Nama Anda Ada? Peserta Cabutan Bertuah iPhone 5 Gadget Impian

Assalamua’laikum.
Alhamdulillah. Terima kasih kepada semua rakan blogger dan pengunjung blog ini yang sudi mengikuti siri perkongsian buku percuma ini. Kalau ada yang masih berminat untuk memiliki buku percuma ni, boleh terus ke entri buku percuma yer. Ambe dengan berbesar hatinya menyenaikan senarai peserta untuk cabutan bertuah buku percuma. Ayuh periksa nama dan nombor cabutan anda sempena kontest iPhone 5 Gadget Impian sekarang!

Senarai Peserta Cabutan Bertuah Sempena iPhone 5 Gadget Impian

 1. Pipoq
 2. Akubiomed
 3. UpProfits
 4. Mummy Akmar
 5. sensasi2020
 6. nikkhazami
 7. BloggerNote
 8. Cik Tom
 9. auc
 10. FS
 11. Fiezaradzi
 12. sweetkurma
 13. Bang Iwan
 14. Puan Gojes
 15. ajumohit
 16. pjaz
 17. Amirez
 18. Nana
 19. chef_faizul
 20. Bahrain
 21. cheeze maz
 22. Hafizul
 23. Titan
 24. Hairul Hissam
 25. Dulu Lain Sekarang Lain
 26. yas
 27. nasique
 28. EjamOthman
 29. Zafirah Fauzi
 30. Cikgu Naman
 31. Onlajer
 32. Jebeng Otai
 33. Ladfe Amir
 34. Puan Bee
 35. Dawaihati
 36. Yastro
 37. Kimmie
 38. Eyriqazz
 39. Azie
 40. Blog Keperawatan
 41. Hafiz Rahim
 42. Hazman Fadzil

Perhatian: Siapa yang sudah klik butang sosial untuk entri iPhone 5 Gadget Impian tapi namanya takde kat atas? Sila lapor diri di ruangan komen yer.

Memang mengelirukan. Nampaknya seakan-akan ada kekurangan dalam teknik penentuan klik google plus untuk kontest iPhone 5 Gadget Impian kali ni. Sebabnya memang kita boleh klik dua kali. Atau mungkin kalau kita suka sangat kat satu-satu entri, kita boleh klik banyak kali? Betul ke?

(Jawapan: Tak betul. Satu akaun g+1 hanya boleh klik sekali sahaja)

Rasanya ada yang tak tulis yang dia sudah klik. Maka, ambe pohon rakan-rakan yang sudah klik tapi tak bagitau yang korang dah klik, sila tulis kat kotak komen di bawah.

Ambe mungkin terlalu rakus dan gelojoh sampaikan lupa untuk pasang skrip yang boleh jejak setiap klik yang ambe terima. Untuk kali ni, ambe akan senaraikan nama peserta cabutan bertuah iPhone 5 Gadget Impian ni berdasarkan mereka yang tinggalkan komen, “…dah klik g+1..”. Harap tak ada yang tertinggal.

Terima kasih kepada semua yang sudi klik g+1, tweet dan Like. Akan diterjah kembali laman blog anda! Cabutan pertama inshaaAllah akan dijalankan pada ? Disember 2012.

@hafizmd – Ambe pasti, saingan amatlah sengit. Mengalah jangan sekali!