Siapa suruh kacau aku!

- 5 December 2011Humor Terapi

Assalamua’laikum.

Kata orang ‘Kalau kail panjang sejengkal, lautan dalam jangan diduga’.

Siaplah, sape suruh kacau aku!

Ada ubi ada batas, ada hari kena balas.

Ini kartun Larva yang aku layan bila ada masa. Kelakar betul tengok makhluk 2 ekor ni.

Nota: Aku dalam cerita ini ialah seekor siput. Harap maklum.

® hafizmd – sesekali entri yang amat ringkas dan santai….

 

{ 40 comments… read them below or add one }

titan December 5, 2011 at 5:50 pm

yelah. yelah. tak nak kaco ko dahh..

Reply

fiezaradzi December 6, 2011 at 11:20 am

antara titan dgn siput, sapa lagi kacak? haha

Reply

MDHAFiZ.NET December 6, 2011 at 6:37 pm

Bro Titan lagi kacak kot.. hehhe..hari2 poket penuh.. :)

Reply

hafizmd December 7, 2011 at 3:13 am

@mdhafiz, bab poket penuh tu mmg aku setuju 100%..hehe

Reply

hafizmd December 7, 2011 at 3:15 am

@er….er….er…titanlah..hehe

p.s-titan jugak yg kena…aku tak bersalah dalam ini hal

Reply

hafizmd December 7, 2011 at 3:24 am

haaa…bro titan suka buli siput ke? keh3

Reply

suri December 5, 2011 at 6:06 pm

HAAA.
ko bgtu kejam skli wewewe…

Reply

hafizmd December 7, 2011 at 3:24 am

dah kacau sgt…kenalah balik…hehe

Reply

suri December 5, 2011 at 6:07 pm

adui ptg2 jam 6 ni bt suri gelk heee…thnks bro bt sy senyum ktwa sndri ..mujur bos tak der..heeee

Reply

hafizmd December 7, 2011 at 3:23 am

hehe…jgn kasi org nampak senyum sorang2..nnti ingat suri dapat bonus pulak…keh3

Reply

jeragang December 5, 2011 at 10:47 pm

layan jangang dok layang

Reply

hafizmd December 7, 2011 at 3:19 am

sesekali layan, ok jugak ni

Reply

anif December 6, 2011 at 12:04 am

Siput bukan sebarang siput.. Itu siput ahli gym rupa-rupanya :D hehe..

Reply

hafizmd December 7, 2011 at 3:18 am

Tu yg tough semacam tu…hehe

Reply

faizul December 6, 2011 at 7:13 am

hahaha…. lawak juga 2 ekor jahat tuh. Ayik kena petir manjang!

Reply

hafizmd December 7, 2011 at 3:18 am

Mmg lawak makhluk ni…macam2 perangai

Reply

akubiomed December 6, 2011 at 8:41 am

Jangan pandang rupa sahaja. Rasakan sudah kena belasah. :-)

Reply

hafizmd December 7, 2011 at 3:17 am

Rupa nampak lembut, sekali keluar…tu diaaa

Reply

fiezaradzi December 6, 2011 at 11:19 am

patutla siput tu gerak slow jer.. sebab 100t ek.. haha.. mmg klakar kartun ni, wpun tanpa suara.. moral of d story, jgn nak pandang rendah pada yg nmpak jer tak kuat..

**anak2 suka tgk kartun ni.. haha

Reply

hafizmd December 7, 2011 at 3:16 am

hehe…tula pasal…berat tu cengkerang dia…patutlah tough semacam jer..

moralnya, air yg tenang jgn dsangka takde buaya

Reply

kyrul December 6, 2011 at 2:18 pm

perghh ,katun ni memang cute kot.Lawak !

Reply

hafizmd December 7, 2011 at 3:15 am

cute dan lawak bebenor =)

Reply

tehr December 6, 2011 at 4:24 pm

tak boleh nak kacau
kat rumah tak ada benda ni

Reply

hafizmd December 7, 2011 at 3:14 am

hehe…jgn dikacau, kalau tak…habislah..

Reply

Wan Perlis December 6, 2011 at 8:13 pm

hahaha kelakar jugak

Reply

hafizmd December 7, 2011 at 3:13 am

mmg kelakar…kalau tgk video lain…takleh tahanlah…hehe

Reply

shafizu ms December 7, 2011 at 1:03 am

kelakar pun ada. bolehlah hilang sikit stress. huhuhu….

Reply

hafizmd December 7, 2011 at 3:27 am

kalau tgk banyak…terus tambah stress sbb byk kerja yg tertangguh…hehehe

Reply

suri December 7, 2011 at 4:09 pm

sb aku boring aku suka kacau org ar..heeeee

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 2:10 am

agaknyalah suri…2 ekor ni mmg suka ngacau jer khejenye

Reply

yas December 8, 2011 at 5:04 pm

Aku tak pernah tgk citer katun nih…dalam astro ade ke??
Anak2 aku klau dpt tgk kompom suka bebeno…

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 2:04 am

Kat astro ceria bro yas.

tp kejap2 jer, dalam 3 minit kot…

Reply

Petua Emak Hot December 9, 2011 at 1:32 am

pengajarannya.. jgn la kacau org ya.. naya nanti..

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 1:58 am

setuju 100%..nak kacau biar bertempat…hehe

Reply

adele December 9, 2011 at 8:01 am

hahahahaha. amek ko. body tough kot! ntah2 mmg btul siput semuanya tough! :D :D :D

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 1:57 am

mungkin juga, maklumlah, low profile…hehehehe

Reply

dnoBiz December 9, 2011 at 9:09 pm

heheheh betul la..
Memang best :D

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 1:53 am

mmg best video 2 ekor makhluk ni…hehe

Reply

adamfaiz December 23, 2011 at 4:01 pm

Hheheh mmg lawak … tapi ada pengajaran

Reply

hafizmd December 26, 2011 at 10:43 pm

Kalau tak kuat, jgn nak cuba kacau org lain..hehe

Reply

Leave a Comment