Live Streaming Sarawak vs JDT & Selangor vs PKNS Juara Liga Super 2014?

- 25 June 2014Sukan

Assalamua’laikum. Live Streaming Sarawak vs JDT & Selangor vs PKNS Juara Liga Super 2014? Selangor atau JDT juara Liga Super 2014? Perlawanan terakhir malam ni menentukan Juara Liga Super. Hanya 1 mata membezakan antara JDT dan Selangor! Cukup menarik.

KEPUTUSAN TERKINi:

  • Selangor 1 vs PKNS 0
  • Sarawak 0 vs JDT 0
  • Kelantan 2 vs Terengganu 0
live streaming sarawak vs jdt selangor vs pkns selangor

Selangor atau JDT juara Liga Super 2014?

Live streaming Liga Super 25 Jun

1. Sila layan live streaming di bawah kalau tak sempat layan di Astro Arena!

Live streaming Sarawak vs JDT & Selangor vs PKNS

2. Mungkin ramai yang jangka Selangor akan dapat “laluan mudah” untuk menang malam ni sebab lawan pasukan ‘adik’ sendiri untuk membolehkan Selangor mencabar kejuaraan Liga Super 2014!

3. Apapun boleh berlaku malam ni. Beza 1 mata antara JDT dan Selangor memang cukup menarik dan mendebarkan! Ambe memang seronok cuma tak sempat nak tulis banyak macam biasa…hohohoho

4. JDT kalau jadi juara Liga Super 2014, akan jadi wakil Malaysia dalam Piala AFC musim depan. Tak mustahil kalau menjadi kenyataan, kita mungkin dapat melihat kelibat Didier Drogba musim depan!

Terengganu perlu diubah!

5. Ada sikit kecewa dengan prestasi yo-yo pasukan Terengganu. Pusingan pertama pertahanan cukup bagus, sayangnya pusingan kedua bahagian semuanya nampak tak menjadi. Paling kecewa tengok barisan penyerang import yang ambe kira, memang wajar dicari lain musim depan!!! Bikana sila stay di Terengganu yer.

6. Akhirnya, teruskan menyokong pasukan masing-masing sampai ke penghabisan. Kalah menang adatlah, tapi jangan kita sokong masa menang jer, masa kalah kutuk kaw-kaw! Itu bukan penyokong sejati.

Bertemu lagi musim depan. Moga-moga ambe lebih rajin untuk update blog yang dah mula kurang kasih sayang ni…hahahhaa

{ 5 comments… read them below or add one }

titan June 25, 2014 at 11:19 pm

tahniah terengganu menang. Leh kejar lagi tu 3 gol. Terbaiklahh..

tahniah gak pada JDT. Jadi juara.

tahniah gak pada Selangor. Dapat no.2 seperti biasa.

Reply

Cik Nad June 26, 2014 at 1:24 pm

yayyyyyy !! kita cutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii johorr go! :P hihi

http://www.nadiasecreto.com

Reply

azwan June 27, 2014 at 10:06 am

t-team akan bermain dalam liga perdana kan. tahun sebelum ini pasukan itu kuat. mungkin player dah sampai tahap maksimanya.

tahniah JDT. layak main AFC tahun depan

Reply

yusri June 27, 2014 at 12:05 pm

Tahniah juara liga pada tahun ni.

Reply

ogy June 28, 2014 at 2:41 pm

yeh jdt juara hehe

Reply

Leave a Comment