ubat rambut gugur rapuh

Manjakan Rambut Anda Dengan Rose Hair Perfume!

Assalamua’laikum.

Kadang-kadang, jarang-jarang tapi bukannya selalu. Gatal kepala tu ada mai jugaklah. Nak kata ada kelemumur, takdelah pulak jatuh-jatuh atas baju macam dalam iklan kat tv tuh. Agaknya kulit kepala kering kot, itu yang ada rasa nak keruk-keruk jer. Tapi, kalau selalu keruk, boleh rosak kulit kepala. Betul tak? Silap haribulan, boleh botak kepala jadinya!

Masalah Rambut Gugur & Kering?

Punca masalah rambut gugur rapuh kering Masalah rambut bercabang, rapuh, gugur, berkelemumur dan tidak bersinar menandakan rambut kita tak sihat. Contohnya, jika rambut kita gugur, ini maknanya rambut kita kering dan kurang vitamin E. Punca masalah rambut tak sihat ni mungkin disebabkan oleh cara pemakanan kita yang tak seimbang, hormon tak seimbang dan juga rawatan rambut yang kurang sesuai. Rambut rapuh dan gugur serta kering ada juga kaitannya dengan kerosakan kepada kutikel rambut yang menjadi lapisan pertahanan kepada stuktur rambut.

Masalah rambut seperti kelemumur dan rambut gugur biasanya berlaku kepada wanita. Kalau rambut anda gugur lebih 100 helai sehari, kenalah cepat-cepat periksa punca rambut gugur. 100 helai sehari dah kurang normal. Maka, penting untuk jaga ‘kesihatan’ rambut dalam memastikan rambut kita sentiasa lembab, sihat, kulit takde kelemumur dan takde masalah rambut gugur.

Rose Hair Perfume – Penyelesaian Masalah Rambut Anda!

Serba sedikit tentang Rose Hair Perfume. Bahan utamanya ialah serbuk kolagen, vitamin E, TEOA, air suling dan juga rose essential oil. Umum tahu, kolagen ni mempunyai kebaikan untuk menyubur. Dalam produk ni, kolagen sebagai antara bahan utama Rose Hair Perfume mempunyai kebaikan untuk mengatasi masalah rambut gugur, menjadikan rambut lebih sihat, tebal dan bersinar. Kulit kepala pun lebih kurang kering seterusnya mencegah dan mengatasi masalah kelemumur. Begitu juga dengan vitamin E yang sememangnya baik untuk kesihatan rambut.

ubat masalah rambut gugur rapuh
Nak rambut harum wangi?

Antara kebaikan/khasiat Rose Hair Perfume ialah;

  • Membantu sihatkan rambut anda.
  • Mewangikan rambut. Memang terbukti wangi!
  • Membantu masalah rambut rapuh.
  • Membantu atasi masalah rambut gugur.
  • Membantu menyokong pertumbuhan rambut dengan lebih baik.
Hair Rose Perfume memang wangi!

Hampir seminggu jugalah saya guna Rose Hair Perfume ni. Secara peribadi, saya berpuas hati sebab selepas 2-3 kali guna, kulit kepala dah rasa kurang gatal. Paling nyata, rambut lebih lembab dan lembut, tapi taklah selembut rambut isteri saya!

Ya, isteri saya juga sempat mencubaย Rose Hair Perfume ni. Memang harum semerbak satu rumah bau bunga ros. Memang wangi sampai petang. Apa kata isteri saya selepas guna Rose Hair Perfume?

“Memang rambut lebih lembab, lembut dan paling best sebab rambut lebih wangi. Nak guna pun senang, ambil sikit dan sapu rata kat rambut. Guna macam perapi rambut. Setakat ni, memang puas hati.” – Blogger FiezaRadzi.com

Cara nak guna Rose Hair Perfume?

Mudahlah sangat. Lepas mandi, ambil dan sapu rata pada rambut. Jangan risau, tangan memang takde rasa berminyak. Memang terbukti mewangikan rambut. Walaupun ianya berbau bunga ros, ia bukanlah satu penghalang untuk lelaki seperti saya ni untuk turut sama menggunakannya. Barang baik, takde masalah punyalah. Janji rambut bau wangi dan tak kering. Betul tak? Nak tahu berkesan atau tak, anda kenalah cuba sendiri! Anda boleh geledah fan page Rose Hair Perfume di sini –> Fan Page Rose Hair Perfume.

Nak rambut wangi? Kenalah cuba sendiri Hair Rose Perfume!

Berminat nak dapatkan produk Rose Hair Perfume?

  1. SMS HP6 <NAME> ke 013-2662769
  2. Buat pesanan terus ke inbox Fb di sini –> Inbox Fan Page Rose Hair Perfume
  3. Laman web: www. InHealthBeauty.com

@hafizmd – Ingat, jangan lupa untuk amalkan gaya hidup yang sihat. Kalau tak, apapun tak jadi. Jangan salahkan produk, tapi salahkan diri anda yang degil!

Entri ini dibawakan khas untuk Rose Hair Perfume dengan kerjasama BlooggersDotCom!

40 comments

    1. memang best…harum benda ni taklah sampai tengik baunya..kiranya boleh pakailah utk lelaki kacak cam kita ni…hahaha…

      ape lagi, kasi orderlah satu..rm25 sebotol

  1. Dulu masa bujang memang tak suka simpan rambut panjang..asal naik dua inci mesti kerat pakai mesin no. 2..kalau tak makin di simpan makin menjadi-jadi sarang tebuan ni..sampai sekarang dah selesa dengan rambut pendek..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *