Tetamu Maya Terbaik Februari

Assalamua’laikum.

Lama pulak rasanya tak main jentik-jentik papan kekunci ni. Dua menjak ni, terlebih sibuk sikit dengan mesin dan makhluk belaan. Tu yang tak update dan bertamu ke blog korang. Sempat jugak singgah, tapi bila minda penat, tambah dengan sengal-sengal badan sikit….terus takde idea nak komen. Maaflah yer korang, tak sempat nak singgah rumah korang, apa lagi nak minum teh secawan dua…hehehe

Tapi, korang memang hensem dan comel. Singgah bertamu jugak kat sini walau saya takde hidang apa-apa ‘air’ dan ‘biskut kering’. Jadi, terimalah senarai tetamu maya paling mesra untuk bulan februari.

1. Fiezaradzi
2. Suri
3. Benjy
4. Chii
5. Titan
6. AkuBiomed
7. Anif
8. Mekar
9. Maza
10. Yas

Terima kasih pada semua yang terus singgah di sini. Korang memang tetamu yang menceriakan dan mendatangkan kegembiraan untuk tuan tanah ni. Kedatangan korang dinanti, exit korang dihormati.

@hafizmd-InsyaAllah, preview percuma di Alexa.com akan diteruskan seperti biasa.

 

 

Published by Hafizmd

Artikel ditulis berdasarkan pengalaman peribadi dan juga melalui pembacaan. Sebarang kehilangan, kerosakan dan komen pembaca adalah tanggungjawab anda. Dapatkan bantuan pakar berkaitan jika memerlukan khidmat nasihat yang tepat. Jika entri ini bermanfaat, mohon 'Like, Tweet & G+' kepada rakan anda. Terima kasih dan selamat membaca.