Speechless Thursday #6 Entri Super Thursday!

- 16 May 2013. Updated 9 February 2019Blogging

Assalamua’laikum.

Speechless Thursday #6 Entri Super Thursday! Serius, hari ni memang lemau macam biskut lemau. Dibuang sayang, dimakan tak berapa sedap. Dicicah teh O barulah sedap. Bersyukurlah! Oleh kerana nama entri speechless, maka hari ni ambe hanya tulis ringkas-ringkas jer. Saja nak kongsi entri yang layak ambe gelarkan, “Entri Super Thursday!”

Entri Pilihan Super Thursday!

1. Entri Blogger Akma Omar

  • Serius, entri ni ambe kira entri wajib baca untuk ‘Kontest Review Tak Terkalah’ anjuran Blogger AhmadFaizal.
  • Anda dah baca belum? Kalau belum, sila baca sekarang di sini –> ‘Ego Lelaki Kacak Yang Tak Terkalah’
  • Kenapa ambe pilih entri ni? Bukan ambe suka Blogger Titan di’belasah’ Sis Akma Omar, tapi cara penulisan Sis Akma memang cukup santai dan rasa memang jujur habis! Tak caya? Gi baca, gi baca!

tips blogging mudah

*gambar memang takde kaitan dengan entri…hehe*

2. Entri Blogger Hafizul

  • Entri ni memang khas Bro Hafizul karang khas sempena Hari Guru. Memang cukup syok membacanya!
  • Serius, terus teringat denda-denda yang pernah ambe terima dan buat kat kawan-kawan lama.
  • Nak baca? Gi baca di sini –> ‘Warkah Berlagu Pilu’ (tajuk entri macam tajuk lagu, best!)

3. Entri Blogger Fiezaradzi

  • Siapa yang masih ingat lagi nama cikgu Tadika? Kalau ingat, sila tulis kat bahagian komen yer dan ucaplah Selamat hari Guru.
  • Antara yang masih ingat nama guru tadikanya ialah Blogger Fiezaradzi ni. Ramai juga yang dia sebut. Maknanya, impak cikgu cukup hebat. Boleh baca entri ni –> ‘Selamat Hari Guru, Terima Kasih Cikgu’

Yeaay! Siap jugak entri hari ni. Jadi, apa tunggu lagi, gi baca…gi baca..gi baca…

@hafizmd – Speechless Thursday #6 Entri Super Thursday! Mungkin akan ada lagi ‘Entri Super Thursday!’ minggu depan =)

{ 46 comments… read them below or add one }

Datin Tyka May 16, 2013 at 3:11 pm

entri kak akma tu memang best.. yang lain belum singgah. ok nak terjah situ plak

Reply

hafizmd May 17, 2013 at 12:49 pm

entri sis akma mmg terbaik…jujur habis..keh3

Reply

titan May 16, 2013 at 3:21 pm

okeh. nanti gua baca lagi.

Reply

hafizmd May 17, 2013 at 12:49 pm

gi baca gi baca..hehe

Reply

Joe May 16, 2013 at 4:00 pm

Entry Super Thursday… Aku nak g menalaah kejap

Reply

hafizmd May 17, 2013 at 12:48 pm

elok jugak tu bro

p.s-ada update pasai jual beli domain lagi?

Reply

TehR May 16, 2013 at 4:43 pm

baca jangan tak baca
memang ada tips dan petua untuk menulis tu

Reply

hafizmd May 17, 2013 at 12:48 pm

mai baca mai baca =)

Reply

zool May 16, 2013 at 5:24 pm

menarik tertarik entri masing-masing

Reply

hafizmd May 17, 2013 at 12:48 pm

Mungkin entri bro Zool pulak yg ambe pilih minggu depan

Reply

onlajer May 16, 2013 at 6:40 pm

yang 1n 2 nak kena ulang balik la baca ni, yang cikgu tadika baru nak pergi

Reply

hafizmd May 17, 2013 at 12:47 pm

baca ulang2, mmg terbaiklah bro!

