –> Blog Buat Duit Dari Planet Bumi
  • Nak lagi? Anda kenalah cuba sendiri untuk merasai nikmat dapat duit dengan blog ni. Cuba dan rasa sendiri. Barulah betul!

Ada jalan pintas nak buat duit dengan blog?

seminar buat duit dengan blog bukti affiliate

  • Takde jalan pintas tapi ada shortcut! Caranya ialah kita ada mentor dan ikut cakap mentor.
  • Mereka dah buat macam-macam cara untuk buat duit dengan blog. Bukan setakat pasang iklan kat blog, tapi lebih dari itu. Affiliate, Flippa dll. Ambe nak cakap pun, ambe sendiri tak tahu.
  • Besar kemungkinan, ambe jugak akan ke seminar buat duit dengan blog ni. InshaaAllah.

Siapa ahli panel seminar buat duit dengan blog?

  • Ini yang masih menjadi tanda tanya. Mungkin ambe terlepas pandang tak perasan.
  • Mungkin ada baiknya pihak Denaihati Network umumkan siapa ahli panel untuk seminar ni. Mungkin dengan nama-nama ahli panel bakal menarik lebih ramai blogger dan bukan blogger untuk menyertai seminar ini.

Tunggu apa lagi? Daftar sekarang untuk menempah posisi anda. Hanya 300 kerusi yang bakal disediakan untuk seminar buat duit dengan blog kali ni. Cepat daftar di sini;

Daftar Masuk Seminar Buat Duit Dengan Blog

@hafizmd – Seminar Buat Duit Dengan Blog. Mereka yang berjaya ialah mereka yang bertindak dengan tepat!

Published by Hafizmd

Artikel ditulis berdasarkan pengalaman peribadi dan juga melalui pembacaan. Sebarang kehilangan, kerosakan dan komen pembaca adalah tanggungjawab anda. Dapatkan bantuan pakar berkaitan jika memerlukan khidmat nasihat yang tepat. Jika entri ini bermanfaat, mohon 'Like, Tweet & G+' kepada rakan anda. Terima kasih dan selamat membaca.