Wordless Wednesday #33 Oh! 26 Inci

- 6 March 2013Bicara santai

¬†Assalamua’laikum.

Wordless Wednesday #33 Oh! Amigo 26 Inci! Entri tanpa penjelasan lanjut menuntut pembaca berimaginasi dalam kawalan. 

basikal untuk isteri di gombak photo basikal amigo

@hafizmd – Wordless Wednesday #33 Oh! Basikal Amigo saiz 26 inci. Sedang survey basikal untuk si dia.

{ 43 comments… read them below or add one }

anif March 6, 2013 at 5:26 pm

Bagus untuk beriadah ni :D

Reply

hafizmd March 8, 2013 at 1:03 pm

Mmg amat bagus..kuatkan otot2 =)

Reply

fiezaradzi March 6, 2013 at 5:38 pm

yea..yea.. nak dapat beskal.. hihi..

Reply

hafizmd March 13, 2013 at 10:52 am

dah dapatkan?hehe

Reply

Katak Comel March 6, 2013 at 7:13 pm

siapa si dia tu???
mohon dedahkan..
hihi

Reply

hafizmd March 8, 2013 at 1:08 pm

dia tu blogger jugak…hehe

Reply

khairul asrol March 6, 2013 at 9:14 pm

basikal untuk sape tu bro? nampak menarik je. :)

Reply

hafizmd March 13, 2013 at 10:52 am

utk isteri..hehe

Reply

akubiomed March 7, 2013 at 1:31 am

Petang-petang mengayuh basikal bagus untuk kardio dan mengeluarkan peluh.

Reply

hafizmd March 13, 2013 at 10:52 am

Mmg tiap petang dia kayuh..ambe tumpang dua kaki

Reply

tips March 7, 2013 at 7:30 am

penangan LTDL ke ni?

:)

Reply

hafizmd March 13, 2013 at 10:53 am

haha..ltdl tu satu hal jugak…keh2

Reply

KiD March 7, 2013 at 9:40 am

asalkan berpatutan.. selesa dan yang penting sekali ciri keselamatan.. =)

Reply

hafizmd March 13, 2013 at 10:54 am

Basikal sekarang boleh tahan harganya…fuh!

Reply

Ladfe Amir March 7, 2013 at 10:02 am

berbasikal memang antara sukan yg boleh keluarkan peluh dengan mudah

Reply

hafizmd March 13, 2013 at 10:57 am

Mmg berpeluh bro! Seksa jugak rupanya kayuh beskal ni..hehe

Reply

jal March 7, 2013 at 10:15 am

macam basikal aku time darjah 3 dulu hahah cuma kaler jer beza

Reply

hafizmd March 13, 2013 at 11:04 am

hehe..beskal penuh kenangan ke bro?

Reply

Ibu Mifzal Arsyad March 7, 2013 at 11:39 am

bestnya…kalau dekat rumah n opis..mmg ini lah pilihan transport sy..

Reply

hafizmd March 13, 2013 at 11:05 am

Kalau dekat, mmg kayuh jer..tp traffik byk..takut jugak..hehe

Reply

Hazmin Hamudin March 7, 2013 at 4:54 pm

Petang2 seronok naik basikal di taman.. Hehe

Reply

hafizmd March 13, 2013 at 11:05 am

Memang kayuh sekitar taman jer..hihi

Reply

ohcikgu March 7, 2013 at 6:12 pm

bolehlah kayuh petang-petang nanti yekk..

Reply

hafizmd March 17, 2013 at 1:24 am

betul tu…dah jd aktiviti wajib tiap petang.Hehe

Reply

hafiz March 7, 2013 at 7:13 pm

boleh lah berriadah smabil menjaga kesihatan

Reply

hafizmd March 13, 2013 at 11:05 am

Itu yg diniatkan…ameen

Reply

Hamdan March 7, 2013 at 10:11 pm

Sekarang ni nak terjumpa beskal pun payah… budak2 sekolah layan motor jer… :D

Reply

hafizmd March 13, 2013 at 11:06 am

Itulah pasal. Jadi mahallah beskal sekarang

Reply

hatiputera March 8, 2013 at 11:29 am

ooh ingatkan beli tv 26 inci tadi.

Reply

hafizmd March 13, 2013 at 11:06 am

hehe..yg tu dah beli dulu…hehehe

Reply

TehR March 8, 2013 at 12:38 pm

comel sangat dah ni, bro
saiz sederhana

Reply

hafizmd March 13, 2013 at 11:06 am

mmg elok2 jer cikgu..

Reply

Hafizul March 8, 2013 at 10:33 pm

Seronok naik basikal jalan2 kat kampung..sambil hirup udara segara..amboi mesti hepy si dia tu nanti dapat basikal baru..mesti untuk si anak kan?haha

Reply

hafizmd March 13, 2013 at 11:07 am

hehe…utk si maknya =)

utk anak dah ada…hehe

Reply

yas March 10, 2013 at 3:26 pm

Fuhhh…….beskal baru wehhhh….tahniah bro, suka bebeno la sidia tu ehh….:D

Reply

hafizmd March 11, 2013 at 1:37 pm

hehe…mmg suka sunggohlah..tiap2 petang kayuh area taman =)

Reply

Dulu Lain Sekarang Lain March 12, 2013 at 8:32 am

Kalau bukak bakul di depan tu, maybe boleh wheely 20 tiang tu…. :wink:

Reply

hafizmd March 12, 2013 at 8:46 am

hahaha…bukak bakul tu nanti si dia cakap macam mountain bike…

40 tiangpun lepas bro..hahaha

Reply

Hafizul March 15, 2013 at 5:47 pm

Dah sah dah..komen saya hilang dalam artikel ni, artikel selepas ni..patut la rasa mcm pernah komen..tapi baca komen tak ada lagi komen saya..hehe

Reply

hafizmd March 17, 2013 at 1:23 am

Hilang? eh. pelik ambe, mane pulak perginya komen bro pk…ermmm..

maaf yer bro pk..terima kasih sudi jejak kembali entri ni

Reply

hafizmd March 17, 2013 at 1:25 am

eh, ada komen bro pk kat atas tu..hehehe

Reply

sensasi2020 March 23, 2013 at 12:40 am

Boleh menghilangkan lemak-lemak dibadan bila berbasikal ni. Otot2 betis dan paha akan pejal nanti. Peru juga akan kempis, taklah sampai boroi nanti.

Reply

hafizmd March 23, 2013 at 4:05 pm

Itulah yg ambe cuba nak buat. Moga2 ada six pack nanti..hehe

Kiranya petua untuk kuruskan badan kempiskan perut jugaklah ni.. =)

Reply

Leave a Comment