malaysia

Live Streaming Malaysia XI vs Chelsea

Assalamua’laikum.

Malaysia XI vs Chelsea. Puasa pun, bola tetap kena main jugak. Dah namanya pemain bola, kalau salji turun sekalipun kena turun padang. Malam ni, sekali lagi skuad Harimau Malaya boleh asah kuku. Bukan setakat kuku jadi-jadian, tapi kuku Harimau Malaya yang sebenar. Perlawanan lawan Chelsea malam ni, ambe sifatkan bukan lagi medan eksperimen! Siaran langsung takde, kita layan live streaming Malaysia XI vs Chelsea.

Live streaming Malaysia XI vs Chelsea

Habis terawih malam ni, kalau nak tengok bola, sila ke link live streaming –> Malaysia XI vs Chelsea

live streaming malaysia XI vs chelsea
Satu jer harapan peminat bola sepak Malaysia malam ni. Jangan jadi lauk untuk Chelsea! Itu ajer…

@hafizmd – Live streaming Malaysia XI vs Chelsea. Tukar themes kejap, sebab ada masalah lepas pindah server malam tadi. Malas pulak nak godek thesis ni. Cari themes ada saljilah…..

42 comments

    1. ambe terpaksa ni boh…

      thesis ambe dok serasi ngn server baru…

      kalu deme kate comel, ambe guna hok ni jah…malas nok tukor hok lain doh…pening pale…

      1. Jujur saya oyat..comel doh di mata saya..ooo ada masalah gop thesis tu ekk..harap tak berlaku lah kat pondok kecil..kalau tak boleh down semangat nanti..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *