Malaysia kalah, korang kecewa tak?

Assalamua’laikum.

Kaki bola mesti tengok Malaysia lawan Jepun malam tadi. Puas hati? Terpulang. Aku belum lagi menjuloq ke blog-blog yang sekaki dan sebola. Aku nak keluarkan entri ni dulu dan baru belasah komen kat blog korang. Tunggu jerlah yer. Korang kecewa ke dengan keputusan malam tadi? Aku yakin ramai yang dah boleh agak keputusan game ni sebelum main. Betul tak?

Biasalah adat main bola. Kalah menang tu memang adatnya. Tapi kenapa ada yang tak puas hati?

Continue reading “Malaysia kalah, korang kecewa tak?”