Nak Menang Kereta Tak?

Assalamua’laikum.

PROTON – Peraduan nama siapa hebat? Inilah saatnya untuk menang sebuah kereta kompak. Takpun MacBook Air, ipad Mini, Samsung Galaxy S4 dan banyak lagi. Serius, tengok hadiah saje dah meleleh! hehehe…tapi kenalah fikirkan dulu satu nama hebat dan super power untuk kereta kompak Proton yang dengar khabarnya akan dilancarkan pada tahun depan, 2014. Ikutlah nama apa pun, janji kena dengan hint yang Proton dah berikan. 

Proton Compact Car?

Ini hint untuk kita reka satu nama paling best untuk kereta ni;

The car is stylish, hip dan compact, with advanced, innovative design and features. It’s spacious, comfortable and extremely practical. It’s fun to drive!

Haaa…lagu mana? Dah dapat dah idea nama paling super power untuk kereta kompak terbaru Proton ni? Cuba tengok hadiah ni dulu, mana tahu, serebelum, serebrum dan medula oblongata semakin aktif dan galak berfungsi untuk mengeluarkan idea paling super duper power!

peraduan proton nama siapa hebat

Cara nak masuk peraduan ni?

Terus saja ke laman ni –> PROTON – Peraduan nama siapa hebat?

Sila baca syaratnya sekali. Jangan susah hati, takde kena klik google plus segala bagai! yeahhhhaaaa….

Apa tunggu lagi, cepat-cepat fikir, mana tahu ada rezeki naik kereta baru tahun depan?

*hari ni dalam sejarah, ambe update sampai 3 entri…hahhaha*

@hafizmd – PROTON:Peraduan namakan kereta kompak Proton 2014. Proton Algebra! Ok tak? hehehehe

Published by Hafizmd

Artikel ditulis berdasarkan pengalaman peribadi dan juga melalui pembacaan. Sebarang kehilangan, kerosakan dan komen pembaca adalah tanggungjawab anda. Dapatkan bantuan pakar berkaitan jika memerlukan khidmat nasihat yang tepat. Jika entri ini bermanfaat, mohon 'Like, Tweet & G+' kepada rakan anda. Terima kasih dan selamat membaca.