Hydro Whey Mesotropin Bina Otot – Bina otot & Kuruskan Badan dengan Whey Protein Mesotropin

harga mesotropin hydro whey

Hydro whey Mesotropin Bina Otot – Best Whey Protein Malaysia – Hydro Whey MesotropinAnda perlukan sumber protein yang murah, best dan terbaik? Mesotropin pengeluar supplemen kesihatan Malaysia menawarkan Hydro whey protein yang pastinya halal dan selamat digunakan.

Bagi anda yang dalam diet khas untuk kuruskan badan, pengambilan sumber protein teramat penting terutama jika anda mengamalkan diet yang mementingkan pengambilan protein, mengurangkan pengambilan sumber karbohidrat. Jom baca mengapa whey protein dari Mesotropin wajib menjadi pilihan pengguna yang perlukan sumber protein untuk bantu pulihkan otot, tingkatkan saiz dan jisim otot. Jom sado!

APA ITU HYDRO WHEY?
Hydro Whey adalah sejenis protein yang boleh dikelaskan sebagai hydrolyzed dan berkualiti tinggi. Kebiasaannya, protein jenis ini mengandungi zarah-zarah yang paling halus sewaktu penghasilan keju dari produk susu lembu.

BAGAIMANA HYDRO WHEY BERFUNGSI?
Hydro Whey adalah medium yang sangat penting kepada mereka yang mahu memiliki tubuh badan yang cantik. Fungsi utama Hydro Whey adalah memulihkan serta mengekalkan saiz otot selepas latihan fizikal. Kalau sebelum ini, selepas aktiviti workout, dalam seminggu badan-badan terutama bahagian otot-otot masih lagi rasa sengal-sengal dan lenguh. Tapi, selepas anda amalkan hydro whey protein, sengal-sengal, lenguh-lenguh otot akan pulih sepantas 2 hari! Kenapa? Jom baca lagi tambah ilmu!

Disamping itu juga, penggunaan Hydro Whey dapat membantu dalam meningkatkan saiz dan jisim otot.

hydro-whey-mesotropin

Pengambilan Hydrowhey protein sebagai ‘meal replacement’ atau snek gantian sangat membantu kepada defisit kalori yang menjurus kepada penurunan berat badan. Ini menunjukkan betapa pentingnya protein yang sesuai seperti hydro whey protein dari Mesotropin untuk dimasukkan ke dalam menu harian seimbang. Boleh diambil pada waktu pagi dan malam.

Bukan itu saja,ianya juga berfungsi mengekalkan otot semasa penurunan berat badan disamping memulihkan otot yang cedera mikro semasa bersenam. Maka bagi anda yang melakukan rutin workout samada di gym atau di rumah, amat penting untuk mengambil hydro whey protein selepas senaman untuk recover otot-otot yang “tercedera” semasa rutin tersebut.

Selain itu,kombinasi bersama 6tropin juga dapat meningkatkan kapasiti aerobik yang berfungsi memanjangkan tempoh pembakaran lemak meskipun anda sedang tidur. Bukan itu saja, otot kita juga akan terbantut dari segi pertumbuhannya jika ianya tidak diberi ‘makanan’ yang betul sebaik sahaja latihan tamat.

testimoni hydro whey protein mesotropin

Whey protein adalah sumber makanan yang terbaik untuk pemulihan otot selepas workout oleh kerana sifatnya yang cepat meresap ke dalam otot dan sebab itulah ianya dikenali sebagai ‘Aid Muscle Recovery’ oleh pencinta fitness serta ahli bina badan.

APA BEZA HYDRO WHEY MESOTROPIN DARI YANG LAIN?

Whey protein digunakan untuk process recovery muscle. Untuk mendapatkan bentuk badan yang lean, sumber protein yang cukup diperlukan. Hydro Whey dari mesotropin ini mengandungi 20gram hydrolysed whey. Ini sememangnya jumlah yang mencukupi untuk anda.

Apa itu hydrolysed whey protein? Hydrolysed whey protein adalah whey protein yang paling premium didalam kelasnya. Berbanding dengan whey isolate dan concentrated hydro whey adalah lebih mudah larut dalam air sekaligus cepat membantu penyerapan didalam tubuh. Ditambah dengan pemanis stevia adalah 200% lebih baik daripada gula industri yang membuatkan seseorang itu berasa lebih lapar.

harga mesotropin hydro whey

KELEBIHAN HYDRO WHEY MESOTROPIN

  • Penyerapan adalah 2 kali ganda berbanding whey biasa.
  • Tidak berketul seperti whey yang lain dan mudah larut.
  • Didatangkan dengan dua perisa sedap vanilla dan coklat.
  • Kadar pertumbuhan otot selepas recovery adalah lebih baik.
  • Menggunakan pemanis Stevia 100% tanpa ada gula industry.
  • 5g BCAA membantu proses recovery musscle yang lebih pantas.

Siapa yang sesuai gunakan Hydro whey protein?

Bagi yang biasa pergi gym untuk angkat besi, atau workout, pengambilan hydro whey protein penting untuk membaiki tisu-tisu yang “koyak” semasa anda buat senaman bebanan atau sesi workout. Boleh tengok contoh brother di bawah.

testimoni-whey-protein -mesotropin-berkesan

Nampak tak jisim otot-otot bro di atas? Inilah penangan gabungan workout yang sesuai dan supplemen whey protein Mesotropin. Sado! Jangan tengok lama-lama. Bukan masanya untuk sekadar tengok sahaja. Buktikan anda juga mampu jadi macam bro di atas ni.

ANDA BERMINAT DAPATKAN HYDRO WHEY PROTEIN?

Jika anda benar-benar berminat untuk mendapatkan sumber protein yang terbaik lagi halal, insyaAllah berkesan untuk membantu anda menurunkan berat badan dan mendapatkan jisim otot yang pejal, hubungi saya di bawah untuk mendapatkan harga yang best dan hadiah-hadiah yang menarik!

Jangan tunggu lama-lama, mulai pejalkan otot-otot anda sekarang dengan hydro whey protein dari Mesotropin!