Reply

Padin May 16, 2013 at 9:01 pm

wahaha takde cikgu tadika pasal tak gi dulu,

Reply

hafizmd May 17, 2013 at 12:47 pm

ooo..takpe2…cikgu sekolah rendahpun jadilah

Reply

Khairul Zamri May 16, 2013 at 10:29 pm

tahniah kepada yang terpilih tu :)

Reply

hafizmd May 17, 2013 at 12:47 pm

Mungkin entri blog KZ pulak minggu depan =)

Reply

Juan May 17, 2013 at 5:07 am

penangan kontest ni memang x terkalah la

Reply

hafizmd May 17, 2013 at 12:45 pm

mmg kuat penangan ni

Reply

boni Ultra kacak May 17, 2013 at 7:29 am

nanti den baco semua tu.hehehe

Reply

hafizmd May 17, 2013 at 12:45 pm

canteklah…jgn lupa singgah sini sokmo..hahaa

Reply

Hazmin Hamudin May 17, 2013 at 10:34 am

Ada jugak la yang ingat nama cikgu tadika. tapi setakat seorang je kot. Haha

Reply

hafizmd May 17, 2013 at 12:45 pm

hehe..cikgu tadika biasanya sorang dua jer

Reply

hafiz May 17, 2013 at 11:51 am

yang dua blogger tu dah singgah, lagi satu belum lagi..

Reply

hafizmd May 17, 2013 at 12:45 pm

cantiklah…singgah2

Reply

akubiomed May 17, 2013 at 2:32 pm

Akan diterjah. :-)

Reply

hafizmd May 18, 2013 at 6:16 pm

terima kasih bro AB

Reply

hatiputera May 17, 2013 at 4:41 pm

Memang terbaik bro blog-blog tersebut.

Reply

auc May 17, 2013 at 6:57 pm

dah terjah dulu :)

Reply

hafizmd May 18, 2013 at 6:14 pm

terbaiklah bro AUC!

Reply

BeritaKaki May 17, 2013 at 8:09 pm

kahkahkah .. entri tu menyentap memori kisah duka..haha

Reply

hafizmd May 18, 2013 at 6:13 pm

hohoho..mmg sentap! hahaha

Reply

munir ardi May 17, 2013 at 8:17 pm

memang super entry nih cuma buat aku sedih tak pernah rasa tadika langsung di elementary School

Reply

hafizmd May 18, 2013 at 6:13 pm

ala..takpe bang munir…janji kita mampu jadi manusia berguna

Reply

Mama Murai May 17, 2013 at 10:15 pm

Oh… ada super thursday… dah macam rock star pulak :) ketiga-tiga entri tu memang ada auranya yang tersendiri. Memang pilihan terbaik.

Reply

hafizmd May 18, 2013 at 6:12 pm

Terima kasih Mama singgah sini

Reply

Hafizul May 18, 2013 at 12:42 am

Emm patut la malam ni rasa nak sengkang mata jap melawat blog kawan2..kebetulan kat kampung mak ada line..hehe..terima kasih..yang AO dah terjah..yang isteri deme tu nanti nak singgah..haha..apa-apa pun terima kasih yer..deme meme baik hati ahhh…terima kasih…

Reply

hafizmd May 18, 2013 at 6:11 pm

hehe..terima kasih boh singgok sini sokmo, kire hadioh utk deme jah tuh…hehe

Reply

Dulu Lain Sekarang Lain May 18, 2013 at 8:28 am

Belum baca lagi kesemuanya. Nanti lah kawe pergi check. Thanks atas rekomendasi. Pssttt… bila nak rekomen kawe punya? (adeh malunya ehhh)…

Reply

hafizmd May 18, 2013 at 6:09 pm

terima kasih bro DLSL..inshaAllah, pasti ada masanya…=)

Reply

nazra May 18, 2013 at 12:23 pm

akhirnya, baru faham konsep contest tu hasil daripada pembacaan entri ni. hahahahahhahahaha -_- :D

terima kasih tuan blog :D

Reply

hafizmd May 18, 2013 at 6:08 pm

hehehe..jomlah masuk sekali =)

Reply

AkmaOmar May 19, 2013 at 12:27 am

Blogger Fiezaradzi tu wife hafizmd ke?

Terima kasih list blog saya..marah peminat setia Titan baca entri saya nanti haha..gurau-gurau je tu..jangan marah yer..

Reply

hafizmd May 19, 2013 at 2:20 am

hehe..peminat titan semuanya ramah tamah belake..hehe

p.s. yup, fiezaradzi tu wife ambe.. :)

Reply

Hairul Hissam May 19, 2013 at 10:06 pm

sambil menulis artikel, tentu hilang lemaunya….

Reply

hafizmd May 21, 2013 at 10:43 am

Itulah taktiknya..hehe

Reply

fiezaradzi May 21, 2013 at 10:51 am

tak sangka lah ada list dlama ni.. ini sebab dah lama tak update.. mmg lemau.. saya la..

Reply

Leave a Comment