Nak Download Wallpaper@Poster Piala Dunia Afrika 2010?

Lagi entri pasal Piala Dunia ke? hoho..dah namanya minat bola..kalau terjumpa wallpaper menarik, pasti saya kongsikan bersama rakan sepermainan. Rasanya, Piala Dunia 2010 ni, agak sukar nak dapatkan wallpaper ataupun poster menarik.

Biasanya, ada ditempelkan sekali dalam suratkhabar..tapi saya belum jumpa lagi buat edisi kali ini. Jadi, tulis panjang-panjang pun tak guna tahu takpe..hahahaha..ini antara wallpaper World Cup 2010 South Africa.

"wallpaper world cup south africa 2010"

"Group C England world cup south africa 2010"

Nak download? Klik saja link di bawah untuk download keseluruhan wallpaper ini.

Wallpaper Piala Dunia 2010

Update:

"Portugal-National-Team-Wallpaper"

Untuk download wallpaper beberapa team seperti Argentina, Japan, Portugal, Argentina, boleh ke link dibawah yer:

Wallpaper National Team WC

® hafizmd – saja berkongsi dengan kawan-kawan..kalau jumpa lagi, saya kasi update..

21 comments

  1. They’re great posters! I’ve even got the guy to feature his work on a Flickr group I’ve just created called ‘World Cup inspired art and design’. Would be great to have you guys come and check out some of the stuff.

  2. smlam bli buku bola kat dia..nampak dia semym jer..tapi hatiku mash taderminta nak tgok bola walaupun sllu temankan dia..huhu..

    dia plak bagi suri baju jersi bola..adeh!!!!

    1. @suri, bagusnye..siap beli buku bola utk en abg..bgus2..die plak bg baju ek..okla, bleh pakai bile teman die layan bola nanti..hehe

      p/s – minat mmg takleh nk paksa2kan?:D
      .-= hafizmd´s last blog ..Nak Download Wallpaper@Poster Piala Dunia Afrika 2010? =-.

  3. wah…cantiknya..terus berkenan 😀
    .-= etomyam´s last blog ..Benarkah Apple Safari 5 Browser Terpantas Di Dunia =-.

    1. @etomyam, hehe..kalau berkenanan,.blehla download yer..hanye yg cantik dikongsi ngn kawan2..hee
      .-= hafizmd´s last blog ..Nak Download Wallpaper@Poster Piala Dunia Afrika 2010? =-.

  4. wahh sudah boleh didownload ni wallpaper..
    .-= kerja kosong´s last blog ..Siempelkamp Maschinen-und Anlagenbau Assembly Engineer & Electrical Engineer =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *