Ebook Percuma! Nak Tak?

Assalamua’laikum.

Lama bebenor rasanya idok kongsi ebook percuma. Teman ni bukan rajin sangat nak baca ebook, mana idoknye…nak kena bukak dalam pdf. Berpinor mate teman dibuatnye. Adoi, tergeliat jari teman menaip dialek Perak ni. Atenye saje cube. Jangan marah yer rakyat jelata Perak. Teman memang suke dengor kome cakap Perak. Syok sungguh teman.

Oklah. Cakap bahasa biasa pulak. Kalau korang suka donwload ebook, lebih-lebih lagi yang suka perabis duit beli ebook tu, saya harap boleh fikir dua tiga kali lepas ni. Bukannya ape, mana tau, dapat jimat empat lima puluh ringgit.

Tapinya, takdelah ebook niche panas macam Rahsia Malam Keseratus, Rahsia PTD dan lain-lain tuh. Kalau yang tu, korang kena beli laaa. Mana nak beli? Korang tanya Titan tu….hahaha

Sape pun korang, aku rasa mesti akan terpikat dengan lambakan tajuk ebook kat site ni. Korang boleh ke site ni: Koleksi eBook Percuma. Saya kasi preview sikit. Tengok dulu gambar ni.

"download ebook malaysia"
Macam mana? Ada yang teruja? Kalau yer, terus jer ke link kat atas tu. Saya dah download ebook percuma ni. Antaranya dalam kategori business dan dan kejuruteraan. Seronok wooo tambah ilmu sikit-sikit.

Oklah. Setakat tu dulu teman kabonye yop, nanti kalau ada yang suka, kome download percuma aje. Teman tolong kabo saje. Bukan iklan berbayornye pon…ahaks

@hafizmd-3 blog dah siap dipreview di alexa.com =)

 

 

28 comments

    1. setakat ni, tulah formatnye…ooo..pakai epub ek…

      aku rase mmg takde lagi, tp kalau pakai ipad, ade apps yg boleh smpan semua format pdf ala2 rak buku…nice =)

  1. nok gelak teman bace mike nulih blog loghat Perak, ekekee..
    ate ape sekerat jalan je? Teghuih kan je le….:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *