Mom Blogger Top Referral Contest

Assalamua’laikum.

Mom Blogger Top Referral Contest. Contest pertama yang ambe masuk untuk tahun 2014. Senang sangatpun contestnya. Takde masa korang nak cipta seribu macam alasan untuk tak nak turut serta sekali. Oleh sebab ianya contest referral, sape yang masuk awal, ada banyak kelebihan. Jadi, sebelum korang baca sampai habis, klik sini dulu untuk turut sama masuk. Klik sini –> Masuk Contest Mom Blogger

Jana pendapatan dengan bisnes online dari rumah?

Tak lain tak bukan, contest ni ambe tengok memang kena dan tepat pada waktunya. Kira macam serampang banyak mata. Bila dah masuk contest macam ni, ambe secara automatik akan rajin geledah ‘rumah’ tuan tanahnya. Bila dah sebut ‘geledah’ tu, macam-macam juga yang ambe jumpa. Antara yang best ialah tuan tanah blog ummihanie.com ni sememangnya seorang suri rumah sepenuh masa!

Kenapa best? Percayalah. Bagi seorang isteri merangkap seorang ibu, takde tempat paling best dan seronok dalam dunia ni selain rumahnya sendiri (shopping complex dikecualikan dalam hal ini…hehe). Jadi, bila ambe dapat jejak mom blogger yang buat kerja SOHO ni, sedikit sebanyak dapat menaikkan semangat seorang pahlawan dalam diri ambe ni. Nak-nak bila tengok, mom blogger Ummi Hanie ni ada 3 kedai online! Antaranya ialah Annisa Biz Center yang jual benda-benda menarik macam tepung magik!

Contest ringkas tapi ambe kira berimpak besar! Nak-nak bila blogger hebat macam Encik Titan turut sama promot. Tempias jus backlink mesti lebih power dan lebih manis di mata enjin carian.

Sebelum korang terlepas, baik cepat-cepat masuk. Jangan bertangguh! Sebab orang yang hebat dan cemerlang, takde masa nak bertangguh. Klik gambar kat bawah ni kalau berminat nak menang dan asah teknik menulis korang! KLIK BANNER di bawah kalau KORANG BERANI!

mom blogger jana pendapatan dari internet di rumah
Klik lelaju kalau nak menang! Tarikh contest: 6 Jan – 6 Februari 2014

“Mom Blogger Top Referral Contest dianjurkan oleh ummihanie.com dengan kerjasama AnnisaBiz dan Ziefauzi.com”.

@hafizmd – Permulaan yang menarik. Momentum nak kena kekalkan! yeahhhh….