Live Streaming Pahang vs JDT Separuh Akhir Kedua Piala FA

Assalamualaikum. Live Streaming Pahang vs JDT Separuh Akhir Kedua Piala FA 30 Mei 2014. Ramai penyokong Pahang mahupun JDT yang kecewa sebab tak dapat tiket. Ingat lagi insiden tahun lepas? Iya insiden yang akhirnya menyebabkan perlawanan ditangguh dimainkan semula di Bukit Jalil? Harapnya malam ni, takde insiden buruk berlaku.

Live streaming Pahang vs JDT

1. Peminat yang tak dapat ke stadium ataupun tak dapat layan siaran langsung malam ni,jangan susah hati sebab ada live streaming Pahang vs JDT.

Link live streaming Pahang vs JDT

2. Seri 1-1 dalam separuh akhir pertama. Atas kertas, nampak Pahang ada kelebihan bermain di tempat sendiri.

3. Tapi, Pahang mungkin masih berbekas luka selepas tewas mengejut 1-4 kepada Terengganu dalam aksi Liga Super minggu lepas. Pastinya malam ni lebih bersemangat untuk tebus balik kesilapan tu. Pahang wajib gunakan kekuatan sokongan penyokong setia mereka malam ni!

4. Johor DT. Pemain baru JDT, Diaz tu. Aku tengok cukup licik untuk loloskan diri dan buat pertahanan lawan huru-hara. Pahang perlu letakkan seorang pemain yang kental dan laju untuk kekang si Diaz ni. Kalau tak, bahana mungkin menanti skuad Tok Gajah.

live streaming pahang vs jdt piala fa separuh akhir kedua
Ramai peminat tak dapat tiket?

Aku ibaratkan perlawanan ni perlawanan pilihan dan perlawanan high profile tahun ni. Rekod dua pasukan ni memang panas! Pemainan aku expect memang bagus dan menarik.

Jom kita sama-sama nantikan perlawanan menarik separuh akhir kedua Piala FA, Pahang vs JDT malam ni. Sekali lagi, aku doakan takde insiden tak best malam ni. Penat tengok penyokong buat persatuan negeri kering poket mereka!

@hafizmd – Live Streaming Pahang vs JDT Separuh Akhir Kedua Piala FA. Korang pilih pasukan mana untuk ke akhir Piala FA 2014?

Published by Hafizmd

Artikel ditulis berdasarkan pengalaman peribadi dan juga melalui pembacaan. Sebarang kehilangan, kerosakan dan komen pembaca adalah tanggungjawab anda. Dapatkan bantuan pakar berkaitan jika memerlukan khidmat nasihat yang tepat. Jika entri ini bermanfaat, mohon 'Like, Tweet & G+' kepada rakan anda. Terima kasih dan selamat membaca.