review blog pondokkecil.com

Korang Dah Singgah Pondok Paling Power?

Assalamua’laikum.

Pondok paling power. Ce korang teka. Cepat sebelum ambe tulis jawapannya. Kalau ambe tulis pondok, apa perkara pertama terlintas dalam kepala masing-masing? Simpan jawapan korang, dan jawab dalam kotak komen di bawah. Ada hadiah ke? Takde…hahaha. Untuk kesekian kalinya, kali ni giliran sebuah ‘pondok’ untuk direview oleh ambe. Sekadar review ringkas tanda penghargaan kepada pemilik “Pondok Paling Power!”

Pondok Bukan Sebarang Pondok!

Mula-mula kenal pondok ni, memang ambe dah dapat agak, pondok ni boleh tampung “ramai penghuni” yang sentiasa kelaparan mencari kasih sayang. Awal-awal lagi, pondok ni dijangka boleh menjadi tempat mereka-mereka yang dahagakan belaian manja!

Panas juga pondok ni. Macam yang ambe cakaplah, memang bukan sebarang pondok! Kalau tak percaya jugak, korang boleh terjah ‘penghuni’ yang ini –> Suami tak nak tidur sorang-sorang!

Ambil kesempatan atas entri panas di pondok anda!

Ambe tengok, banyak juga entri-entri yang dikongsikan di pondok ini boleh memberikan ‘sesuatu’ kepada tuan rumahnya. Bagaimana caranya?

  1. Cuba geledah aliran kata kunci yang masuk ke blog melalui Google Webmaster Tools, atau tengok di dashboard Nuff pun ada. Kalau pasang plugin Jetpack, pun ada ditunjukkan.
  2. Kemudian, tambah apa-apa link produk. Contohnya link affiliate ebook yang berkaitan. Letaklah ditengah entri ataupun di hujung entri.
  3. InsyaAllah, ada rezeki dapatlah komisen.

Rezeki Allah ada di mana-mana. Khas buat pemilik pondok ni, ambe ucapkan selamat maju jaya dan semoga tercapai impian untuk menjadi blogger sepenuh masa satu hari nanti. Tiada yang mustahil, melainkan kita sendiri yang mencari macam-macam alasan <— ni nasihat penting untuk diri ambe juga =)

Dah. Baik korang terjah cepat pondok ni, sebab tuan pondok ni memang teramatlah rajin untuk singgah kembali ke rumah korang!

review blog pondokkecil.com
Dah singgah ke belum?

@hafizmd – Terima kasih Bro Hafizul, pemilik blog pondokkecil.com. Sokmo-sokmo singgah blog ambe. Terima kasih boh!

45 comments

  1. wooooo.. baru sahaja maza terjah ke pondok itu…
    memang best.. banyak petua2 diperturunkan terutama kebahagiaan suami isteri & keluarga…

    ahaks.. lalalala

  2. pondok apa ni?1st time dengo..hahaha

    berani ambe cakap..korang takkan menyesal singgah di blog ini…ada kuasa magnet yang akan menarik korang untuk singgah dan singgah lagi….dan lagi…huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *