Wordless Wednesday #39 Pantai Pandak Chendering

Assalamua’laikum.

Wordless Wednesday #39 Pantai Pandak Chendering. Entri tanpa penjelasan lanjut ‘memaksa’ pembaca untuk berimaginasi merasai keseronokan mandi pantai di sini.

Pantai Pandak Chendering

@hafizmd – Wordless Wednesday #39 Pantai Pandak Chendering. =)

81 comments

          1. saya akan ke pantai belakang rumah tidak kira masa selalu time sunyi..sy sendri atau time panas haaa

  1. Emm cantik pantainya..lama dah tak singgah kat cendering..pantai tepi jalan..dulu masa ulang alik ke poli dungun selalu lepak sorang 2 kat sini..ambik feel dan ambik mood sebab rindu kat si dia..si dia belajar kat KB..saya belajar kat Dungun..haha..sekarang, dah jadi suami isteri…hehe

  2. pantai pandak.. lama x dgr nama tu..
    kat bukit tu sop panggil ‘batu’ dulu..
    skrg kalau nak berkelah mesti g kat pantai kat sekolah chendering 🙂

    1. betul tu bang sop..ambe pun panggil “batu”

      yang hujung sebelah lagi, sebelah lagun tu, panggil “hujung kacang”

      eh, bang sop ni org ganu juga ke? ke pernah berkelana ke sini?

      sekolah cendering? isk3…dekat sangat2 dah ngn rumah ambe tu…hihi

    1. selalunya pantai surut banyak khazanah akan jumpa..kalau pasanng nampak bersih.tapi tak semua pantai pemandangannya sebegitu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *