Kelantan vs Sarawak. Kota Bharu tetap penuh malam ni!

Assalamua’laikum. Kelantan vs Sarawak jom! Jom layan siaran langsung/live streaming Kelantan vs Sarawak 18 April. Kota Bharu, Kelantan vs Sarawak.

Keputusan penuh: Kelantan 0 vs Sarawak 1 | JDT 1 vs T-Team 0

live streaming kelantan vs sarawak
Kelantan tanpa Steve Darby!

Live streaming Kelantan vs Sarawak

1. Ada live di Astro Arena 801 dan juga boleh layan live streaming di sini –> Live streaming Kelantan vs Sarawak

2. Kelantan tanpa Steve Darby yang di’pecat’ selepas kalah mengejut 0-4 kepada Sime Darby minggu lepas.

3. Fakta Steve Darby bersama Kelantan musim 2014: 17 gol, 16 bolos. Ok ke KO? Pusingan pertama, Kelantan menang 1-0 di Kuching hasil jaringan Forkey Doe.

4. Kelantan memang nampak tak menjadi terutama di bahagian pertahanan. Nampak memang tak menjadi musim ni.

5. Sarawak Ngap Sayot memang calon feveret musim ni untuk jadi juara. Ambe tengok, semangat pemain Sarawak setiap kali game memang lain macam. Kiri kanan semuanya laju.

6. Game lain malam ni, JDT vs T-Team. Ambe harap T-Team paling kurang, dapat kutip 1 mata malam ni.

7. Liga Super 2014 malam esok selain dalam jadual di atas ialah Terengganu vs Perak dan ATM vs PKNS FC.

@hafizmd – Selamat menonton. Jangan terlampau taksub sampai bergaduh yer. Tengok bola jer pun!

10 comments

  1. Kelantan kalah lagi malam ini. Malang nasib TRW tahun ini. Tiada pemain berkeliber boleh membuat semangat melawannya tinggi. Mood pemain nampaknya rendah, semangat melawan berbeza pada tahun lepas. Perbezaannya sungguh ketara.

  2. Musim ni Kelantan tak berapa nak menjadi sebab nak sesuaikan taktikal dengan cara Steve Darby. Lagipun, nak main long pass ni susah dan makan masa lama untuk develop. Kat Malaysia ni, berapa kerat je player yang boleh long pass betul-betul tepat. Harapkan Piya je yang bole passing tepat, memang susah sikit la tahun ni nak consistent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *