Dah separuh Mac baru keluar entri ini…

Assalamua’laikum.

Alamak…tajuk tak komersial langsung! Tak mesra SEO dan mungkin juga tak menarik perhatian pembaca. Itulah yang saya fikirkan waktu saya menggatap entri ini. Saya jarang sangat keluarkan entri dalam keadaan tergesa-gesa sebegini. Memandangkan ini satu entri penghargaan yang sepatutnya diterbitkan awal bulan 3 dulu, nak tak nak…saya kena juga terbitkan demi pembaca dan pengunjung setia blog ini.

Terima kasih daun keladi
Keladi dipotong dimasak gulai
Kunjungan anda amatlah dihargai
Siapa pula terbaik Februari?

20 teman mesra paling hebat!

 1. Suri
 2. Norasikin
 3. Ali Ridha
 4. Tehr
 5. Adele
 6. Dnobiz
 7. Mama Murai
 8. Sabahan Blogger
 9. Akubiomed
 10. Amry
 11. Idea Lampu
 12. Maza
 13. Ladfe Amir
 14. Madlut
 15. Md Hafiz.net
 16. Mekar
 17. Zik
 18. Aktechpage.com
 19. Arif
 20. Ismail N

Masih lagi mendahului kebanyakkan carta blogger diseluruh Malaysia ialah…..?

Terima kasih yang tak terhingga kepada semua yang selalu singgah dan memberi motivasi serta teguran. Walau pengunjung blog ini tidaklah ramai sangat, saya cukup gembira bila entri-entri yang diterbitkan mendapat respons yang baik daripada anda semua. Itu sudah cukup memuaskan hati dan memberi galakan untuk terus menerbitkan entri-entri yang bermanfaat dan informatif.

Kepada Puan Suri, Puan Norasikin dan Saudara Ali alRidha….bolehlah mengirim banner masing-masing untuk saya tampalkan di blog ini. Tak kisahlah, kalau ada banner produk masing-masingpun saya terima. Kalau tak, saya akan tampalkan dengan banner ciptaan saya sendiri…hehe..

Terima kasih semua.

hafizmd – akan balik ke Penang dan Terengganu dan kembali ke Selangor dalam masa 6 hari…doakan semuanya selamat…InsyaAllah…ameen