Wordless Wednesday #25 Wajah Sebenar Harimau Malaya!

- 28 November 2012. Updated 23 April 2014Sukan

Assalamua’laikum.
Tahniah Harimau Malaya menang 4-1!
Wordless Wednesday #25 Wajah Sebenar Harimau Malaya!

Malaysia vs Laos Piala Suzuki 2012

@hafizmd – Kalau suka, boleh kasi tweet, like dan g+1.  Sokong pasukan Malaysia vs Laos malam ni!

{ 39 comments… read them below or add one }

anif November 28, 2012 at 12:37 pm

Harap Harimau Malaya menang! Hanya kemenangan boleh mengubati luka kekalahan..

Reply

beckhrooy November 28, 2012 at 1:52 pm

semoga malaysia menang malam ini

Reply

hafizmd November 29, 2012 at 10:44 am

Yes! Malaysia menang lawan Laos!

Reply

Hafizul November 30, 2012 at 2:55 am

harap dapat ke final la..hehe

Reply

hafizmd November 30, 2012 at 12:26 pm

@PK, inshaaAllah..ameen

Reply

titan November 28, 2012 at 2:05 pm

semoga mereka mengaum malam ini.
tak nak sedih-cedih lagi..

Reply

hafizmd November 29, 2012 at 10:44 am

Yes! Mengauuum!

Reply

Denaihati November 28, 2012 at 2:31 pm

sama2 kita doa ada kejutan malam ni. malaysia sentiasa boleh…

Reply

hafizmd November 29, 2012 at 10:43 am

Alhamdulillah. Kejutan benar2 berlaku dan tinggal Indonesia saje lagi utk dikalahkan

Reply

grosir jilbab murah November 28, 2012 at 4:24 pm

tahun ini siapa yang jadi juara ya?
Singapura nampaknya jadi kandidat pemenangnya deh..

Reply

hafizmd November 29, 2012 at 10:42 am

Singapura mmg antara calon feveret tahun ni, tp saye ttp pilih Malaysia..hee

Reply

akubiomed November 28, 2012 at 4:37 pm

Ada yang mengatakan Harimau terluka lebih garang.

Reply

hafizmd November 29, 2012 at 10:42 am

Nampaknya benar, malam tadi mmg nampak lain benor nafsu harimau malaya

Reply

Hafizul November 30, 2012 at 2:53 am

Hahaha..nafsu buas ke bro?tak apa la berbaloi kan..hehe

Reply

hafizmd November 30, 2012 at 12:27 pm

@PK, hahaha..buas ke tak buas…tak pastilah..keh3

Reply

Hafizul November 30, 2012 at 2:55 am

Hehe..betul tu bro…harimau kalau dan dia mengamuk siap la..hehe

Reply

hafizmd November 30, 2012 at 12:27 pm

@PK, harap lepas ni terus mengamuk dengan baiknya…hehe

Reply

Dulu Lain Sekarang Lain November 28, 2012 at 9:53 pm

Ini kali tidak boleh lah (score)…. adehh kecewa lah lagi…

Reply

hafizmd November 29, 2012 at 10:39 am

hehe..akhirnya score 2nd half bro..fuh!

Reply

Dulu Lain Sekarang Lain November 29, 2012 at 9:13 pm

He he.. second half cemerlang lak.. awal kawe panik semalam :D

Reply

hafizmd November 30, 2012 at 12:29 pm

@DLSL, ambe mmg berpeluh jugaklah tgk first half..geram jugak ngn safee yg tendang asyik kelain jer..sabor akhirnya dia score jugak..fuh!

Reply

titan November 28, 2012 at 11:13 pm

akhirnya..harimau mengauuummm jugak. tahniah malaysia!

Reply

hafizmd November 29, 2012 at 10:38 am

Akhirnya…berdebor jugak tgk tak gol2…akhirnya wan zack main full time..

Reply

Jebeng Otai™ November 28, 2012 at 11:39 pm

tahniah malaysia..mmg mengaum habis..hehe

Reply

hafizmd November 29, 2012 at 10:38 am

Permainan yg lebih baik dan mmg layak menang…hehe

Reply

donnyien November 29, 2012 at 3:53 am

Hai Hafiz,

Tahniah buat pasukan Malaysia, semoga berjaya melangkah ke peringkat seterusnya.

Reply

hafizmd November 29, 2012 at 10:38 am

Hi bro donny,
Harapnya last game vs Indonesia akan menang juga

Reply

Hazmin Hamudin November 29, 2012 at 11:30 am

Sabtu ni lawan garuda pulak. Jangan kalah sudah.. Bikin malu je nanti.

Reply

hafizmd November 30, 2012 at 12:38 pm

Malu kalau main tak bagus. Kalah takpe, janji main bagus. Setuju?

Reply

pipoq November 29, 2012 at 1:35 pm

fenomena bolasepak kat negara kita ni bila menang melangit dipuji tapi bila kalah, terbenam dikeji..

Reply

hafizmd November 30, 2012 at 12:32 pm

hahaha…yg keji kaw2 tu tak patutlah…sikit2 cukuplah
pujipun sikit2 cukup

Reply

yas November 29, 2012 at 2:32 pm

Alhamdulillah…akhirnya depa bangun jugak…:D

Reply

hafizmd November 30, 2012 at 12:30 pm

Akhirnya belang mula timbul di dahi masing2…hehe

Reply

Hafizul November 30, 2012 at 2:49 am

wahh ada makna betul gambar ni..kreatif idea bro ni..hehehe

Reply

hafizmd November 30, 2012 at 12:27 pm

hehe…main bedal saje ni…

Reply

Ladfe Amir November 30, 2012 at 6:11 am

tetap kekal menyokong harimau malaya tidak kira apa juga prestasi mereka.

Reply

hafizmd November 30, 2012 at 12:21 pm

Itu yg penting. Kena sokong sampai bila2…ramai yg kutuk2 kaw2 punya…tak patutlah

Reply

fiezaradzi November 30, 2012 at 2:31 pm

harap2 harimau tunjuk belang lawan indonesia pulak.. all d best

Reply

hafizmd December 10, 2012 at 4:17 pm

Alhamdulillah, kita menang!

Reply

Leave a Comment