Live Streaming Pahang vs Lions:Pahang Wajib Menang!

- 17 May 2013. Updated 6 January 2014Sukan

Assalamua’laikum.

Update:Live streaming Selangor vs Kelantan & ATM vs N.Sembilan

Live Streaming Pahang vs Lions:Pahang Wajib Menang & Kelantan vs Selangor. Tinggal lagi 5 perlawanan sebelum kita tahu pasukan mana yang bakal jadi juara Liga Super 2013. Lions XII nampak berpeluang cerah tetapi Pahang, ATM dan Johor DT masih lagi mampu memintas dengan syarat bermula malam ni, Pahang mesti menang! Jom curahkan sokongan anda buat pasukan pilihan. Saksikan siaran langsung di Astro Arena 801 & live streaming Pahang vs Lions & Kelantan vs Selangor

Siaran langsung Liga Super 17 & 18 Mei Astro Arena

  • Pahang vs Lions XII. 8.45 malam. 17 Mei.
  • Kelantan vs Selangor. 8.45 malam. 18 Mei.

Live streaming perlawanan pilihan Liga Super 17 & 18 Mei

3. Perlawanan pilihan? Pastinya perlawanan Pahang vs Lions XII. Pahang diharap mampu menyekat kemaraan Lions XII dari merampas mahkota Liga Super. Terbukti, di atas rumput biasa, Lions juga berbisa tetapi bisanya tidak sebisa mereka bermain di padang tiruan.

4. Jadi, malam ni dihadapan ribuan penyokong Tok Gajah, Pahang mesti menang dengan apa cara sekalipun!

5. Kelantan vs Selangor. Dua pasukan ibarat singa luka selepas tewas dalam misi Piala AFC. Pasti sengit dengan Kelantan cuba perbaiki kedudukan Liga Super & Selangor cuba mengintai top 4.

6. Perlawanan lain? Saksikan juga T-Team vs Johor DT & Perak vs Terengganu (17 Mei), ATM vs N. Sembilan & Felda United vs PKNS (18 Mei).

@hafizmd – Live Streaming Pahang vs Lions & Kelantan vs Selangor. Senang boleh tengok kat Astro On The Go! =)

{ 36 comments… read them below or add one }

hafiz May 17, 2013 at 11:53 am

memang kena menang, pastikan lion hampa..
Baca entri terkini Blogger hafiz´s: Keputusan penuh T-team vs Johor Darul Takzim

Reply

hafizmd May 17, 2013 at 12:45 pm

harap menang malam ni, kalau makin payah nak pintas lions

Reply

Datin Tyka May 17, 2013 at 3:59 pm

ok sokong lion ngn selangor.. singapore my kampung, selangor my hometown.. hihihi
Baca entri terkini Blogger Datin Tyka´s: Makin Rapat

Reply

hafizmd May 17, 2013 at 5:24 pm

hehe..selangor mesti nak menang ngn kelantan…

sbb lepas ni, tinggal 5 game saje lagi…kalau tak, payah nak dapat top 3
Baca entri terkini Blogger hafizmd´s: Live Streaming Pahang vs Lions:Pahang Wajib Menang!

Reply

Datin Tyka May 17, 2013 at 4:00 pm

oh tumpang sini.. wah dah jadi sharebar.
Baca entri terkini Blogger Datin Tyka´s: Makin Rapat

Reply

hafizmd May 17, 2013 at 5:23 pm

hehe..tp takde butang share fb tu…tu dt tambah kod lain ke?
Baca entri terkini Blogger hafizmd´s: Live Streaming Pahang vs Lions:Pahang Wajib Menang!

Reply

Datin Tyka May 18, 2013 at 10:27 pm

eh bukan ada sekali ke… tak ingat la.. try google tanye
Baca entri terkini Blogger Datin Tyka´s: Makin Rapat

Reply

hafizmd May 21, 2013 at 10:46 am

@DT,hehe..thanks DT

Reply

Juan May 17, 2013 at 5:06 pm

alaaa, johor xda ka, hehee
Baca entri terkini Blogger Juan´s: Dapatkan Pelbagai Servis Untuk Rakyat Malaysia di Murahnya.my

Reply

hafizmd May 17, 2013 at 5:23 pm

takde plak live kat astro petang ni…huhu
Baca entri terkini Blogger hafizmd´s: Live Streaming Pahang vs Lions:Pahang Wajib Menang!

Reply

blackrosehunter May 17, 2013 at 5:29 pm

harap kelantan menang..haha..pahang kena menang jugak..tak nak tengok lion menang.

Reply

hafizmd May 18, 2013 at 6:16 pm

pahang seri..kelantan kalau seri buleh dok? jgn ar pintas ganu…hehehe

Reply

TehR May 17, 2013 at 6:17 pm

kelantan juga mesti menang!
hehe
Baca entri terkini Blogger TehR´s: Apa yang Pasti

Reply

hafizmd May 18, 2013 at 6:15 pm

hehe..seri buleh dok cikgu..hehe

Reply

auc May 17, 2013 at 6:55 pm

satu misi berat buat Pahang…
hogoh pahang hogoh :)
Baca entri terkini Blogger auc´s: Pahang vs LIONSXII Liga Super 2013

Reply

hafizmd May 18, 2013 at 6:15 pm

pahang mmg mantap tahun ni..cuma bab striker tu nak kena betul2 hok power

Reply

titan May 17, 2013 at 7:31 pm

kena tengok nih. hoho..
Baca entri terkini Blogger titan´s: Pisang goreng sedap dimakan panas-panas – Si Emak.

Reply

hafizmd May 18, 2013 at 6:14 pm

wajib tgk..malam ni pun best..kelantan vs selangor

Reply

BeritaKaki May 17, 2013 at 8:08 pm

aku tak kira apa2..Pahang kena menang jugak malam ni .. main tempat sendiri dah ni
Baca entri terkini Blogger BeritaKaki´s: JAIS Sahkan Shahz Jaszle Ditangkap Khalwat

Reply

hafizmd May 18, 2013 at 6:14 pm

sekali seri plak..oklah sangat kalau kalah…makin payah team lain

Reply

munir ardi May 17, 2013 at 8:16 pm

KEsebelasan Favorit Bro Kelantan atau Pahang
Baca entri terkini Blogger munir ardi´s: Daftar Tabel Kenaikan Gaji PNS 2013

Reply

hafizmd May 18, 2013 at 6:13 pm

kelantan dan pahang mmg antara yg feveret tahun ni

Reply

Hairul Azni May 17, 2013 at 11:25 pm

Pahang mesti dan akan menang..Go! Go! Go!
Baca entri terkini Blogger Hairul Azni´s: 10 Faktor Yang Menjadikan Aktiviti iPhoneografi Mudah Dan Popular

Reply

hafizmd May 17, 2013 at 11:37 pm

seri pulak pahang malam ni..mmg pakar gol saat2 akhir
Baca entri terkini Blogger hafizmd´s: Live Streaming Pahang vs Lions:Pahang Wajib Menang!

Reply

Hafizul May 18, 2013 at 12:47 am

Kawe bab bola tak tahu nak komen mcm mana..apa yang kawe komen harap deme dop kisah..hehe..kawe nak komen satu jer..selamat maju jaya pada pasukan yang terlibat..
Baca entri terkini Blogger Hafizul´s: Luahan Ikhlas Untuk Ahmad Faizal

Reply

hafizmd May 18, 2013 at 6:11 pm

dakpe boh..biasalah…ambe dok kisoh pun, janji deme singgoh sining jadi doh

terima kasih boh

Reply

Hafizul May 19, 2013 at 1:42 pm

Hehe..terima kasih boh..deme meme baik hati..singgah blog demo meme satu kemestian bila ada masa free..hehe
Baca entri terkini Blogger Hafizul´s: Review Program Tune Plus

Reply

hafizmd May 21, 2013 at 10:45 am

@PK, malu ambe deme kate gitu…hehe

ambe gitu jugoklah…moga2 ada masa boleh singgoh jupe deme kat besut pulok deh

Reply

daddydee May 18, 2013 at 2:06 am

Gol last minit pahang pasti merobek jantung singa… hahaha
Baca entri terkini Blogger daddydee´s: Penang – Sup Hameed

Reply

hafizmd May 18, 2013 at 6:10 pm

sama macam pahang buat masa lawan terengganu sebelum ni…sakit jiwe ambe…hhehee

Reply

Dulu Lain Sekarang Lain May 18, 2013 at 8:24 am

Kawe harap Pahang menang. Tapi ok jugak lah draw. Tetap buka persaingan juga tu sbb kalau Lion menang lagi, gigit jari lah team lain tahun ni.
Baca entri terkini Blogger Dulu Lain Sekarang Lain´s: Bill Gates Is The World’s Richest Man (Again)

Reply

hafizmd May 18, 2013 at 6:09 pm

nasib baik pahang pakar score last second (bukan last minute..hehe)

atm mesti menang malam ni utk kasi tough lagi kat lions

Reply

onlajer May 18, 2013 at 12:47 pm

yeah seri ok lah jdt masih ada harapan lagi :)
Baca entri terkini Blogger onlajer´s: Memancing

Reply

hafizmd May 18, 2013 at 6:07 pm

mmg ok sangat..harap atm menang malam ni

Reply

MDHAFiZ.NET May 18, 2013 at 3:19 pm

yeay… seri.. hehehe..
malu lh klw singapore menang.. .
Baca entri terkini Blogger MDHAFiZ.NET´s: Semakan Keputusan UPU 2013/2014 (Kemasukan Ke IPTA/Politeknik Premier Lepasan SPM/Setaraf)

Reply

hafizmd May 18, 2013 at 6:07 pm

mmg malu kita…terima kasih pahang!

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge