Live Streaming & Jadual Siaran Langsung Liga Super Mac 2013 Astro Arena 801

¬†Assalamu’laikum.

Jadual & Siaran Langsung Liga Super 1&2 Mac 2013 Astro Arena 801. Perlawanan tumpuan malam ni pastinya melibatkan pasukan teratas saingan Liga Super Malaysia iaitu pertembungan ATM vs Pahang. Pahang yang segar dengan kemenangan besar dalam saingan Piala FA minggu lalu pasti akan berusaha untuk merampas takhta Liga Super. Ayuh, saksikan jadual perlawanan Liga Super Malaysia 1 & 2 Mac serta siaran langsung di Astro Arena.

1. Siaran Langsung Liga Super Malaysia Mac di Astro Arena 801

Ada 4 perlawanan yang bakal disiarkan secara langsung (live) iaitu;

  • ATM vs Pahang. 1 Mac 2013. 8.45 malam.
  • KL Felda United lwn Lions XII FC. 2 Mac 2013. 4.45 petang.
  • Johor Darul Takzik vs Negeri Sembilan. 2 Mac 2013. 8.45 malam.
  • T-Team vs Selangor. 5 Mac 2013. 4.45 petang.

2. Live streaming Liga Super Malaysia?

Saya baru saja berjinak-jinak dengan live streaming bola sepak Liga Super Malaysia. Anda boleh cuba saksikan live streaming Liga Super di sini;

3. Perlawanan lain Liga Super Malaysia;

  • Kelantan vs Perak. 1 Mac 2013. 8.45 malam.
  • PKNS FC Selangor vs Terengganu. 2 Mac 2013. 8.45 malam.

4. Isu Fakri Shaarani pulang ke Malaysia nampaknya sudahpun reda berikutan penjelasan kenapa beliau pulang. Isu gaji dan soal jaminan karier mungkin menyebabkan beliau terpaksa mengambil jalan pulang ke Malaysia. Noktah. Selamat maju jaya kepada Fakri!

5. Terkini, Persatuan Bola Sepak Terengganu (PBSNT) didenda RM50,000 atas 3 kesalahan isu keselamatan. Nampaknya, ada kes yang sangat cepat diselesaikan, ada pulak kes lambat benar diselesaikan. Mungkin masih kumpul bahan bukti. Noktah.

6. Nampaknya ada lagi pemain Liga Super yang kurang berdisiplin contohnya insiden pemain yang nampak sengaja memijak pemain lain. Harap FAM juga cepat mengendalikan kes disiplin melibatkan pemain.

@hafizmd – Live Streaming & Jadual Siaran Langsung Liga Super Mac 2013 Astro Arena 801. Kenapa tiada siaran langsung saingan Liga Perdana?

Published by Hafizmd

Artikel ditulis berdasarkan pengalaman peribadi dan juga melalui pembacaan. Sebarang kehilangan, kerosakan dan komen pembaca adalah tanggungjawab anda. Dapatkan bantuan pakar berkaitan jika memerlukan khidmat nasihat yang tepat. Jika entri ini bermanfaat, mohon 'Like, Tweet & G+' kepada rakan anda. Terima kasih dan selamat membaca.