Jawatan Kosong PTD Pegawai Tadbir Diplomatik & 22 Jawatan Kosong di SPRM!

Jawatan Kosong PTD Pegawai Tadbir Diplomatik & 22 Jawatan Kosong di SPRM! PTD Gred M41 dan 22 jawatan kosong di Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia SPRM menanti untuk diisi oleh anda. Ya, khas untuk anda yang nak kerja kerajaan. Inilah saatnya untuk anda isi borang secara online dan tunggu panggilan untuk peperiksaan PTD yang akan diadakan pada 28 Jun 2014 nanti.

Isi borang online untuk jawatan PTD Gred M41

1. Semuanya atas talian. Isi borang di laman secara online dan jawab exam PTD juga secara online pada 28 Jun 2014 nanti. Maka, buatlah persediaan yang sewajarnya untuk peperiksaan Pegawai Tadbir Diploatik PTD ni nanti.

2. Kalau anda belum lagi memohon untuk jawatan PTD, terus ke laman di bawah;

  • Mohon jawatan kosong PTD Gred 41 di sini –> Permohonan online PTD Jun 2014
  • Tarikh tutup permohanan PTD: 8 Jun 2014 (11.59 malam)

3. Kalau anda sudah pun memohon dalam jangka masa 5 tahun yang lepas, maka tak perlulah buat permohanan lagi. Kira dah ok dah tu. Lagi bagus, anda semak sendiri di laman ini –> Semak status permohonan di borang SPA8i

4. Tahniah awal-awal kepada bakal calon yang terpilih dan selamat menduduki exam online PTD nanti. Kalau nak tips, panduan dan contoh soalan exam online PTD Gred M41, insyaAllah akan dikongsikan nanti.

5. Semak permohonan PTD M41 untuk exam online pada 19 Januari 2016. [SEMAK DI SINI]

PERLUKAN TIPS DAN CONTOH2 SOALAN EXAM ONLINE PTD M41?

Isi maklumat di bawah yer.

22 jawatan kosong di SPRM

1. 22 jawatan kosong adalah untuk Pegawai Gred 44/48/52/54/JUSA C TERBUKA.

2. Skim gaji yang ditawarkan agensi SPRM memang cukup menarik! Anda lihat di bawah ni.

jawatan kosong kerja kerajaan jun 2014 di sprm 3. Tarikh tutup permohanan jawatan terbuka di SPRM: 15 Jun 2014 (11.59 malam)

4. Maklumat berkaitan iklan jawatan kosong di SPRM terus ke sini –> Maklumat iklan jawatan kosong di SPRM Jun 2014

Jangan lepaskan peluang untuk berkhidmat di sektor kerajaan termasuklah di agensi kerajaan. Mohon sekarang dan bersedia sebaik mungkin untuk sesi peperiksaan bertulis mahupun exam online SPA!