Nama Anda Ada? Peserta Cabutan Bertuah iPhone 5 Gadget Impian

- 27 November 2012. Updated 17 January 2016iphone 5

Assalamua’laikum.
Alhamdulillah. Terima kasih kepada semua rakan blogger dan pengunjung blog ini yang sudi mengikuti siri perkongsian buku percuma ini. Kalau ada yang masih berminat untuk memiliki buku percuma ni, boleh terus ke entri buku percuma yer. Ambe dengan berbesar hatinya menyenaikan senarai peserta untuk cabutan bertuah buku percuma. Ayuh periksa nama dan nombor cabutan anda sempena kontest iPhone 5 Gadget Impian sekarang!

Senarai Peserta Cabutan Bertuah Sempena iPhone 5 Gadget Impian

  1. Pipoq
  2. Akubiomed
  3. UpProfits
  4. Mummy Akmar
  5. sensasi2020
  6. nikkhazami
  7. BloggerNote
  8. Cik Tom
  9. auc
  10. FS
  11. Fiezaradzi
  12. sweetkurma
  13. Bang Iwan
  14. Puan Gojes
  15. ajumohit
  16. pjaz
  17. Amirez
  18. Nana
  19. chef_faizul
  20. Bahrain
  21. cheeze maz
  22. Hafizul
  23. Titan
  24. Hairul Hissam
  25. Dulu Lain Sekarang Lain
  26. yas
  27. nasique
  28. EjamOthman
  29. Zafirah Fauzi
  30. Cikgu Naman
  31. Onlajer
  32. Jebeng Otai
  33. Ladfe Amir
  34. Puan Bee
  35. Dawaihati
  36. Yastro
  37. Kimmie
  38. Eyriqazz
  39. Azie
  40. Blog Keperawatan
  41. Hafiz Rahim
  42. Hazman Fadzil

Perhatian: Siapa yang sudah klik butang sosial untuk entri iPhone 5 Gadget Impian tapi namanya takde kat atas? Sila lapor diri di ruangan komen yer.

Memang mengelirukan. Nampaknya seakan-akan ada kekurangan dalam teknik penentuan klik google plus untuk kontest iPhone 5 Gadget Impian kali ni. Sebabnya memang kita boleh klik dua kali. Atau mungkin kalau kita suka sangat kat satu-satu entri, kita boleh klik banyak kali? Betul ke?

(Jawapan: Tak betul. Satu akaun g+1 hanya boleh klik sekali sahaja)

Rasanya ada yang tak tulis yang dia sudah klik. Maka, ambe pohon rakan-rakan yang sudah klik tapi tak bagitau yang korang dah klik, sila tulis kat kotak komen di bawah.

Ambe mungkin terlalu rakus dan gelojoh sampaikan lupa untuk pasang skrip yang boleh jejak setiap klik yang ambe terima. Untuk kali ni, ambe akan senaraikan nama peserta cabutan bertuah iPhone 5 Gadget Impian ni berdasarkan mereka yang tinggalkan komen, “…dah klik g+1..”. Harap tak ada yang tertinggal.

Terima kasih kepada semua yang sudi klik g+1, tweet dan Like. Akan diterjah kembali laman blog anda! Cabutan pertama inshaaAllah akan dijalankan pada ? Disember 2012.

@hafizmd – Ambe pasti, saingan amatlah sengit. Mengalah jangan sekali!

{ 32 comments… read them below or add one }

pipoq November 27, 2012 at 1:47 pm

yay !! no 1..hehehe..

utk google +1 ni memang boleh satu kali klik je..kalau buat pulak klik kedua menggunakan akaun yang sama nanti klik yg pertama tu leh jadi cam tak klik dan itu adalah merugikan..

untuk memastikan pengklik sudah mengklik, button g +1 tu akan berwarna merah kalau sudah di klik..

Reply

akubiomed November 27, 2012 at 2:21 pm

Selamat berjaya. Sudah klik G+ :-)

Reply

hafizmd November 28, 2012 at 12:38 pm

@AB, terima kasih bro

Reply

hafizmd November 28, 2012 at 12:40 pm

yeay! terima kasih bro pipoq atas sokongan anda =)

terima kasih utk tips ni..baru perasan pasal kaler tu..hehe

Reply

fiezaradzi November 27, 2012 at 1:57 pm

baru lagi dgn g+ ni.. harap2 no 11 menang.. hahahaa

Reply

hafizmd November 28, 2012 at 12:39 pm

hehe…tunggu sape yg bertuah

Reply

akubiomed November 27, 2012 at 2:20 pm

Terima kasih bro kerana tersenarai. :-)

Reply

hafizmd November 28, 2012 at 12:38 pm

Terima kasih kembali atas sokongan

Reply

ohcikgu November 27, 2012 at 5:20 pm

ramai jugak yang sudah klik ye. :)

Reply

hafizmd November 28, 2012 at 12:38 pm

Sekadar yg ada…hehe =)

Reply

Hafizul November 28, 2012 at 1:38 am

wahh tak lama dah la cabutan pertama tu..terima kasih..ada juga pondok kecil yer..hehe

Reply

hafizmd November 28, 2012 at 12:22 pm

Betul tu. Lagi beberapa hari saja lagi, tp hanya utk satu buku dulu. Lagi satu akan dibuat bila tarikh akhir dah nak sampai….hehe

Reply

Hafizul November 30, 2012 at 2:48 am

Ooo mcm tu yer..hehe..harap pondok kecil bertuah..hehe

Reply

hafizmd November 30, 2012 at 12:28 pm

@PK, kita tunggu sape empunya buku tu nanti..mungkin juga..hehe

Reply

donnyien November 28, 2012 at 5:24 am

Hai bro Hafiz,

Good luck semua, meriah dan ramai peserta cabutan bertuah iPhone 5 gadget impian ini. semoga berjaya nanti.

Reply

hafizmd November 28, 2012 at 12:21 pm

Hi bro Donny,
Terima kasih

pssst..bro donny ada klik tak?hehe

Reply

onlajer November 28, 2012 at 12:17 pm

nak kena check nih

Reply

hafizmd November 28, 2012 at 12:42 pm

Mana tau, nama anda yg bakal naik nanti..hehe

Reply

titan November 28, 2012 at 2:08 pm

gua sudah klik. jadi, sila bagi gua menang dengan serta-merta-certa.

Reply

hafizmd November 29, 2012 at 10:44 am

hahaha…lu kena tunggu jugak, kalau nak serta merta…sila belanja gua cendol patbelas mangkuk…hahaha

Reply

CIKGU SYAHIR November 28, 2012 at 5:38 pm

ambe nok join gak. guane nok join??????

Reply

hafizmd November 29, 2012 at 10:42 am

sonang aje cikgu syahir, cikgu pergi ke entri ini –> iPhone 5 gadget impian

kemudian klik butang g+1, nanti saye bagi nombor cabutan bertuah utk cikgu…itu ajer..hehe

Reply

nurmisnan November 28, 2012 at 7:38 pm

wahhh.. buku apa tu ekkk.. nak juger..

Reply

hafizmd November 29, 2012 at 10:40 am

Kak Nora dah tekan g+1 saye utk entri iPhone 5 gadget impian tak?
Kalau dah, bagitau saye ek, nak masukkan dalam senarai cabutan bertuah nanti…

ps.ada 2 buah buku kak, buku gadis kecil di pinggir gaza & perang arab israel 1973

Reply

Jebeng Otai™ November 28, 2012 at 11:44 pm

owh dh G+ siap tweet ag… :)

Reply

hafizmd November 29, 2012 at 10:37 am

Orait bro JO. Terima kasih dan nombor cabutan bro ialah 32.
Terimakasih bro

Reply

Ladfe Amir November 30, 2012 at 6:27 am

dah klik g+ bro. sebagai sokongan untuk bro.

tapi dgr cite bro menang tak kisah kalau tak menang sbb nak ambik samsung..

betul ke?

Reply

hafizmd November 30, 2012 at 12:20 pm

terima kasih bro ladfe. no cabutan utk bro ladfe ialah 33.
hehe..yg nak amik maybe my wife..so ambe tumpang jerlah..hahaha

Reply

cik tom December 9, 2012 at 4:12 pm

ciktom dpt no 8..tp kureng bertuah kali ni..maybe next time..hee

Reply

hafizmd December 10, 2012 at 12:42 pm

hehe…terima kasih cik tom selalu singgah sini walaupun sibuk ngn student baru nak masuk tuh..heee

Reply

puanbee December 14, 2012 at 5:14 pm

saya tkde ckp dah klik sini kot kan ? eh lupa laa .. hehe .. semua blog sy klik sebenarnya ..

Reply

hafizmd December 26, 2012 at 2:56 pm

Terima kasih puan bee..dah klik dah

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }