71 comments

          1. bro hafiz
            murh2 haa klu kt sni tudung lbuh juak rm30 deh hii..ada pkir nak buat busines jual tdung nghee..

        1. a,,hak haa.bapak mak bodak yg tgok ctr ni mengalahkan kanak2 rebena haa..

          alah bro tu ckp jer suka sama itu cerita hbis cerita deh =)

  1. Tak sabar nak nengok cerita baru Transformer yang baru … dengar khabar di Singapore dah keluar 3D pula tu … wow ! hebat2 😀

  2. lama tak singgah sini memberi komen hehe, kalo singgah pun hanya sekadar silent reader hehe.. minat gak TF ni, kat umah belambak action figure TF ni hehe

    1. Kalau silver, biasanya bagus utk pelaburan long term. InsyaAllah, harganya mesti lebih tinggi dari mase kita beli. Nak2 kalau ada yg jenis minted macam transformers ni =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *