Wordless Wednesday Jom Conteng!

- 28 March 2012. Updated 27 February 2014Bicara santai

Assalamua’laikum.

Wordless Wednesday Jom Conteng! Terima kasih contengconteng.com.

hadiah lelaki kacak

@hafizmd – syok singgah blog lelaki kacak pemilik contengconteng ni…unik!

p/s-nak hadiah jugak? Masuk jer kontest lelaki kacak yang Titan buat tu. Ini pun hadiah dari kontest titan jugak….yeay!

{ 66 comments… read them below or add one }

suri March 28, 2012 at 12:19 pm

salam..
kad ke apa tu? heeee

Reply

hafizmd March 29, 2012 at 11:46 am

buku conteng2….hadiah kontest titan hari tu =)

Reply

suri March 31, 2012 at 12:41 am

dulu masa sek ada satu buku khas conteng2 masa bossan lebih2 lgi time guru tak der heee

Reply

hafizmd April 2, 2012 at 1:08 am

@suri,hehe…buku tu wajib ade…kadang2 buku latihan pun jadi mangsa…hehe

Reply

suri March 28, 2012 at 12:20 pm

mmg suka contenag2 tapi tka suka klu masuk tandas awam ada jer conteng2 perkara2 yg buruk heeee..

rasa nak lompanG JE org tu sb tangan dia gatai

Reply

chii March 28, 2012 at 4:03 pm

huhu..tu belum lg conteng2 iklan tak berbayar yng dorang create kt dlm toilet kan..ehehhe

Reply

hafizmd March 29, 2012 at 11:15 am

hohoho…yg tu mmg kreatif tak bertempat…huuuh

Reply

hafizmd March 29, 2012 at 11:46 am

mmg kalau kat depan2, habis kena conteng muka budak2 ni…takde tmpat lain dah nak conteng..

alamak, cam mak nenek pulak membebelnye….hahahhaa

Reply

suri March 28, 2012 at 12:21 pm

best dpt hadiah dri blogger..haia sapa plk nak bgi sy hadiah ni huhu..

erk..btw bro dan kakak f thkns tok hadiah tu..sy sllu pakai utk belahan muka surat.. erk..ulat buku katakan heeee

Reply

chii March 28, 2012 at 4:02 pm

chii nantikan hadiah dari suri lagi ni..heheh..bila la leh dpt cokelat lagi :p

Reply

hafizmd March 29, 2012 at 11:16 am

@chii, bestnye dapat cokelat…alhamdulillah…dapat jugak hadiah dari suri hari tu…

thanks suri =)

Reply

suri March 31, 2012 at 12:42 am

oh korang tak mo oder ker heee….ada rzki saya blh hulurkan heee

Reply

hafizmd April 2, 2012 at 1:04 am

@suri,hehe…boleh2…order terus sama conteng2.com =)

hafizmd March 29, 2012 at 11:45 am

nanti2…adalah yg baik hati tu…takpun mintak ngn en abng…..leh? =)

terima kasih kembali…puan f mmg suka beri hadiah camtuh…ulat buku jugak tuh

Reply

suri March 28, 2012 at 12:23 pm

dulu masa borong sek rendah ada satu buku khas dema lukis gambar bunga2 pastu warnakan heee…ada pulak buku2 kt bhgin belakang dema coteng kira2 math alasa kertas kira2 tak der heee

Reply

hafizmd March 29, 2012 at 11:43 am

hhihii…tu semua noltalgiakan suri?

bila ingat balik, nak guling2 pun ada…hehee

Reply

suri March 28, 2012 at 12:27 pm

setakat ini sy conteng2 kt beberapa buah blog jer hee…

btw tahnih dpt gift tu mmg cntik

Reply

titan March 28, 2012 at 1:04 pm

huhu..banyaknya komen puan suri oii..

Reply

Cool Daddy March 28, 2012 at 7:32 pm

Suri pn nak menang hadiah jgk…

Reply

hafizmd March 29, 2012 at 10:59 am

@bro nadri,suri mmg rajin komen smpai lebam =)

Reply

hafizmd March 29, 2012 at 11:20 am

@titan, suri oooo suri…

Reply

suri March 31, 2012 at 12:44 am

bro hafiz & kak f klu bt contes bgi thu kt sy heee nak sponser sikit wewewe..

Reply

hafizmd April 2, 2012 at 1:00 am

@suri, mmg ada dalam perancangan, tp belum sempat dikeluarkan lagi…

itu dah pasti…insyaAllah

hafizmd March 29, 2012 at 11:40 am

suri bab conteng2 kat blog mmg terbaik!

terima kasih…mmg suka ngn buku ni…tp belum conteng2 lagi…hehe

Reply

Jawatan Kosong March 28, 2012 at 12:49 pm

Hi,saya baru lam blogging ne,
baru jer perasan hari ne bila blogwalking,nape kebanyakan blogt tulis wordless wednesday ye..saje ingin tahu

Reply

hafizmd March 29, 2012 at 11:21 am

Terima kasih singgah sini.

WW dah jadi macam fenomena tiap hari rabu…entri tanpa ungkapan…

Reply

titan March 28, 2012 at 1:07 pm

dapat buku tu menang apa ye???

Reply

Cool Daddy March 28, 2012 at 7:31 pm

penganjur pn blh lupa ekkk…byk buat contest laa nie…

Reply

hafizmd March 29, 2012 at 10:59 am

@Nadri,penganjur saje buat2 lupe…saje nak kenalah tuh….hahaha

Reply

hafizmd March 29, 2012 at 11:19 am

menang kontest yg ko buatlah titan oooo…

Reply

intankuterpilih March 28, 2012 at 1:28 pm

wordless wednesday ni kontes ker??

Reply

hafizmd March 29, 2012 at 11:18 am

bukan kak…ala macam satu ekspresi diri utk blog jer… =)

entri tanpa ungkapan…gitulah

Reply

chii March 28, 2012 at 4:01 pm

x acii…masing2 dok pamer hadiah dari conteng2…bro yas da tunjuk..amirez pun sama gak
>__<

Reply

hafizmd March 29, 2012 at 11:18 am

hihi….maaf chii, tertunjuk =)

Reply

Sadiq March 28, 2012 at 4:27 pm

conteng2 pun kena kreatif gak..
klu x..org lain xsuka..marah pun ada..
mcm conteng dalam tndas..hehe=)

Reply

hafizmd March 29, 2012 at 11:05 am

hehe…conteng dalam tandas mmg bikin org marah…huuuh

Reply

yas March 28, 2012 at 4:51 pm

Aku dapat yg first edition punya bro…tu pun x sempat nak baca lagi…hehehe

Reply

yas March 28, 2012 at 4:52 pm

Apapun tahniah bro…:)

Reply

hafizmd March 29, 2012 at 11:02 am

@yas,terima kasih bro

Reply

hafizmd March 29, 2012 at 11:03 am

ooo..ko lagi untung…dapat yg ada isi ek?tak kisahlah…dapat pun dah kira untung sgt2 dah ni…hehe

Reply

yas March 30, 2012 at 4:13 pm

x de isi bro…buku semata2…maknanya bro lagi beruntung larr gitu…he3x!!!

Reply

hafizmd April 2, 2012 at 1:32 am

@yas,hehhe…ek?akupun bukut jugak semata2 bro yas…adalah gambar kucing..tp best!

Reply

Jomtonton March 28, 2012 at 4:57 pm

Aku memang suka conteng2 ni.. boleh tenangkan fikiran :)

Reply

hafizmd March 29, 2012 at 11:01 am

Kalau suke conteng2…mmg inilah bukunya…hehe

Reply

Cool Daddy March 28, 2012 at 7:34 pm

kdg2 nak conteng pun nak kena fikir dulu apa yg nak diconteng…

Reply

hafizmd March 29, 2012 at 10:52 am

betul tu, kalau yg jenis tak suka conteng2 macam aku ni…mmg nak kena perah idea jugaklah…hehehe

Reply

Juan March 28, 2012 at 7:37 pm

buku conteng ni buku apa ya

Reply

hafizmd March 29, 2012 at 10:51 am

buku yg dihasilkan oleh pemilik blog contengconteng.com….

rasanya banyk versi yg ade…aku dapat yg versi kosong utk contengan aku sendiri =)

Reply

rahman March 28, 2012 at 11:28 pm

menang contest.. memang best bro

Reply

hafizmd March 29, 2012 at 10:50 am

Mmg best! Byk manfaat yg kita dapat bila ada yg buat kontest camni..

Titan mmg lelaki kacak

Reply

benjy March 29, 2012 at 12:54 am

Apa yang benjy tengok produknya menggunakan nama conteng2 tu memang kreatiff OOoo … jenama yang menarik tu … :D

Reply

hafizmd March 29, 2012 at 10:49 am

Mmg pandai dia cari nama….kalau p blog dia…fuh!

Reply

azmanisma March 29, 2012 at 12:54 am

best ar ko he3…

Reply

hafizmd March 29, 2012 at 10:48 am

best3….hehe…rezki

Reply

tehr March 29, 2012 at 3:46 am

aku suka conteng2 masa dengar ceramah yang aku tak minat/faham
hehe

Reply

hafizmd March 29, 2012 at 10:48 am

hehe…tu mmg trademark dah tu…

agaknye, benda apelah yg cikgu conteng?

Reply

kulanz March 30, 2012 at 2:02 am

wah.. dah dapat juga buku ni..

Reply

hafizmd March 30, 2012 at 11:05 am

hehe…akhirnya…tp versi kosong jer bro kulanz…jadilah…mmg menarik

Reply

FAUZI March 30, 2012 at 2:57 am

tu kad apa? buat sendiri ker?

Reply

hafizmd March 30, 2012 at 11:04 am

buku sebenarnya ni…buku conteng2..dapat hadiah dari satu kontest ni…

Reply

aimannajmy March 30, 2012 at 5:57 am

huhu aku pun suka conteng2.. sejak ada s2 ni, asyik dok menconteng kat s2 ja hoho

Reply

hafizmd March 30, 2012 at 11:01 am

ade s2 cantek sgtlah…aku teringin jugak nak s2…belum mampu jer lagi…hehe

conteng pe bro?lirik lagu?

Reply

akubiomed March 31, 2012 at 4:51 pm

Sudah terima hadiah Conteng Conteng. Apa yang ingin dilakarkan didalam Conteng Conteng ini?

Reply

hafizmd April 2, 2012 at 12:55 am

Setakat ni belum conteng apa2 lagi. Maklumlah, bukan kaki conteng..tp kalau bagi kat anak, mau habis 1 hari buku ni…hehehe

Reply

fiezaradzi April 3, 2012 at 2:23 pm

bila nak start conteng? tak nak bagi sini.. ehhe

Reply

hafizmd April 4, 2012 at 12:37 pm

nak tumpang ek?boleh3….ade atas meja tuh..hehehe

Reply

Leave a Comment