Bukan Milik Lelaki Kacak

Assalamua’laikum.

lelaki kacak malaysiaNampaknya siri kembara Imam Muda saya tawakkuf sebentar demi memberi laluan kepada entri ini. InsyaAllah saya akan sambung dengan segera untuk kekalkan minat dan momentum pembacaan korang semua. Buat kesekian kalinya jugak, takde apa yang saya boleh lakukan selain entri penghargaan untuk semua sahabat yang selalu singgah dan rajin melentikkan jari-jemari menulis komen demi komen. Walaupun satu komen saje, ia sudah cukup besar ertinya untuk blogger picisan macam saya ni. Semuanya masih sama macam dulu. Membaca komen korang semua macam satu terapi diri 😀

Terima kasih lagi sekali. Saya tau, bukan senang untuk terjah semua blog yang ada. Saya jugak sedar, banyak lagi blog yang tersedia untuk korang baca dan lepak lama-lama. Sebab tu bila ada komen walaupun satu, ia tetap satu kejayaan manis buat blogger. Setuju tak?

Inilah lelaki-lelaki kacak vs wanita-wanita anggun pilihan:

InsyaAllah, 3 teratas akan ditempelkan apa-apa yang patut di sebelah kanan nanti. Buat semua peminat kontest lelaki kacak, ada 8 hari saja lagi untuk korang guna segala jurus yang ada. Ingat yer, peminat cendol paling otai tu guna browser Chrome untuk tentukan siapa paling kacak! Jadi, rasanya ada masa lagi untuk pintas 7 yang teratas.

Ok. Korang perasan tak saya dah tukar ‘baju’ blog ni? Ada rasa ok tak? Atau lebih perlahan loadingnya? Kalau ada yang korang rasa macam tak berapa kena, apa kata tolong tuliskan di bawah yer. Mana tau, boleh tingkatkan lagi ‘kepoweran’ blog ni. Barulah berani nak lawan makan cendol nanti…hahahaha

@ hafizmd – Sape agaknya paling kacak untuk kontest penulis Cinta Ain Maisarah ek?

46 comments

  1. Alhamdulliah nnti raya turun melaka blh sy lenje cendol heeee… tgu tuan rumah nk bg hadiah air meneril ke buat penat lelah jalan2 bloh besh gak nghee..

    terima ksh bro atas linknya..bannernya..leh ke watkan bener tok saya satu..sb cc tak der baner loh hiiiiiii

    sy rasa loading yg ni lebih laju berbanding dg yang theme bro pakai sblum ini..

    1. InsyaAllah. Hari tuh sempat ke Melaka, tp atas urusan khoje. Jadi tak sempat nak calling2…

      Terima kasih jugak sbb selalu singgah sini dgn komen2 yg bernas. Banner? hehehe…sayepun keras pasal banner2 ni…

      Lebih laju ek, baguslah…tu yg penting utk keselesaan semua. Cewah, macam iklan pe entah…hahahaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *