67 comments

    1. tiada yang paling bagus sebenarnya
      perlu dilihat pada di mana kita berada dan liputan yang disediakan di kawasan berkenaan

    2. buat masa ni sy juga pengguna P1..dengan kuota 20Gb sebulan yang kekadang tak abis guna, takde masalah sangat dari segi kelajuan..

      cuma tak best tu bila P1 punya liputan tak meluas sangat..

      pada pendapat sy, kalau nak cuba yang lain tu tengok pada tahap penggunaan kita jugak la..kalau kita memang jenis atas talian sepanjang masa di mana juga, kena la pilih yang paling meluas liputannya..

      kalau untuk kat rumah je, tengok pada fulusnya je..hehehehe

      1. wireles kt umh saya tu wifi ok jer hee…tu mahl byr bulan rm70 lebih hurm… alang2 blh call call jer mk ayh kt kg hee…

      1. keh3…ambepun tak tau nape deme tak tau…agaknya sebab ambe dah habis quota, dapatlah reminder pasal kena tambah quota…tp yg ni limited offer jer rasanya…

      1. so tambah topup gak ker.suri tak tambah pun hee biarkan cam dulu2 masa pakai combo wifi heee… asal blh bukan blog fb dah ok nak laju mna lagi rasa tak perlu.tpi klu bro rasa perlukan laju blh jer tmbah heee

  1. murah la pulak ek 1Gb RM1..kalau camtu pakai yang paling rendah..topup je RM10..dapat 10Gb..dah leh cover sebulan..hehehe

  2. Ingatkan binatang apa yg kecil tadi rupanya limit quota. Kenapa yg anda punya cuma RM1 dan yg saya RM10, setiap 1GB ditambah. Semasa contest iphone 5 berlangsung saya terpaksa membuat 6 kali tambahan quota. ini bermakna kena bayar RM60 utk next bill.

    1. keh3…ini once time offer bro…siap kalau 3g+1g hanya perlu bayar RM30 sahaja…

      wow!dahsyat sungguh penangan kontest tuan DH kita…erm…agaknya offer ni baru start minggu ni kot?

  3. ni agaknya sebab banyak sangat stream movie online kot..hehehe..

    sy dulu memula ambik yang 5Gb jugak..bulan 10 tahun lepas diorang call offer 20Gb = RM89 (maknanya cuma tambah RM40 dari pakej asal 5Gb = RM49) terus je rembat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *