16 comments

    1. @JHafiz, hehe..contest ni senang ajer..buat 1 entri khas utk contest ni, then bg komen banyak2 kat blog die..bleh rujuk entri sebelum2 nya atau terus ke blog kasehabadi.blogspot.com..cepat..sampai mac saje..

      p/s – ade beberapa lagi syarat, tp mudah jer syarat nie..
      .-= hafizmd´s last blog ..Malaysia’s 30 Most Valuable Brands 2009 =-.

  1. huhu,,
    suri pun time mlm je free,tu time semua dah boom bantal..

    now its times for me ber blog sakan..

    blh link ke??
    .-= suri´s last blog ..Si Yo-yo Yang Comel (Part II) =-.

    1. @suri, hehe..samela kite..kekadang bile semua dah boom..mate sendiri plak rase berat jer..akhirnya..boom bantal juge..hahahaha

      p/s – saye dah letak link suri kat sini..terima kasih yer..
      .-= hafizmd´s last blog ..Malaysia’s 30 Most Valuable Brands 2009 =-.

    1. @miss lolly, hehe..contest ni sng jer..buat 1 entri khas psl contest ni..kendian komen byk2 kt blog tu..bleh rujuk entri sebelum2 ini@terus ke blog kasehabadi.blogspot.com..

      p/s hadiah menarik juge..cepat.sampai mac saje..
      .-= hafizmd´s last blog ..Malaysia’s 30 Most Valuable Brands 2009 =-.

  2. Salam,

    Oh, ada contest rupanya. Akhi masuk ke? semoga berjaya 🙂
    .-= Faridrashidi.Com´s last blog ..Hikmah Kadar Hujan Di ‘Tanah Hitam’ =-.

  3. nape macam ketidakfahaman. haha
    tapi rase faham kot.
    neway, gud luck ea
    🙂

    ps.komen reply tak berapa nak nmpak la kalau nak bace.
    hehee
    .-= zida´s last blog ..SPM tak banyak A macam Nik Nor Madiha pun, tawaran belajar banyak apa datang bertimbun =-.

    1. hehe..sebab yg ni adalah sticky banner..yg post sebenar utk kontest ni ade di entri sebelumnya..terima kasih yer 😀

      p/s – itulah..tgh godek2 lagi ni..thanks yer bgtau..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *