Kelebihan Aura Beauty Perfect!

- 29 January 2014. Updated 3 July 2017advertorial

Assalamua’laikum.

Nikmat sihat antara nikmat berharga yang Allah kurniakan sementara kepada kita. Nak sihat, kenalah berusaha. Makan nak kena jaga. Bersenam pun paling kurang, 3 kali seminggu. Sayangnya, dalam kita sibuk bekerja, kadang-kadang kita banyak kali terbabas makan makanan yang kurang berkhasiat dan adakalanya tak cukup zat yang seimbang. Kita tak sedar, akhirnya ianya mengundang bencana kepada tahap kesihatan kita.

Masalah pening kepala, migrain, jerawat, lingkaran hitam bawah mata, cepat letih, tidak bermaya dan macam-macam lagi masalah kesihatan yang ada. Semuanya akibat kita kurang teliti di dalam pemilihan pemakanan zat yang seimbang untuk tubuh badan kita. Maka, apakah ada solusi berkesan yang mampu mengurangkan dan insyaAllah menyelesaikan masalah-masalah ini?

Tawaran Berganda Aura Beauty Perfect!

Aura Beauty Perfect. “Perfect”. Inilah yang ditawarkan melalui barisan produknya. Jom kita tengok dulu produk-produk yang ditawarkan oleh Aura Beauty Perfect. Antaranya ialah;

  1. Aura Beauty Perfect for Men (Premium Purple 8 in 1) – Sesuai untuk lelaki dan wanita yang masih solo.
  2. Aura Beauty Perfect for Women (Premium Red 10 in 1) – Khas untuk wanita yang dah berumahtangga.
  3. Slimming Miracle Essential Oil – Membantu mengurangkan berat badan dan tahan selera makan.
  4. Triple L – Khas untuk para suami yang tak nak terkalah.
kelebihan aura beauty perfect for women men

Barisan produk Aura Beauty Perfect!

Produk Premium Red 10 in 1. Ini antara produk terlaris Aura Beauty Perfect. Dengan gabungan 10 macam herba dan bahan-bahan terpilih antaranya seperti ekstrak L-glutathione, ekstrak kolagen, madu, pink bark exstract, Habbasatus Sauda dan apple stem cell menjadikan produk kesihatan khas untuk para isteri ini menawarkan kelebihan  dan manfaat yang begitu menarik.

Antara kelebihan produk Aura Beauty Perfect Premium Red adalah seperti;

  1. Memutihkan dan menegangkan kulit – maklumlah, kadang-kadang kita nampak ‘tua’ sebelum usianya, kan?
  2. Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit – kulit mulus gebu gitu! mesti suami lebih sayang….hoho
  3. Anti penuaan (Memperbaharui sel2 kulit) – ini salah satu kesan khasiat habbatussauda!
  4. Membantu merawat masalah jerawat
  5. Memelihara kesihatan rambut dan kuku
  6. Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata – tawaran Aura Beauty Perfect untuk menghilangkan mata ‘panda’ anda!
aura beauty perfect women merah

Ada yang nak mencubanya? Siap dapat cawan lagi tu…

Untuk lebih faham fungsi utama dan kelebihan Aura Beauty Perfect (ABP26) for Women, boleh terus ke laman ini –> Fungsi dan Kelebihan Premium Red 10 in 1 for Women.

Produk Premium Purple 8 in 1. Menariknya, produk ini ditawarkan khas untuk uda dan dara yang masih solo. Kiranya produk unisex. Dengan gabungan khasiat ekstrak terpilih seperti kolagen, madu, Pomegranate, Rozel, Vitamin C, Ha, L-gluthathione, Apple Stem Cell, Soursop, Stone Pineapple, Habatussauda, Blackcurrant, Lycopine, Isolate Soy Protien, Cranberry, Mulberry, Vitamin E & Papaya Extract mampu membuatkan anda yang masih solo tampil segak bergaya dan cantik menawan.

aura beauty perfect unisex purple

ABP26 Purple untuk uda dan dara! Tampil lebih segak, kacak dan beraura menawan.

Antara kelebihan Aura Beauty Perfect yang ditawarkan oleh produk Premium Purple 8 in 1 ini ialah membantu dalam melancarkan pembuangan angin dalam badan, mencegah dan mengurangkan penyakit migrain, membantu untuk mengekalkan kelantangan otot-otot badan anda, mengurangkan lingkaran hitam bawah mata dan membantu memutihkan kulit serta mengurangkan masalah kulit berminyak.

Tawaran yang diberikan melalui penggunaan produk Aura Beauty Perfect cukup menarik bukan?

Bukan itu saja, ada lagi yang lebih menarik!

Jana Pendapatan dengan Produk Aura Beauty Perfect

HH PRESTIGE HOLDING SDN.BHD ialah sebuah syarikat BUMIPUTERA yang sangat kukuh & dominan yang dibina untuk menerokai pasaran GLOBAL melalui penerapan pendekatan E-dagang & E-networking.

Tak kira siapa pun anda, sama ada suri rumah sepenuh masa, pelajar, kakitangan kerajaan ataupun swasta, pesara, bakal graduan…..anda sememangnya layak untuk menyertai PLATFORM JUTAWAN MUDA ABP26. Jika anda benar-benar ingin mencuba, mungkin inilah jalannya untuk anda. Modal permulaannya ialah serendah rm280!

Jika anda berminat, nak baca testimonial mereka yang sudah berjaya dengan menjana pendapatan melalui produk Aura Beauty Perfect, boleh terus ke laman ini–> JANA PENDAPATAN DENGAN PRODUK AURA BEAUTY PERFECT!

Untuk maklumat lebih lanjut, anda boleh layari;

  1. Laman Aura Beauty Perfect: http://www.aurabeautyperfect.com/
  2. Laman Facebook: FB Aura Beauty Perfect

@hafizmd – Semakin banyak produk kecantikan yang ditawarkan kepada pengguna. Maka, wajarlah untuk anda sentiasa peka dan bijak dalam membuat pilihan. Kalau ingin mencuba, apa salahnya?

{ 8 comments… read them below or add one }

hazman aka species1980 January 29, 2014 at 6:22 pm

Khasiat dia tu macam manarik jee…. kalau dapat buat review bagus nie
Baca entri terkini Blogger hazman aka species1980´s: Jom sertai Contest Instagram #MalaysianFoodBest

Reply

hafizmd January 29, 2014 at 6:26 pm

itulah…yg ni, hanya sekadar review jarak jauh jer…hohoho…tu yg ambe tulis “TAWARAN” tu =)
Baca entri terkini Blogger hafizmd´s: Kelebihan Aura Beauty Perfect!

Reply

Denaihati January 29, 2014 at 10:29 pm

macam-macam kelebihan produk ni ada, selamat mencuba semua, mudahan berhasil dengan izinNya.
Baca entri terkini Blogger Denaihati´s: Kisah dan Ragam Blogger sekarang

Reply

hafizmd January 30, 2014 at 1:26 pm

Semuanya pasti dgn izinNYA =)

Reply

Hafizul January 30, 2014 at 12:58 am

Hehe..menda hebat, produk gempak, memang tak kan teragak-agak lagi dah..hehe
Baca entri terkini Blogger Hafizul´s: Panduan Peperiksaan Pegawai Belia Dan Sukan

Reply

hafizmd January 30, 2014 at 1:24 pm

Itulah, sayang ambe tak dtp review live =)

Reply

Kerja Kosong Kerajaan February 29, 2016 at 5:07 pm

Lepas ni makin putih dan makin langsinglah siapa yang menggunakan produk ni ya…
Baca entri terkini Blogger Kerja Kosong Kerajaan´s: Peperiksaan Online Separa Perubatan 2016

Reply

Sani March 3, 2016 at 12:54 am

Sekarang memang tengah trending produk ni. Kira tumpang ombak dia.. kalau lambat nanti dah tiada permintaan.
Baca entri terkini Blogger Sani´s: Contoh Soalan Peperiksaan Separa Perubatan 2016

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge