42 Jawatan Kosong Terkini di UiTM Mei 2014

- 6 May 2014Kerja

42 Jawatan Kosong Terkini di UiTM Mei 2014. Antara jawatan kosong terkini yang ditawarkan ialah jawatan Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29, Pegawai Sains, Pegawai Teknologi Maklumat, Jururwat U29 dan banyak lagi! Adakah anda calon yang dicari untuk mengisi jawatan kosong terkini di UiTM?

Jawatan kosong terkini di UiTM

  • Jawatan kosong yang ditawarkan adalah untuk mengisi kekosongan di kampus Shah Alam dan kampus cawangan.
  • Jawatan tetap/kontrak
  • Tarikh tutup permohonan: 16 Mei 2014
  • Cara memohon jawatan kosong UiTM: Permohonan SECARA ONLINE SAHAJA di laman di bawah;

KLIK UNTUK MOHON JAWATAN KOSONG DI UiTM

4. Berikut adalah jawatan kosong terkini di UiTM yang ditawarkan.

BIL.

JAWATAN

GRED

SKIM PERKHIDMATAN

JADUAL GAJI

A.

KUMPULAN PENGURUSAN DAN PROFESIONAL

MINIMUM

MAKSIMUM

1.

PEGAWAI PENERBITAN

N41

Pegawai Penerbitan

RM 1,911.00

RM 8,646.00

2.

PEGAWAI SAINS

C41

Pegawai Sains

RM 1,940.00

RM 8,720.00

3.

PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT

F41

Pegawai Teknologi Maklumat

RM 2,146.00

RM 8,718.00

4.

JURUTERA

J41

Jurutera

RM 2,360.00

RM 8,743.00

5.

PENGURUS ASRAMA

N41

Pengurus Asrama

RM 1,911.00

RM 8,646.00

6.

PEGAWAI HAL EHWAL ISLAM

S41

Pegawai Hal Ehwal Islam

RM 1,909.00

RM 8,644.00

7.

PEGAWAI PERGIGIAN

U41

Pegawai Pergigian

RM 2,260.00

RM 8,756.00

8.

PEGAWAI FARMASI

U41

Pegawai Farmasi

RM 2,260.00

RM 8,756.00

9.

JURU X-RAY

U41

Juru X-Ray

RM 2,260.00

RM 8,756.00

10.

PEGAWAI DIETETIK

U41

Pegawai Dietetik

RM 2,260.00

RM 8,756.00

11.

PEGAWAI OPTOMETRI

U41

Pegawai Optometri

RM 2,260.00

RM 8,756.00

12.

PEGAWAI PENILAIAN

W41

Pegawai Penilaian

RM 1,925.00

RM 8,685.00

B.

KUMPULAN PELAKSANA

MINIMUM

 

MAKSIMUM

13.

JURURAWAT PERGIGIAN

U40

Jururawat Pergigian

RM 5,023.00

RM 8,306.00

14.

JURURAWAT PERGIGIAN

U38

Jururawat Pergigian

RM 4,271.00

RM 7,290.00

15.

JURURAWAT PERGIGIAN

U29

Jururawat Pergigian

RM 1,312.00

RM 5,173.00

16.

JURURAWAT

U29

Jururawat

RM 1,312.00

RM 5,173.00

17.

PENOLONG PEGAWAI FARMASI

U29

Penolong Pegawai Farmasi

RM 1,312.00

RM 5,173.00

18.

PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN

U29

Penolong Pegawai Perubatan

RM 1,312.00

RM 5,173.00

19.

PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN

U29

Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran

RM 1,312.00

RM 5,173.00

20.

JURUTEKNOLOGI MAKMAL PERUBATAN

U29

Juruteknologi Makmal Perubatan

RM 1,312.00

RM 5,173.00

21.

JURUTEKNOLOGI PERGIGIAN

U29

Juruteknologi Pergigian

RM 1,312.00

RM 5,173.00

22.

PEMBANTU PEMBEDAHAN PERGIGIAN

U17

Pembantu Pembedahan Pergigian

RM 975.00

RM 3,424.00

23.

PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT

F29

Penolong Pegawai Teknologi Maklumat

RM 1,746.00

RM 5,104.00

24.

JURUTEKNIK KOMPUTER

FT17

Juruteknik Komputer

RM 953.00

RM 3,490.00

25.

PENOLONG ARKITEK LANDSKAP

JA29

Penolong Arkitek Landskap

RM1,418.00

RM 5,121.00

26.

PENOLONG JURUTERA

JA29

Pelukis Pelan (Kejuruteraan Awam) / Penolong Jurutera

RM1,418.00

RM 5,121.00

27.

PENOLONG GRAFIK

B27

Pereka

RM 1,368.00

RM 5,099.00

28.

PENOLONG PEGAWAI VETERINAR

G27

Pembantu Veterinar / Penolong Pegawai Veterinar

RM 1,363.00

RM 5,094.00

29.

PENOLONG PEGAWAI KESELAMATAN

KP27

Penolong Pegawai Keselamatan

RM 1,362.00

RM 5,116.00

30.

PENGAWAL KESELAMATAN

KP11

Pengawal Keselamatan

RM 837.00

RM 2,619.00

31.

PENOLONG PENGURUS ASRAMA

N27

Penolong Pengurus Asrama

RM 1,362.00

RM 5,092.00

32.

PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT

N22

Pembantu Setiausaha Pejabat / Setiausaha Pejabat

RM 2,165.00

RM 4,233.00

33.

PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT

N17

Pembantu Setiausaha Pejabat / Setiausaha Pejabat

RM 928.00

RM 3,375.00

34.

PEMBANTU PENYEDIAAN MAKANAN

N17

Pembantu Penyediaan Makanan

RM 928.00

RM 3,375.00

35.

PEMBANTU PENERBITAN

N17

Pembantu Penerbitan

RM 928.00

RM 3,375.00

36.

PENJAGA JENTERA ELEKTRIK

J17

Penjaga Jentera Elektrik

RM 953.00

RM 3,490.00

37.

PEMBANTU PERPUSTAKAAN

S17

Pembantu Perpustakaan

RM 928.00

RM 3,375.00

38.

PEMBANTU PEMULIHARAAN

S17

Pembantu Pemuliharaan

RM 928.00

RM 3,375.00

39.

PEMBANTU BELIA DAN SUKAN

S17

Pembantu Belia Dan Sukan

RM 928.00

RM 3,375.00

40.

PEMBANTU KESATRIA

S17

Pembantu Kesatria

RM 928.00

RM 3,375.00

41.

OPERATOR LOJI

H11

Operator Loji

RM 837.00

RM 2,619.00

42.

PEMANDU

H11

Pemandu Kenderaan

RM 837.00

RM 2,619.00

 5. Saya juga telah memohon salah satu jawatan kosong terkini di atas. Semoga ada rezeki untuk saya dan anda. InsyaAllah.

6. Jika ada ahli keluarga mahupun rakan-rakan anda yang sedang mencari kerja, ada baiknya anda berkongsi entri ini dengan menekan butang kongsi di FB, Tweet mahupun Google Plus. Terima kasih.

@hafizmd – Selamat berjaya. Usaha usaha usaha dan bersedia. InsyaAllah ada rezeki untuk kita. Ameen.

{ 20 comments… read them below or add one }

Anuar May 6, 2014 at 4:46 pm

Banyak jawatan kosong yang ditawarkan di UiTM…. Teringin nak memohon jawatan sebagai Jurutera, tapi langsung tak ada pengalaman jadi jurutera… huhuhu

Reply

yusri May 8, 2014 at 9:52 pm

Income bro dah banyak, xpayahla mohon :)

Reply

AUC May 6, 2014 at 4:53 pm

huh banyaknya kekosong tu…

Reply

suri May 6, 2014 at 6:42 pm

mana serasi boleh kita mohon ya tak jom auc!

Reply

suri May 6, 2014 at 6:40 pm

bestnya dapat job ini sambil berangan heee

Reply

yusri May 8, 2014 at 10:00 pm

Xpayah berangan. Apply teruss.

Reply

zul May 6, 2014 at 8:31 pm

banyak juga peluang kerja di Uitm ni.

Reply

Denaihati May 6, 2014 at 9:19 pm

banyaknya kerja kosong, baru perasan ada jawatan pembantu kesatria.

Reply

Hafizul May 7, 2014 at 9:37 am

Thanks bro…leh isi ni..nanti nak isilah…semoga ada tuah untuk saya…mujurlah bro kongsikan artikel ni..ada jawatan yang saya minat tu..hehe

Reply

hafizmd May 7, 2014 at 3:12 pm

molek ar boh…cepat2 isi..

cawangan uitm pun byk di terengganu kite..yeah!

Reply

Hafizul May 8, 2014 at 10:22 am

Hola..saya memang isi dah..siap dah kelmarin..lepas baca artikel deme nih, terus saya isi..haha..harap2 dapat lah..

Reply

Ismail N May 7, 2014 at 9:55 am

Banyak kerja kosong ni. Cawangan mana tu? Ada di Sabah tak? Best jugak kalau kerja di IPT. Kawe dengar banyak traveling… :D

Reply

hafizmd May 7, 2014 at 3:13 pm

Cawangan mana, ambe tak pastilah bang ismail.tp rasanya seluruh Malaysia ni..

jomlah isi jawatan kosong terkini ni bang..mana tau boleh travel luar negara..hehe

Reply

yusri May 8, 2014 at 9:50 pm

Banyak jugak jawatan kosong ni. Adik-adik yang masih mencari kerja tu boleh la mohon.

Reply

Hasnieda May 16, 2014 at 1:40 pm

Good job!…
post2 macam sangat membantu golongan yang sedang mencari kerja tu… bila kita memudahkan kerja orang lain… InsyaAllah, Allah akan permudahkan jugak kerja kita…
Amin…

Reply

Hafizmd May 16, 2014 at 8:52 pm

Terima kasih Sis Hasnieda.

InsyaAllah akan diperbanyak entri2 perkongsian kerja kosong terkini utk rakan2 semua. Ameen.

Reply

Maryana May 20, 2014 at 2:02 pm

Tarikh tutup bagi jawatan pembantu penyediaan makanan dan penolong pegawai sukan dan rekreasi bila ye…? ?

Reply

Hafizmd May 21, 2014 at 12:42 pm

Maryana. 16 Mei 2014.

Reply

siti August 8, 2014 at 10:53 am

salam, nak tanya.. dah dpt ke keputusan permohonan ni.. sy pun ade apply, tapi sampai sekarang xde pa pe lg… mcm xberjaya je… ni dah kali kedua sy apply untuk uitm ni.. last year pun ade apply. susah benar ke nak dpt?

Reply

Hafizmd August 9, 2014 at 12:06 pm

as salam siti.
saya pun still tak dapat apa2 reply. mungkin tak berjaya jugak gamaknya.

susah atau tak..saya tak pasti tapi saya pasti ramai calon dan saya fikir ada calon yg lebih layak utk jawatan yg ditawarkan (think +ve).

apapun, kita jgn putus asa yer.

Reply

Leave a Comment