Menang Contest Gaya Hidup Sihat Bersama Yeo’s

- 12 March 2014. Updated 8 October 2017Blogging

Assalamua’laikum. Alhamdulillah. Rezeki Allah pastinya ada di mana-mana. Tanpa diduga tanpa dijangka. Sepetang Bersama Blogger & Yeo’s 2014 sungguh bermakna!

pemenang contest gaya hidup sihat bersama yeo's

Terima kasih Denaihati Network & Yeo’s. Tahniah semua pemenang!

Rezeki di SBB2014 bersama Yeo’s

Entri ini, “Yeo’s Lovemark!” telah dipilih oleh para juri untuk menjadi pemenang utama contest Gaya Hidup Sihat bersama Yeo’s anjuran Denaihati.com. Terima kasih!

denaihati network dan yeo's malaysia gaya hidup sihat

Entri diterbitkan di dalam buku Sepetang Bersama Blogger & Yeo’s 2014 cukup menggembirakan!

Alhamdulillah. Ini adalah antara rezeki terbesar yang pernah saya menangi. Tak pernah mimpi boleh menang gajet hanya dengan menulis di blog. Memang tak pernah mimpi tapi yang pasti, saya ada misi dan impian tertentu setiap kali masuk apa-apa contest.

Alhamdulillah. Nak dijadikan cerita, saya kira ini bukan kemenangan saya seorang tetapi kemenangan/rezeki bersama keluarga dan rakan-rakan juga.

Isteri selalu sangat doakan saya untuk menang apa jua contest yang saya masuk. Saya ni memang jenis suka cerita, apa benda contest yang saya masuk, saya cerita pada isteri. Alhamdulillah, dia sentiasa menyokong aktiviti saya ni selagi tak menyimpang menyerong…hehehe

Pagi sebelum saya bertolak ke Saloma Bistro, anak sulung saya spontan berdoa untuk saya. Doa kakak pagi 8 Mac 2014, “Ya Allah, murahkanlah rezeki Abah dan Mama…ameen.” Doa yang pasti saya ingat sampai bila-bila.

Alhamdulillah. Pastinya kemurahan rezeki ini datangnya dari doa seorang manusia yang sangat saya sayang iaitu Ibu saya. Saya yakin dan pasti, dalam setiap doanya pasti ada bahagian untuk anak-anak. Terima kasih Ma!

Terima kasih untuk korang semua yang beri sokongan dan ucapan tahniah. Terima kasih banyak-banyak!

Akhirnya, terima kasih kepada penaja utama Yeo’s dan team Denaihati Network menghadiahkan kemenangan bermakna ni. Alhamdulillah. Jika korang belum lagi menyertai group DH yang mampu memberikan sesuatu impak positif, terus ke sini untuk turut serta —> FB Group Denaihati Network.

apps blog denaihati.com

Antara apps pertama yang dipasang iaitu Apps Denaihati.com!

menang contest gaya hidup sihat bersama yeo's anjuran denaihati.com

Alhamdulillah. Samsung Note 3.  Rezeki Allah =)

Doa untuk MH370

Ah..tiba-tiba entri jadi sayu pulak. Tetiba teringat pada nasib penumpang MH370 yang masih belum diketahui situasinya. Terbayang rengekan dan tangisan anak kecil dan ahli keluarga menanti penuh harapan kepulangan mereka. Oh! Sampai hati ada juga manusia yang bermulut durjana mempermainkan hati dan perasaan mereka! Sama-sama kita doakan keselamatan penumpang MH370 dan seluruh ahli keluarga yang terlibat.

@hafizmd – Teruskan berblogging dengan sebaiknya. InsyaAllah, moga-moga ada kebaikannya. Ameen.

{ 52 comments… read them below or add one }

kenit cinonet March 12, 2014 at 5:01 pm

Alhamdulillah tahniah bro dan syabas atas kemenangan ini :).

Reply

hafizmd March 12, 2014 at 5:05 pm

Terima kasih RK. Alhamdulillah =)

Reply

suri March 12, 2014 at 5:10 pm

alhamdulillah bro sememangnya berblog ada rezeki kalu kita jenis rajin sertai mana-mana kontest.yang tak menang tu jangan susah masing-masing Allah tentu rezeki setiap dari kita.

tahniah ya ;)

Reply

hafizmd March 16, 2014 at 10:00 am

Terima kasih suri..alhamdulillah rezeki utk saye kali ni…

Setuju dgn suri.alhamdulillah

Reply

Abang Ensem Berketak March 12, 2014 at 5:12 pm

Tahniah Bro.

Reply

hafizmd March 13, 2014 at 11:20 pm

Terima kasih abg ensem

Reply

cheq eem March 12, 2014 at 5:37 pm

alhamdulillah… tahniah menang…..! semoga murah rezeki berlipat ganda dalam dunia blogging….

Reply

hafizmd March 12, 2014 at 5:57 pm

terima kasih cheq eem =)

ameen…macam tu juga utk cheq eem dan kawan2 lain

Reply

titan March 12, 2014 at 6:11 pm

hoho..

tahniah sebab menang.

Reply

hafizmd March 16, 2014 at 10:00 am

Hohi..terima kasih

Reply

khairul asrol March 12, 2014 at 6:50 pm

tahniah lagi sekali bro. rezeki tu. wahh. :)

Reply

hafizmd March 16, 2014 at 10:00 am

Terima kasih bro..

Reply

Myra Jay March 12, 2014 at 7:37 pm

Alhamdulillah dan tahniah ye Bro.. rezeki

Reply

hafizmd March 16, 2014 at 10:03 am

Terima kasih sis myra

Reply

Khairil Mazri March 12, 2014 at 7:54 pm

wahhhh tahniah bro.

dapat note 3 memang best. yeop pernah try guna, memang best sangat-sangat.

Reply

hafizmd March 16, 2014 at 10:03 am

Terima kasih yeop. Tahniah utk yeop mng iphone

Reply

farzli March 12, 2014 at 8:05 pm

terbaek bro… tahniah !

Reply

hafizmd March 16, 2014 at 9:58 am

Trima kasih bro paly

Reply

sukma March 12, 2014 at 11:09 pm

Tahniah….murah rezeki…

Reply

hafizmd March 16, 2014 at 9:58 am

Alhamdulillah..terima kasih bro

Reply

akubiomed March 12, 2014 at 11:40 pm

Tanniah bro menang hadiah utama.

Reply

hafizmd March 16, 2014 at 9:57 am

Alhamdulillah…terima kasih bro

Reply

cyza March 13, 2014 at 12:21 am

Well done bro… Semoga beroleh kejayaan yang lebih banyak lagi in future…

Reply

hafizmd March 16, 2014 at 9:57 am

Terima kasih cyza…lama tak tgk kelibat cyza

Reply

saimi March 13, 2014 at 1:19 am

Tahniah.memang murah rezeki bro.

Reply

hafizmd March 16, 2014 at 9:56 am

Terima kasih bro..alhamdulillah

Reply

Fadhil March 13, 2014 at 9:00 am

Tahniah bro Hafiz. Semoga bertambah2 lagi rezekinya!

Reply

hafizmd March 16, 2014 at 9:56 am

Terima kasih bro

Reply

papa mifz March 13, 2014 at 1:51 pm

tahniah bro , semoga selepas nih rezeki bro sekeluarga bertambah murah…amin…

Reply

hafizmd March 16, 2014 at 9:55 am

Amèn..teeima kasih bro papa mifz

Reply

Hairul Hissam March 13, 2014 at 6:28 pm

Doa isteri, anak2.. itulah yg terbaik..
tahniah bro atas kemenangan nie…
kami semua turut gembira…

Reply

hafizmd March 13, 2014 at 11:21 pm

Terima kasih bro hairul…alhamdulillah

Reply

Denaihati March 14, 2014 at 9:05 am

tahniah sekali lagi bro. sama-sama kita teruskan berdoa agar MH370 dijumpai dan keselamatan krew dan penumpangnya.

Reply

hafizmd March 16, 2014 at 9:54 am

Terima kasih tuan.

Rasenya pencarian semakin menemui jln selesai.moga2 selamat dijumpai…ameen

Reply

Sop March 14, 2014 at 5:09 pm

tahniah bro
rezeki besar tu :)

Reply

hafizmd March 16, 2014 at 9:55 am

terima kasih bang sop.rezeki Allah…alhamdulillah

Reply

Hafizul March 15, 2014 at 12:34 pm

Hahaha..tahnaih2..sayatumpang gembira aje..nak tumpang rasa pun entah nak bagiinjam ke tak..hahaha..memang kena ingat moment manis ni bohhhh..tahniah sekali lagi..deme memang terbaik..hehe

Reply

hafizmd March 15, 2014 at 4:03 pm

Terima ksih boh…kalu jupe..buleh wi rase..hahaha…terima ksih boh…mmg manis macm madu…hdhe

Reply

Anarm March 15, 2014 at 1:43 pm

tahniah! tahniah! best hadiah tuu..

Reply

hafizmd March 15, 2014 at 4:01 pm

Terima kasih bro anarm..mmg best…alhamdulillah

Reply

dja@sishaza March 15, 2014 at 9:35 pm

Tahniah Hafiz… Doa ibu memang mustajab

Reply

hafizmd March 15, 2014 at 9:53 pm

Alhamdulillah…doa ibu mmg takde hijab..thanks sis haza

Reply

Amirul March 15, 2014 at 9:37 pm

Memang murah rezeki btul boleh dpt Note 3… jeles tengok

Reply

hafizmd March 15, 2014 at 9:52 pm

Alhamdulillah…rezeki

Reply

profhariz March 16, 2014 at 5:21 am

Tahniah bro. Lepas ni kena belajaq dari hang ni.

Reply

hafizmd March 16, 2014 at 10:34 am

Aku yg nak kena belajar dr hang…apapun..thanks bro

Reply

mrhanafi March 16, 2014 at 11:33 pm

tahniah kerana berjaya dalam kontest tersebut..ternyata doa amat penting dalam kehidupan kita.

sama-sama kita berdoa untuk kebaikan..

Reply

Azman Ismail March 20, 2014 at 4:58 pm

Berbaloi memerah otak meanghasilkan entry yg dapat menawan juri :)

Reply

ustazahain March 30, 2014 at 3:32 pm

tahniah ye..rasa berbaloi apatah lagi tercatat di buku denaihati sbb2014

Reply

Hafizmd March 31, 2014 at 11:40 pm

Alhamdulillah..terima kasih ustazah..mmg rasa terharu tercatat dlm buku tu

Reply

jamian sarif April 1, 2014 at 3:59 am

tahniah bro..teruskan usaha dlm blog…

Reply

Hafizmd April 1, 2014 at 6:49 am

Thanks bro jamian..moga kita semua suksea

Reply

Leave a Comment

{ 3 trackbacks }