Video Senaman Kuruskan Badan Bakar Lemak Di Perut

Assalamua’laikum. Video Senaman Kuruskan Badan Bakar Lemak Di Perut. Jom kita layan video yang saya rasa mudah, sesuai tak susah sangat, dan insyaAllah berkesan untuk turunkan berat badan. Jom bakar lemak kat perut “belly fat” masing-masing dengan ikut video 5 minit 37 saat ni.

Macam mana? Boleh ikut tak? Jangan terburu-buru. Buat sikit-sikit. Buat permulaan, berhenti bila perlu dan sambung kembali. Otot perut mungkin akan rasa tegang. Itu petanda video senaman kuruskan badan ni mula menunjukkan hasil.

Tips kuruskan badan di rumah tanpa alat senaman

Ok. Kali ni itu ajerlah. Tak perlu tulis panjang-panjang untuk tips kuruskan badan. Paling penting, kuatkan tekad, bulatkan azam dan buat. Jangan fikir lama sangat untuk bermula. Nanti semua tak menjadi.

Selamat berusaha dan semoga anda berjaya turunkan berat badan tanpa memerlukan alatan senaman!

47 comments

  1. Sebenarnya saya pun teringin nak kuruskan badan… Minggu lepas berjoging dan buat senaman sikit…. Semata-mata untuk join aktiviti Ibu Bapa di Temasnya Dwi Tahunan Sekolah anak saya pagi tadi… Syukur Alhamdulillah, usaha saya berhasil… πŸ˜‰

  2. Nak buat senaman ni memang boleh cuma bila dah jadi suri rumah dengan anak-anak ni payah betul nak konsisten. Lepas tu terus tak buat sebab dah lupa hehehe.

  3. senam terbaik dilakukan secara konsisten terus menerus, kalo saya biasanya semangat diawal, kendor diakhir :v

  4. Sebenarnya saya pun teringin nak kuruskan badan… Minggu lepas berjoging dan buat senaman sikit… Video Senaman Kuruskan Badan Bakar Lemak Di Perut

  5. Pingback: Comment on Komisen Lazada kelima – Jom sertai Involve Asia by hafizmd - Best Blogger Network

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *