Oh! Kontest & Pemenang Buku Perang Arab-Israel 1973

- 4 January 2013. Updated 23 July 2015Motivasi

Assalamua’laikum.

Kini, giliran ambe mengumumkan pemenang cabutan bertuah sebuah buku iaitu buku ‘Perang Arab-Israel 1973’ sempena  kesudian rakan semua mengklik butang g+1@tweet@Like Fb untuk entri kontest iPhone 5 Gadget Impian yang dahpun tamat. Semalam, kecoh juga dilaman fb tentang ‘duplicate content’ yang berlaku antara peserta kontest ni. Hangat dan panas juga. Pasti penganjur sudahpun tahu dan akan membuat keputusan yang terbaik dalam menghargai penat lelah peserta kontest. Kalau sudah rezki, inshaaAllah tak ke mana.

Buku “Gadis Kecil Di Pinggir Gaza” sudahpun mempunyai tuan. Boleh baca entri “Pemenang Buku Gadis Kecil Di Pinggir Gaza”. Siapa pula pemenang buku Perang Arab Israel 1973 Operasi Badar? Boleh periksa nombor cabutan anda di entri ni dulu, “Senarai Peserta Cabutan Bertuah”.

1. Undian ni dibuat sendiri menggunakan jari-jemari ambe yang kacak lagi tak berapa lembut ni. Pemenangnya ialah peserta no. 4. Siapa pemegang tiket nombor 4? Sila tengok sendiri sekali lagi di entri ini, “Senarai Peserta Cabutan Bertuah”. Ambe sengaja tak nak tulis nama pemenang. Kalau nak tahu kot-kot anda yang menang, silalah jenguk kembali link entri di atas untuk memastikan nombor cabutan anda.

2. Antara entri paling menarik semalam yang sempat ambe baca ialah entri bro Titan tentang konsep asas bila buat kontest. Ini entri wajib baca ni! Memang banyak yang ambe setuju dan banyak yang boleh ambe belajar kalau-kalau blog ni nak anjur kontest mahupun GA satu hari nanti.

3. Alhamdulillah. Ambe cukup bertuah mencapai 3 kemenangan di awal tahun 2013. Giveaways anjuran Pondok Kecil, Segmen Review Puan Bee dan Kontest Cikai Ladfe Amir. Terima kasih kepada semua penganjur dan penaja. Semuanya tentang rezeki Allah. Alhamdulillah.

4. Ramai yang menunggu keputusan rasmi kontest iPhone 5 Gadget Impian, moga yang layak menang akan menang jua akhirnya.

5. Tahniah pada semua penganjur GA, Segmen Review, Kontest atas keberanian dan kesungguhan anda untuk menjenamakan blog dan berkongsi rezeki bersama rakan-rakan. Semoga rezeki anda semakin murah dan diberkati Allah jua. Ameen.

@hafizmd – Oh! Kontest & Pemenang Buku Perang Arab-Israel 1973. Ambe memang selalu bertuah kalau ada cabutan bertuah. Alhamdulillah.

{ 32 comments… read them below or add one }

maza January 4, 2013 at 10:12 am

confirm maza tak menang.. huhuhu
Baca entri terkini Blogger maza´s: Cara Berjimak Menurut Islam

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 12:54 pm

InshaaAllah, mungkin akan ada utk bang maza nanti =)

Reply

titan January 4, 2013 at 10:41 am

gua memang fail bab-bab cabutan bertuah dikala awal tahun ni..
Baca entri terkini Blogger titan´s: Konsep asas bila buat Contest.

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 12:50 pm

hehe..mmg takde tuah lagi..tp tuah tang lain, lu mmg byk =)

Reply

onlajer January 4, 2013 at 11:22 am

Amaran awal Kalau takde yang tuntut boleh kirim ke ambe hehe
Baca entri terkini Blogger onlajer´s: Buat Duit Dengan EnSurvey

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 12:49 pm

hehe…kalau tak tuntut, ambe cabut undi lain lah….

Reply

sweetkurma January 4, 2013 at 3:34 pm

tahniah kepada yang berjaya
wahhh macam bagus jer buku ni
Baca entri terkini Blogger sweetkurma´s: selendang memecah tradisi

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 12:48 pm

Mmg bagus buku ni kak..menceritakan taktikal dan suasana sebenar perang ni dan kesannya sampai sekarang

Reply

hairulafiz January 4, 2013 at 4:37 pm

tahniah ada juga menang contest
Baca entri terkini Blogger hairulafiz´s: NBI SKMM : Daftar Rebet RM 200

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 12:48 pm

Tahniah dan terima kasih pada semua

Reply

TehR January 4, 2013 at 5:26 pm

tahniah kepada pemenang dan penganjur
Baca entri terkini Blogger TehR´s: Naik Turun Alexa Traffic Rank

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 12:47 pm

Terima kasih cikgu singgah sini sokmo

Reply

Malaysia coin January 4, 2013 at 6:43 pm

Tahniah kepada siapa yang menang….
Errr…. Siapa yang menang yer? 😀
Baca entri terkini Blogger Malaysia coin´s: Apa yang anda dapat dari hobi ini?

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 12:46 pm

hehe..rasanya mummy akmar =)

Reply

cik tom January 4, 2013 at 7:42 pm

tahniah! smoga mkin bertuah dlm contest2 akan dtg..amin..
Baca entri terkini Blogger cik tom´s: Rezeki Itu Hak Allah

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 12:46 pm

Tahniah pd semua yg sudi klik

Reply

Qashmere January 5, 2013 at 8:37 am

Ehhhhhhhhh! SAYA PEMENANG… *LOMPAT LOMPAT MCM RABBIT* Hahahaha..

Terima kasih Abe Hafiz…Mulo kawe dok pahe mu kecek gapo dekat blog. Rupo nya kawe menang. Makaseh! –> speaking klate ni fail betul..

Camne nak claim prize ni? Hahahah :P~

Reply

hafizmd January 7, 2013 at 8:53 am

hehehe..ambe saje kasi supppriseee…hahahaha

buku ni ambe pos ke alamat nanti deh..

tahniah dan silalah lompat sekali lagi bila dapat buku ni…heheheh =)

Reply

lady gamer January 5, 2013 at 2:34 pm

tahniah kepada yg menang tu…
Baca entri terkini Blogger lady gamer´s: The Top 5 Arcade Games For Beginners

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 12:43 pm

Tahniah pada pemenang yg cukup bertauh

Reply

papa mifz January 5, 2013 at 3:17 pm

tahniah kepada pemenang…murah rezeki beliau…:)
Baca entri terkini Blogger papa mifz´s: Sebelum dan Selepas

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 12:42 pm

Tahniah kepada dia =)

Reply

Dulu Lain Sekarang Lain January 5, 2013 at 9:20 pm

Wah! ada contest laagi ehh.. Yg dulu kawe masuk tak?? adeh kena check la lepas ni.. 😀
Baca entri terkini Blogger Dulu Lain Sekarang Lain´s: Please Give Me A Job!

Reply

hafizmd January 6, 2013 at 12:41 pm

Deme pun masuk, yg ni sekalu dgn yg mula2 dulu.. =)

Reply

pipoq January 7, 2013 at 2:17 am

sib baik kat sini punya kontest takde kontroversi..hehehe..

ape pun tahniah buat pemenang bertuah..
Baca entri terkini Blogger pipoq´s: Peka dan belajarlah memahami

Reply

hafizmd January 10, 2013 at 9:39 am

Kontest kat sini cikai jer bro…hhehe

Reply

fiezaradzi January 7, 2013 at 11:28 am

tahniah.. tapi yang paling bertuah.. ha, tak siapa tahu.. ahaha.. tuan blog tak nak keluar pulak entry pasal tu.. hihi
Baca entri terkini Blogger fiezaradzi´s: Hari Pertama, Sekolah Pertama

Reply

hafizmd January 10, 2013 at 9:36 am

hehe…takyah citer ar… =)

Reply

hairulafiz January 8, 2013 at 4:12 pm

dah boleh adakan contest lagi bro..
Baca entri terkini Blogger hairulafiz´s: Keputusan penuh Johor Darul Takzim vs Pahang

Reply

hafizmd January 10, 2013 at 8:56 am

Masih belum terfikir lagi..hehe..

Byk jugak kontest rakan2 yg pending ni..uuuuh

Reply

daddydee January 9, 2013 at 12:34 am

Pinjam boleh buku tu…menarik..
Baca entri terkini Blogger daddydee´s: Review Movie : Upside Down

Reply

hafizmd January 10, 2013 at 8:49 am

Mmg menarik buku ni..serius

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge