Live Streaming Kelantan vs Felda United 6 Mei Separuh Akhir Piala FA

Live streaming Kelantan vs Felda United 6 Mei separuh akhir Piala FA. Apa jangkaan keputusan anda? Dengan prestasi terkini Kelantan, mungkin Felda United mampu buat kejutan besar malam ni!

Keputusan terkini: Kelantan 3 (Forkey Doe 41′, Fakri Shaarani 42′, Zaharul Nizam) vs Felda United 3 (17′ Edward Junior, 25′ Indra, Khairul Ismail 37′)

live streaming kelantan vs felda united
Piya dan Khairul Fahmi antara tonggak utama Kelantan!

Live streaming Kelantan vs Felda United

1. Ada siaran langsung di RTM1 dan Astro Arena 801. Kalau tak sempat, boleh layan live streaming Kelantan vs Felda United di link berikut:

Tonton live streaming Kelantan vs Felda United

2. George Boateng. Sebelum jadi coach Kelantan, dia sempat main untuk pasukan T-Team. Tugas pertama malam ni boleh kata berat jugaklah selepas prestasi Kelantan banyak dipertikai oleh peminat setia mereka sendiri.

3. Ghaddar dan Obinna. Ketiadaan Ghaddar mungkin tak terasa sangat tapi tanpa orang kuat Obinna di posisi pertahanan mungkin dirasai malam ni.

4. Namun kehadiran pertahanan baru pemain Iraq yang boleh tahan sasanya juga mungkin mampu mengubat posisi pertahanan Kelantan.

5. Felda United. Disiplin dan kombinasi pemain lama dan baru serta taktikal terbaik coach Irfan Bakti.

6. Pasukan underdog. Ini yang aku dapat gambarkan untuk Felda United. Tak mustahil Felda United akan bawa balik bekal selesa malam ni.

@hafizmd – Jom layan live streaming Kelantan vs Felda United separuh akhir Piala FA 6 Mei.