Keputusan terkini bola sepak piala malaysia Kelantan vs Selangor

- 15 October 2010. Updated 20 October 2010Sukan

Keputusan terkini dan penuh:

Kelantan 3 vs Selangor 0

{ 34 comments… read them below or add one }

fuadws October 15, 2010 at 11:23 pm

Tahniah kelantan!!!
.-= fuadws´s last blog ..Malaysia Budget 2011 =-.

Reply

hafizmd October 18, 2010 at 9:53 am

tahniah…harap kelate jadi juare tahun ni…:D

Reply

wansukri October 16, 2010 at 12:54 am

kemah molek…gitula yang kita nak main bola buke duk nak gocoh…tak soh duk tunjuk bekeng sangat…kita satu malaysia jugok…kalu berani acu gi gocoh set-set israel tu atau pun geng amerika…apa2 pun kelate meme hebat…so lagi…jange buat peranga sangat
.-= wansukri´s last blog ..Seminar Usahawan Internet =-.

Reply

hafizmd October 18, 2010 at 9:52 am

mmg kemah molek maing male tadi…short passing..jarang long2 passing yg merepek2…

hok siket2 jah wat perngai tuh…jadi hok laing ngikut jah…tu masaloh…igak pale hok wat onar tu..settle..

hehehe

Reply

anif October 16, 2010 at 12:54 am

Wahahha..Kelantan hebat! :)
.-= anif´s last blog ..Harga Smartphone Akan Mengalami Penurunan =-.

Reply

hafizmd October 18, 2010 at 9:51 am

setakat ni…oleh kerna ganu dah out..aku pilih kelate jadik juare tahun ni..:D

Reply

azizan4444 October 16, 2010 at 8:48 pm

tahniah kelantan…selangor boleh cuba lg..hehe

Reply

hafizmd October 18, 2010 at 9:47 am

bro sukelah yer…hehe..kelate main mmg kemas..jelous aku tgk..nape ganu tak main camtuh…aduilah..:D

Reply

samanosuke_04 October 17, 2010 at 12:32 am

wahahhahahaha.. aku orang kelantan!! yeah, gomo klate gomo!!
.-= samanosuke_04´s last blog ..Review – Sony NEX-5 camera baru aku! =-.

Reply

hafizmd October 18, 2010 at 5:23 pm

banggalah deme….moge kelate mene tahun ni deh…hehehe :D

Reply

Khairol Ghani October 17, 2010 at 5:33 pm

selangor pressure kot..yela,dia kan faveret tuk menang..apapun,tahniah buat kelantan
.-= Khairol Ghani´s last blog ..sudah sebulan kita bersama =-.

Reply

hafizmd October 18, 2010 at 9:46 am

itu satu jugak…tapi mmg player selangor nmpak kaku…tak mcam biase..tapi kelate main mmg kemas…tahniah..

Reply

dnoBiz October 18, 2010 at 11:20 pm

@Khairol Ghani,
sudah adat Juara, terpaksa bawa beban yang lebih
.-= dnoBiz´s last blog ..Tok BoMoh Power – “Terpegun” =-.

Reply

hafizmd October 19, 2010 at 1:06 pm

betul juga tu dnobiz…juara pasti dipandang lebih…hihi

Reply

Mohd Hafiz October 18, 2010 at 7:27 am

berita mutakhir… selangor menang-gung kekalahan 6-0 kpd Singapura… hehehe..
.-= Mohd Hafiz´s last blog ..Ways To Make Money Online – Adsense Alternatives =-.

Reply

hafizmd October 18, 2010 at 9:44 am

aku rase..player penat tuh…baru balik dari kelate..terus main ngn singapura…oo…tak patut aku rase…

Reply

etomyam October 18, 2010 at 10:38 am

tahun ni nak kena beli tiket awal ni, tak mau kalut cam tahun lepas huhuhu
.-= etomyam´s last blog ..Honda CR-Z 2011 Hybrid =-.

Reply

hafizmd October 18, 2010 at 5:23 pm

molek sangat tu…beli awal..baru selamat…ade ulat tiket juga tuh…hati2…:D

Reply

dnoBiz October 18, 2010 at 11:19 pm

Walau pun ada sesetegah penyokong kelantan yang berperangai mengalahkan UFO, pada aku penyokong juga lah yang menjadi penyumbang utama kepada peningkatan bolasepak di Kelantan ditambah pula oleh pengurusan yang cekap dari Datuk Anuar Musa,

Ps : aku cukup seronok bila melihat penonton membanjiri stadium, dan berubah jadi menyapah bila ada dari mereka yang mula buat hal
.-= dnoBiz´s last blog ..Tok BoMoh Power – “Terpegun” =-.

Reply

hafizmd October 19, 2010 at 1:08 pm

Betul tu. Bila kita ada kat stadium yg penuh….pergh..die punye tenaga tuh lain macam sikit…itu yg kalau tak reti nk kawal emosi tuh..keluar perangai alien pelik2 tuh..

tahniah pade pengurusan KAFA…penuh kantung mereka tahun ni…hehe

Reply

Anonymous October 25, 2010 at 1:03 am

@dnoBiz, “penyokong kelantan yang berperangai mengalahkan UFO” agak2 la bro..

Reply

hafizmd October 25, 2010 at 2:04 pm

@, maaf yer kalau terase…tpi mmg ade yg sesetengah tuh berperangai pelik..bukan semua yer…

harap maaf atas kesilapan…

Reply

dnoBiz October 25, 2010 at 3:02 pm

@,
maaf la kalu terasa…. saya tak maksudkan semua tapi cuma segelintir yang menyebabkan penyokong Kelantan di keji
.-= dnoBiz´s last blog ..Pindah Rumah Lagi =-.

Reply

hafizmd October 26, 2010 at 10:38 am

betul tuh bro…tak semua, tpi ibarat “kerna nila setitik, rosak susu sebelanga”…same2 kene beringat

Reply

zik October 19, 2010 at 11:43 am

wah tahniah kepada kelantan… :-)
.-= zik´s last blog ..Ucapan penuh bajet 2011 =-.

Reply

hafizmd October 19, 2010 at 1:05 pm

tahniah pada fan kelantan juge :D

Reply

lowongan pekerjaan October 19, 2010 at 9:11 pm

tahniah tuk kelantan..
.-= lowongan pekerjaan´s last blog ..WR Grace Chemical Sales Engineer Jobs in Cikarang =-.

Reply

hafizmd October 20, 2010 at 9:46 am

tahniah,tp perjuangan masih belum selesai :D

Reply

syahiran October 25, 2010 at 3:55 pm

kelantan fa bolah

Reply

hafizmd October 26, 2010 at 10:37 am

yer…boleh kelate…kelate boleh

Reply

Anonymous December 30, 2010 at 8:51 pm

meme baguh ha………………..

Reply

adiputra April 26, 2011 at 9:37 pm

tahniah kpd kelantan terutama pada ppahmi pg.

Reply

mie October 7, 2012 at 7:45 am

Tahniah kpd team kelate, usaha lebih untuk memastikan R.W masuk Final
jgn lupe berdoa kpd Allah S.W.T

Reply

hafizmd October 15, 2012 at 1:50 pm

Akhirnya kelate ke akhir 20 oktober ni…tahniah

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

{ 2 trackbacks }