10 Blogger Sensasi Januari

Assalamua’laikum.

Siapa manusia paling sensasi sekarang? Jawapan aku sudah pasti Safee Sali. Siapa pulak lelaki paling seksi? Ada yang kata David Beckham tapi aku tetap rasa Sir Alex Ferguson.

Siapa pulak blogger sensasi tapi bukan seksi? Inilah mereka. Mesti ramai yang dah biasa jumpa avatar mereka ada di mana-mana saja. Persoalannya ialah mampukan kita meletakkan avatar kita di mana-mana saja seperti mereka?

Aku sendiri tak mampu. Apa yang aku mampu ialah memberi penghargaan kepada mereka dengan menyelitkan link mereka di entri sebegini dan akan menyusul kemudian review blog mereka di Alexa masing-masing nanti. InsyaAllah.

10 blogger sensasi bulan Januari 2012;

  1. En. Benjy
  2. Puan Suri
  3. Cikgu Tehr
  4. En. Titan kacak
  5. En. Akubiomed
  6. Cik Sembang
  7. En. Anif
  8. En. Nizam
  9. En. Shraqs
  10. En. Maza

Bagi top 3, akan dipamerkan avatar di sidebar kanan. Menyusul kemudian review blog di Alexa bermula dengan mereka yang menjadi TOP COMMENTATOR 2011. Kiranya ikut giliran yer.

Terima kasih pada semua yang sokmo-sokmo singgah di sini. Tanpa komen dan terjahan anda, memang rasa takde ummmpphnya berblogging ni! Terima kasih semua.

®hafizmd-InsyaAllah, lepas cuti panjang ni, review ni akan bermula.

33 comments

  1. Wah, dapat tempat ketiga la 🙂
    Tahniah kepada semua dan kepada tuan blog
    Moga terus ceria menulis dan berkongsi cerita

  2. terima kasih atas penghargaannya.. sedih bangat nih hee..

    p/s:klu tak der pengunjung yg mmbalas klr masuk blog mmg sayu.klu ada rasa nak lonjak2 atas meja pejabat haa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *