Malaysia vs Filipina Layan Live Streaming

Assalamua’laikum. Malaysia vs Filipina 27 April 2014. Aksi persahabatan Kelas A rasanya. Ada siaran langsung di Astro Arena 801 dan juga live streaming Malaysia vs Filipina.

live streaming malaysia vs filipina 27 april 2014
Layan live streaming pun boleh

Live streaming Malaysia vs Filipina

Layan live streaming –> Malaysia vs Filipina (27 April | 6.45 petang)

1. 23 pemain yang baguih dalam Liga Malaysia dibawa ke perlawanan persahabatan 27 April ni.

2. Mat Yo tak dibawa sekali sebab jarang sangat main dalam 1st eleven dalam skuad JDT. Nampak tak, kalau sebelum ni Mat Yo mesti tak pernah tak ada dalam Harimau Malaya. Tapi kerana jarang sangat main, prestasinya tak dapat diukur dengan baik oleh Coach Ong.

3. Norfarhan Mohamad lebih bagus setakat ni. So dia yang Coach Ong pilih.

4. Lagi 22 orang pemain, semuanya hampir pemain yang sama macam dulu-dulu. Bobby pun ada dalam skuad HM ni. Bagus.

5. Khairul fahmi mungkin tak main sebab macam kurang fokus dalam Liga Super. Last game bolos 4 kali dalam saingan Piala AFC. So, Farizal Marlias keeper Selangor paling layak aku rasa.

6. Boleh menang? Aku rasa boleh menang petang Ahad ni. Korang rasa camne? Ke tak rasa apa-apa? hehehe…

@hafizmd – Ayuh, berikan sokongan padu kepada skuad Harimau Malaya. Malaysia vs Filipina 27 April 2014.

14 comments

  1. Alahai.. Tak dapat nak tegok aksi Mat Yo dalam perlawatan persahabatan menentang Filipina pada 27 April nanti… Walaubagaimanapun good luck kepada pasukan Malaysia… 😉

  2. kalah menang adat perlawanan… walaupun filipina boleh di anggap skuad bawahan… tapi mereka juga diwakili oleh manusia…

    siapa yang lebih bijak main bola merekalah yang patut menang…tidak kiralah skuad bawahan ke skuad atasan ke…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *