Wordless Wednesday #37 Permainan Uji Minda Prof. Fizzwizzle

- 8 May 2013Keluarga

Assalamua’laikum.

Wordless Wednesday #37 Permainan Uji Minda Prof. Fizzwizzle. Entri tanpa penjelasan panjang lebar menuntut pembaca menulis komen panjang lebar! yeaaaaha

permainan uji minda untuk anak perempuan bijak cerdik

@hafizmd – Wordless Wednesday #37 Permainan Uji Minda Prof. Fizzwizzle. Ada 4 peringkat bermula peringkat Alphabet hingga Advance.

{ 38 comments… read them below or add one }

hafiz May 8, 2013 at 12:35 pm

game kat android ker…

Reply

hafizmd May 8, 2013 at 4:20 pm

kat pc ambe ni..android ambe tak pasti ada ke tak

Reply

hafiz May 9, 2013 at 12:56 pm

ooo kat umah takde pclah…nanti cuba tgk dalam android market ada tak..

Reply

hafizmd May 10, 2013 at 10:11 am

@hafiz, cantiklah…kang kalau ada, leh kongsi yer bro!

Reply

Hazmin Hamudin May 8, 2013 at 12:56 pm

Macam menarik je games ni. Dekat iOS ada tak?

Reply

hafizmd May 8, 2013 at 4:14 pm

Rasanya takde..ambe belum pernah jumpe lagi

Reply

akubiomed May 8, 2013 at 1:21 pm

Memang leka kalau main permainan seperti ini. :-)

Reply

hafizmd May 8, 2013 at 4:14 pm

Betul tu bro. Nak2 bila tak dapat jayakan misi

Reply

suri May 9, 2013 at 8:23 pm

haa bapal budak klo main kalah dari anak2nyer silap2 anak tdo pastu bapak plk amik laptop, tab dia plk pi smabung main games tu

Reply

hafizmd May 10, 2013 at 10:02 am

@suri, biasanye, main kejap jer, pasti dah tak main..ngantuk tido

Reply

Khairul Zamri May 8, 2013 at 1:32 pm

seronok main game tapi tulah masa haha

Reply

hafizmd May 8, 2013 at 4:13 pm

bahaya2…main game, habis kerja tak jadi

Reply

onlajer May 8, 2013 at 1:52 pm

macam best jer aku tak pernah main pulak yang ini

Reply

hafizmd May 8, 2013 at 4:13 pm

mmg best bro..utk kita kena main level advance

Reply

suri May 31, 2013 at 11:05 pm

sy baru pertama kali tengok heee

Reply

BeritaKaki May 8, 2013 at 2:07 pm

saya dah jarang main game macam ni ..selalu main game PES2013 atau FIFA2013.hahaha..manyak syiooko maaa

Reply

hafizmd May 8, 2013 at 4:11 pm

aiyooo..pes ngn fifa tu, ambe terpaksa tahankan tak main..kalau ada kat rumah, habis tak jadi semua kerja…hahaha

Reply

staibaqhang May 8, 2013 at 3:13 pm

teringat muda2 dulu gila main cs.. la ni tgk anak2 main saja… kalau aku main maka akan lebih dari anak2

Reply

hafizmd May 8, 2013 at 4:09 pm

masa muda, mmg masa paling indah main game…hahha

Reply

suri May 31, 2013 at 11:06 pm

itu sudah semestinya ya tak heeee, kita tgok dri jauh heee

Reply

daddydee May 9, 2013 at 9:55 am

cam game donkey kong….hehehehe

Reply

hafizmd May 10, 2013 at 10:12 am

hehehe…mungkin jugak tu bro

Reply

Hafizul May 9, 2013 at 1:19 pm

Ni game komputer atau game telefon boh?hehe

Reply

Datin Tyka May 9, 2013 at 2:23 pm

game komputer katanya

Reply

hafizmd May 10, 2013 at 10:07 am

@DT, Betul tu, mmg game pc

Reply

suri May 31, 2013 at 11:13 pm

ik kat hp tak der games ke sahabat heee..jangan tipu

Reply

hafizmd May 9, 2013 at 8:58 pm

pc boh! ambe takdop telefon…hahaaha

Reply

Datin Tyka May 9, 2013 at 2:23 pm

anak nya yang main ke ayah nya yang main.. iskh3x

Reply

hafizmd May 10, 2013 at 10:08 am

hehe..kantoi dah ke? hahaha

Reply

suri May 31, 2013 at 11:11 pm

dt
sllu ayah terlebih main heee

Reply

suri May 9, 2013 at 8:08 pm

dah lama tak main games sb dah ada kekasih baru nama dia si belog heee

Reply

hafizmd May 10, 2013 at 10:03 am

belog tu mmg kekasih baru suri yer? hehe

Reply

suri May 9, 2013 at 8:09 pm

jaga2 bos memerhatikan bro dri jarak jauh

Reply

hafizmd May 10, 2013 at 10:02 am

hahaha…hati2

Reply

fiezaradzi May 21, 2013 at 11:20 am

kakak suka main game ni..

Reply

suri May 31, 2013 at 11:04 pm

anak mmg cepat dapat tak perlu kita ajr..mmg pintar anak2 sekarang

Reply

suri May 31, 2013 at 11:04 pm

ini games lompat si katak lompat jer

Reply

suri May 31, 2013 at 11:07 pm

games angry bird semakin d lupakan

Reply

Leave a Comment